31

До 29

преди 1 година

Много злоба има във ВАС и завист!Това не е хубаво! Станете и вие учител и вземайте висока заплата никой не ви е спрял. ПРЕСТАНЕТЕ ДА ПЛЮЕТЕ БЪЛГАРСКИЯТ УЧИТЕЛ!

30

Оня с коня

преди 1 година

Колко заблудени хора има... Дистанционното обучение НЕ СТАВА!!! ПО-ДОБРЕ ДЕТЕТО МИ ДА СТОЙ НА 19 ГРАДУСА В УЧИЛИЩЕ С УЧИТЕЛИТЕ

29

Образован Родител

преди 1 година

До коментар номер 19 невероятна елементарна и просташка злоба и приказката за киселото грозде, когато е недостъпно. Явно сте от ниските прослойки в обществото. Има си йерархия, социално положение не може така просто да се смесват хората и децата от нисшите прослойки, които гледат с луда омраза нагоре към хората, които са с много класи и нива над тях. Безспорно трябва да има съчетаване и комбиниране на присъствено и дистанционно обучение и работа това е бъдещето.

28

#########

преди 1 година

Единствено и само във България колкото повече растат заплатите на учителите толкова по неграмотни излизат децата от училище. Винаги имат обаче едното и единствено оправдание ами какво да ги правим като не искат да учат. А ти като учител до каква степен си си свършил работата, каква подготовка имаш , какво и как си го преподал единствено и само БОГ знае. Крайно време е да спрат да се теглят заеми за да се увеличават заплатите им и то на калпак. Строга атестация 2 пъти в годината на всички до един

27

#########

преди 1 година

Днешните български учители освен ,че мнозинството от тях са тотално неграмотни повечето от тях ги мързи дори и да дишат .Винаги са против всичко и всякакви реформи ,но никога не са против вдигането на заплатите им неоснователно. Интересното е това,че откакто е започнало вдигането на заплатите им през последните няколко години България губи непрекъснато позиции и вече се намира на едно от последните места във света по функционална грамотност.

26

Анонимен

преди 1 година

Учителите днес не се интересуват от нищо друго единствено кога и с колко процента ще е следващото им увеличение.Лежат от кълка на кълка важно стажът и заплатата да вървят .Ето сега голямото им лежане 2 месеца и половина а за някой дори 3 платен годишен отпуск ще бъде възнаграден с 5 % увеличение от септември, понеже се преумориха от работа. Образованието във България е стигнало дъното благодарение на тях.

25

#########

преди 1 година

Единствено учителите са тези върху ,които не се упражнява никакъв контрол върху работата им и постигнати резултати. Никой идея няма какво ,колко и как са преподали и дали изобщо са преподали нещо. Единствено при учителите заплатите не са обвързани с показани резултати Занижени критерии към учениците, оставят ги съвсем спокойно да си цъкат и чатят в Тик Ток ,а повечето учители грабнали по един лап топ също си цъкат за да минава времето. Така протичат часовете масово в днешните български училища.

24

верно е

преди 1 година

тотална щета е онлайн обучението! децата кибичат, родители не ходят на работа (щото бабите и дядовците са много заети или се правят че бачкат), цял ден скандали вкъщи. после нито детето научило, нито родителя направил нещо в работата.само разни бг-*** и такива с фобия от ковид пляскат с ръце. аааааа да и даскалиците работят по 30 мин на деня, 15 от които осмиряват кой викал кой крещял, да си спрял камерата че майка му била гола или баща му си бъркал е еди къде си...

23

Лелеее

преди 1 година

Малеее, и тука сте се хванали за гушите. Лошо! Бива ли под всяка статия да си намирате причина да се избиете? Такава нетърпимост е ужасна, още малко ще излезем да се трепем по улиците за едното нищо!

22

123456

преди 1 година

Много, платени, агитатори на онлайн обучението!

21

Това е цената

преди 1 година

До съветДа можем да се хвалим, че сме "в клуба на богатите и демократизираните". Както са тръгнали нещата на изборите ще има едно голямо "НЕ, БЛАГОДАРИМ!"

20

да живее фейсо

преди 1 година

щото па като е присъствено не е катастрофално :)

19

и ся ко?

преди 1 година

Ква я мислехме,ква стана

18

Анонимен

преди 1 година

До Родител ИТ спец=== Никой няма да има нужда от такива като вас с дистанционната работа, ако обществото е неграмотно. А дистанционното обучение води точно до това. Това, че вашите деца са особено ученолюбиви или ги държите изкъсо, не означава, че всички са такива. Вашият индивидуализъм ще ви изиграе лоша шега - ще станете ненужни и ще живеете без средства за съществуване в общество от неграмотници.

17

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 17, като ти гледам познанията по правопис, пунктуация и граматика.... ми става ясно колко миниатюрен е твоя мозък :)

16

Родител ИТ спец

преди 1 година

Айде тука изпълзяха злобни пенсионери да отричат и отхвърлят всичко ново и против прогреса на информационното общество. Старите феодални динозаври и робовладелци искат служителите да са по килиите с надзиратели. Напротив дистанционната работа сплотява и заздравява семействата и социалните контакти.Това че работиш или учиш онлайн ти спестява време от безсмислено пътуване до офис вместо това ти остава свободно време за социални с роднини и приятели и много други предимства.

15

Марко Шекерлия

преди 1 година

Суратягите винаги са онлайн..дори когато вежду хора...

14

Анонимен

преди 1 година

Онлайн обучението е само в клозета.

13

Анонимен

преди 1 година

Ако си прекалено дълго онлайн губиш социални умения и забравяш да се ориентираш сред хора. Човекът е социално животно все пак. Неслучайно почти всички фирми върнаха служителите си в офиса, като им дадоха възможност да имат и някой друг ден вкъщи.

12

Ковидон Зимен

преди 1 година

Спокойно пак ще се стигне до затваряне на училищата или новата вълна вируси или кризата без отопление на под 10 градуса студ в училищните стаи никой родител няма да си пуска децата да ходят присъствено. Само онлайн.