212

моля

преди 1 година

Не знам какво плаша, но тази война ще я финансира Газпром, т.е директно тези, които й плашат за природните ресурси на Русия.

211

Созе

преди 1 година

Казаха си го направи: газпром е руската икономика

210

всяко чудо за 3 дни

преди 1 година

БЕЗ ПАНИКА МОЛЯ !!! След година, две, светът ще премине на водород, Браун Газ, Вода с катализатор алуминий и десетки други открития, които бяха насилствено задържани през последното столетие !!! ПЕТРОЛНИТЕ РЕКЕТЬОРИ ДА МУ МИСЛЯТ !!!

209

ХАХАХАХА

преди 1 година

Значи еврогейщината подпомага русия,с отказа си на газ вдигнаха цената толкова че русия може продава 4 пъти по малко и да печели повече. ХАХАХАХА

208

кубанская столица

преди 1 година

Днес министри на н.т. ЕС приемаха решение до ограничат максимални цени на русския газ. Имат законно право. А Россия е приемала решение да продава само по риночна (базарна) цена. И който не плащва базарна цена, няма да получи газ и нефт. Свъбоден market please.

207

Бай Дрън

преди 1 година

И най-малкото заради скъпата рубла, руснаците не усещат инфлацията, както ние я усещаме. Да, много западни стоки не се продават, но и аз искам да си купя Ролс Ройс, ама не мога, въпреки че имам тая теоретична възможност. Сигурно е за реване цялата работа, особено моята. Човек си купува джаджи, но точно след седмица те му омръзват или разбира, че не му трябват. Тогава какъв е смисъла да рева, че нямам пари за Ролс Ройс?

206

Бай Дрън

преди 1 година

202,никои санкции не са добри, включително тия, които си наложи Европа сама. Да обобщим. Стои на студено, не се къпе, лятото се поти без климатици, автомобили не се продават, защото няма суровини, цените на стари автомобили скочиха, техниката скочи, дори липсва от пазара, например компютърни компоненти, храните скочиха, заплатите не. Да изброявам ли още самоналожените санкции от ЕС? Естетвено руснаци реват по форумите, ама ние дваж!

205

Бай Дрън

преди 1 година

Ами руснаците разбраха как стават нещата, макар и по трудния път. Спират доставките на Европа, скача цената на газа, продават непродадения газ по заобиколни пътища пак на същата тая Европа и ето ти свръх печалба. За да има успех Европа, трябва изцяло да забрани доставките на какъв да е газ, освен шистов от САЩ, но пак не е сигурно, дали тоя шистов няма да е смесен с руски, хаха. Ама да пробват, зимата така и така ще са на студено.

204

Онзи

преди 1 година

А либералчетата се чудят как да не се къпят...

203

2,5 ТРИОНА РУБЛИ

преди 1 година

Има грешка в статията, сумата в рубли не е 2,5 милиарда, а 2,5 трилиона. Журналистите да си поправят грешката, освен ако не е унишлена.

202

АСЕН ВАСИЛЕВ

преди 1 година

Ах, тъкмо се бях зарадвал на Асен Василев, дето е наказал Газпром! Ама това същия Газпром ли е, който има 41,75 милиарда ДОЛАРА печалба, пояснявам ПЕЧАЛБА за първите шест месеца на 2022. А ние сме ние с актуализирания (и вероятно неизпълним) бюджет с планирани приходи от 58,9 лиарда ЛЕВА (не долари) за 2022?

201

Anonymous

преди 1 година

Сега ако може само някой да ми обясни по какъв курс 2,5 млрд. рубли са 35,8 млрд. паунда... :)

200

Анонимен

преди 1 година

много скачат от прозорците тия от газпром

199

гост

преди 1 година

Пише се "каросерия",а не кароцерия...***...

198

ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

преди 1 година

Някой много бърка милионите с милиардите...

197

забавление

преди 1 година

Кому са нужни такива поръчкови статии ? Ако толкова са добри санкциите за путин, защо тогава на всеки форум руснаците реват с глас, махнете санкциите? Явно путин е полудял щом дори и бг журналистите му посочват ,че в негов интерес е да има санкции, а той горкият не си знае интереса! Да пита бг журналист!

196

Готин

преди 1 година

Не знаех до днес, че една рубла е станала четиринадесет паунда !?! Алооо, писачите! Четете ли какво сте написали? "Компанията отчете нетна печалба от 2,5 млрд. рубли (35,8 млрд. паунда) ".

195

Глух Пор

преди 1 година

До Handel-- Смешника си ти. Изгарянето на газ е нормална и редовна практика. Дори западните медии които те информираха за това го казаха. Само че сглобиха пропагандата че изгаряли повече, от "видяно" на некви "сателитни снимки":):) Ако е повече от нормалното, как си обясняваш рекордните печалби? Не мислиш ли че ако Русия няма къде да продава, дори при по високи цени е нелогочно пречалбите да са рекоргни? Продава си Русия другаде, а Китай ще гори газ и въглища за са имаш солар-панели да те топлиш

194

Handel

преди 1 година

Смешници... В момента Газпром е принуден да изгаря ежедневно газ за 10 милиона долара, или повече 3,5 милиарда на година, защото не може да затвори сондажите, тъй като поради снакциите после няма техническа възможност пак да ги отвори когато му потрябват.

193

Handel

преди 1 година

Всъщност всички бъркат относно думата "фашизм" - тя няма нищо общо с това съдържание, което Сталин е разпоредил да се влага в нея, нито пък каквото и да е отношение към хитлерова Германия. Просто партията на Хитлер има в наименованието си думите "социалистическа" и "работническа", поради което е забранено да се упоменава, и е заменена с думата "фашизм", която е наименованието на партията на Мусолини, и която е насочена към подкрепяне на средната класа.