156

и про

преди 1 година

стотия не на последно место

155

Анонимен

преди 1 година

То и държава няма, вие от залятите села се оплаквате, че няма пожарникари и няма военни! А вашите синове и дъщери къде са? И защи избрахте тези кметове и общински съветници? Няма ли сега да ги вземете и да ги окачете на клоните на някои от останалите дървета?

154

Анонимен

преди 1 година

Българите да си купят въже и да си търсят подходящ клон

153

Олчо

преди 1 година

Проблемът е в манталитета на българите, че все чакат някой да ги "спаси" от нещо и че все някой друг им е виновен за нещо. Много робско мислене, особено това се доказа сега с войната в Украйна. Левски се върти в гроба.

152

Augusto Pinochet

преди 1 година

ПРОБЛЕМА СА ПОЛИТИЦИТЕ - ТЪНКАТА ПРОСЛОЙКА - ТЕ СА ИНВАЛИДИ (ХОРА БЕЗ ОРГАН - МОЗЪК), АЛЧНИ, ЛИЦЕМЕРНИ - ТЕ СА ВИНАГИ ФУНКЦИЯ НА НЯКОГО И НЕЩО, ВПИЛИ СЕ КАТО ГНУСНИ ПИЯВИЦИ ВЪВ ВЛАСТТА. ЖАЛКА НЕЩАСТНА КАРТИНА НА ЧОВЕШКИ ПОДОБИЯ ЗАГУБИЛИ СМИСЪЛА НА НЕЩАСТНОТО СИ СЪЩЕСТВУВАНЕ.

151

Голям смях

преди 1 година

Заплатите били ниски, най-вече минималната. Кой е на минимална заплата - този, който не е учил и го мързи. Ми квалифицирай се, учи и ще си на по-добра позиция и с по-добра заплата. Социализмът свърши!Ето, един учител почва с 1500 лв., да не говорим за инженер, за компютърен специалист. Един водопроводчик по адреси ходейки не пада под 2000 лева. Един такъв дойде да ми смени Делиманото на мивката, което си бях купил и ми взе 120 лева за 150минути работа, не даде касова бележка дори.

150

НикогаПовечеСДС-Чума

преди 1 година

Ако бяхме избесили когато можеше и когато трябваше СДС-Шайката и бяхме прокудили с камъни, и със сопи господарите им от Козяк,тази статия сега щеше да бъде излишна.Сега каквото и да се направи ще да е прекалено късно. България е превърната в добре преджобена англо-краварска колония и спасение няма.Да му мислят децата ни,които преди 30 години живи закопахме,позволявайки на СДС-Чумата да върлува и да безчинства!

149

Анонимен

преди 1 година

До 160,161Много злоба си събрал пич. Аз съм живяла на доста места по света и мога да ти кажа, че в "белия свят" храната за работническата класа е достъпна. Също те могат да си платят тока, без да взимат заеми.Това е проблема. Масовата заплата на труда ( да не говорим за минималната такава) са под необходимия минимум необходим за съществуване.Това е проблема, които ти не осъзнаваш.

148

Джордж Оруел

преди 1 година

Проблемът на българите е в главите им: докато продължават да вилнеят чалгаджийската простащина и комунистическото малоумие, все така трудно ще догонваме ,,хамериканците"... И ще се множат шизофренните почитатели на дивашката азиатска диктатура, самонарекли се без капка срам ,,русофили" и ,,патриоти" (???).

147

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 167, нормално е :) Навсякъде има и бедни и богати! Най-добре да има средна класа. За да стигант хората там е нужно усилие. Това ти написах и точно това не разбра! Ако някой го мързи....отпада. Лично решение! Времената когато искахте всички да са еднакви и да получават еднакво заплащане независимо от образование, опит, умения и принос... свършиха!

146

Анонимен

преди 1 година

До 152 от 148Кой не вниква в написаното бе пич?!Не коментирахме моето финансово състояние, а това, че при масата от хора заплащането на труда не отговаря на цените и покупателната способност е много ниска. Не е нормално основното перо от доходите да е храната.Ти от 10 кладенеца вода донесе, за да изкараш че се заяждам или че едва ли не мразя някого.

145

Анонимен

преди 1 година

Крадците от герб и дпс , станаха ПОВЕЧЕ от парите .

144

Анонимен

преди 1 година

До Иван... Да ве , тия дето протестираха по улиците в Бг !!!Затова ли се вдигнаха ЦЕНИТЕ В ЦЯЛ СВЯТ , заради наще протестиращи ЛИ ?Иване Иване , да те такова , кой де те фане!

143

преди 1 година

До Иван .... ем ко да прайм, кво значи тва жълтите павета, ти никога ли не си протестирал или протестираш само против чипове, кемтрейлсове и рептили?

142

Иван

преди 1 година

Добре е че са тия дето протестираха 1 година.Искаха промяна - да има я.Поскъпна всичко-бензин,дърва,храна,ток,газ,парно -всичко.Сега ходете да целувате ръка на Радев и Киро-за да поскъпне всичко още толкова.Поне едно велоалея да бяха направили-100 м,ей така да се каже поне,че са направили нещо.А те две години -нищо.Само едни подскачания на жълтите павета

141

Анонимен

преди 1 година

Основният проблем на българите са крадливите некадърници, които със зъби и нокти са във властта! Те нямат намерение да управляват, а да крадат.На тях "моралът" им не ги подсеща, че има други, освен тях.

140

Анонимен

преди 1 година

Проблема е Румен Радев дето ни докара Канадеца на Петко синчето а сега иска и президентска република та царството му да няма край .. нямат край предателите и родиноотстъпниците

139

В интерес

преди 1 година

на истината не виждам спор кой колко печели и кой какво работи. Виждам само хора, които споделят как напредват. И други, които предполагат кой какво работи и евентуално печели добре. Основната линия на диалога е, че всеки е длъжен да си намери начин да се развива и да учи. Мрънкането и завистта към другите не носи позитиви. Време е хората в България да осъзнаят, че когато генерират негативно отношение към околните....Simple as that!

138

Лелеее

преди 1 година

Малее, как сте се хванали всички тука за гушите. Ужас!

137

Анонимен

преди 1 година

Много са ми смешни споровете кой колко получава и кой какво що. Нужда от всякакви хора не само IT или високо образование. Кой ще мете, кой ще продава, кой ще обслужва, строи, кой ще бере и .... Стига с тази надувка, както без едните не може, така и без другите, както е в природата. Страшно е, че господата по върховете крадат от всички, те вече толкова са се унесли, че ще започнат и от себе си да крадат.