42

Ssss

преди 1 година

До Fool,многознайко тези танкери в дупарата ти ли щяхме да ги разтоварим,а после ти щеше да пърдиш и да ни захранващ с газ?

41

Хитър Петър

преди 1 година

До 41 пише се купува а не копува! Коментари от неграмотни нали знаеш колко тежест имат! Не знаеш да пишеш а коментираш неща свързани с икономика и т.н.

40

Ахой

преди 1 година

Еееее тия смешки от продаи България не се спират пред нищо. А че Гърция не и стигат слотове и копува от 🐸 рите слотове. И ако се навие да ни даде ще е на 💯 кратно по високи цени....

39

Защото

преди 1 година

Трябва да ни е гадно! Въртят сучат но все към по-високи цени.Толкова са загрижени от евробардка за нас,че си нямате и на представа.НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕС ЕС И НАТО

38

хехехе

преди 1 година

до като бяха на власт нищо полезно не свършиха а сега дават акъл какво да се направело :)

37

Асен

преди 1 година

Уважаеми,не мога да разбера защо се карате и обиждате по въпроса за газа. Не разбирам, защото всеки обикновен българин страда от високите цени, инфлацията, липсата на газ, без значение дали е русофил или русофоб. Аз лично съм твърдо против Русия и Путин,но мисля, че политиците ни трябва да намерят баланса как да се отървем от руската зависимост, но това да не ощетява обикновения човек и бизнеса. Къде е този баланс не знам, да го намерят политиците,нали сме ги ги избрали да работят за България.

36

Анонимен

преди 1 година

Така, така, за всичко трябва да е виновна Русия и конкретно Президента и, Путин. Инак, защо да ручаме жабетатата по цял ден, ако не го изкараме виновен, за газа, за бензина, за дизела, за хляба, за тъщата и бълдъзата и за отминалото лято. Нали Непеошката ако не го изкараме виновен, няма да плати центровете. На калпав yu, вълната му пречи. Да ви имам пилешкото пипе.

35

До Fool

преди 1 година

Ами, хубаво е да погледнеш газовата карта на България, за да разбереш, че приказваш пълни глупости. Имаме газови връзки с всичките ни съседи. По отношение на трасетата имаме пълна диверсификация.

34

До 32

преди 1 година

Значи да молим руснаците които винаги ни прецакват,за всичко...не е унижение,а да молим нашия съюзник в НАТО и ЕС е унижение...т.е. отново любовта към руските парички е по силна от националния интерес...

33

Алекс

преди 1 година

Гръцкият премиер Мицотакис заяви,че слотове има,но нашият президент подаде команда "Бегом марш" към Москва.Затова отказахме танкери.Обаче от Брюксел му опънаха ушите и се наложи командата "Остави".И сега,нито танкери,нито руска газ.

32

Анонимен

преди 1 година

Абе Мирчев, в българската история сме спали пред вратите на гърците само с многохилядна войска! Ти сега Мирчев на Симеон Велики кокалите в гроба ли ще обръщаш, а? Спим пред Византийски порти само с оръжие, никога на колене за да молим. А думите ти Милчев, са унижение към българския народ и българската история!

31

Анонимен

преди 1 година

И защо като договаряхте танкерите не спахте пред Гръцките порти да договорите слотове, а сега някой трябвало да спи? Значи виновни са тия дето правят всичко възможно да не останем на сухо но платили безобразна сума, а не вие дето плащате ама без възможност да бъде взето това дето е платено? И сега въпросът е, колко ви е комисионната от танкер та така драпате да купуваме нещо, дето за да го разтоварим трябва да спим пред вратата на гърците?

30

До 999

преди 1 година

Сами сме се разпънали и продължаваме разпъването, защото НИКОГА България не взе категорична и ЕДИННА позиция против руския диктат в политиката и за демократичното развитие на страната. Ето - едните решават да скъсат с Газпром и договарят газ от щатите, другите ги свалят от власт и не отиват да вземат танкерите, отиват да преговарят с Газпром.. и не само въпросът с газа, навсякъде е така в Бг -прородажни субекти работят за интересите на Русия. А ние трябва да сме с ЕС и САЩ, за да сме добре

29

пена

преди 1 година

А тия слотове защо не ги запази Киро след като поръча танкерите? Той сам позволи на Радеф да направи тая ***...

28

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ това, ГЕРБ онова. Че вие бяхте 2 години на власт, защо не сте променили нещата с Лукойл??

27

Анонимен

преди 1 година

Изключително неграмотно написана статия. Браво!

26

Анонимен

преди 1 година

Всяка компания може да избегне плащането на данък печалба ако си инвестира печалбата някъде. Какво я дъвчат толкова тази тема не мога да разбера.

25

Fool

преди 1 година

До 24 а ти като знаеш толкова много география, всички тези газопроводи освен този от Гърция и Азербайджан идват от Русия и Газпром. На въпроса ти "защо да внасяме с танкери" отговора е много ***. Конкуренцията сваля цената и не сме заложници на Газпром или на Русия. Като ни върнат крачето им показваме средния защото имаме от къде да си купим.Гълъба се изцвъка, отказа танкерите и каза, че нямаме избор освен да преговаряме. Това е все едно сам да се застреляш в крака. Ама като е руска ***..

24

Анонимен

преди 1 година

До Зозо Зозо ли си или бозо /вкиснала боза /

23

Анонимен

преди 1 година

Ми като е имало вие защо не ги платихте и резервирахте бе шиши?