11

Цицелкьо

преди 1 година

Ние сме болни от комунизъм. Здраво върват кремалски пари. Бог да ни пази...

10

До 20

преди 1 година

Излизане от Нато и ЕС - както иска Коцето - означава влизане в друг голям съюз - на Русия. Или май по - добре - Китай? Китайците ще завладеят света. Русия започна тръба към Китай. Вероятно и Индия. Да не стане така както придрече Ванга - обединение на тримата Големи? Русия Китай и Индия!

9

Цъ

преди 1 година

Олигарсите около Радев ще му видят сметката, не буквално! Същото и за Славчо Чалгата! Ку ку , съчетана с инфантилност!

8

Анонимен

преди 1 година

Най сетне признаха си че Ушатия манипулира Изборите с машините на комунистите подарък от братска Венецуела от другаря Никола Мадуро да му ядете мъд....

7

Анонимен

преди 1 година

кой играе за русия и радев е проамериканска пионка , залепени всичките на козяк Само ВЪЗРАЖДАНЕ това е единствената надежда , другите са ясни

6

ББ

преди 1 година

Служебното не е служебно...те играят за русия и зависимостите...те работят против Народа ни от ден първи....и ограбените го виждаме и ще си платят!!!Бог да пази България от...чуждопоклонници като...рАдев!!!

5

Анонимен

преди 1 година

До 20 70 % за Възраждане според данни на Възраждане.Че има заблудени има,но не са чак толкова ,че да гласуват за Копейкин и руската му партия!

4

И дани ръбълА

преди 1 година

не беше я чел, но на коляно искаше да пише закони!

3

Анонимен

преди 1 година

Г-н Ангелов, казвате, че българският избирател трябва да проумее, че има отговорност (да се разбира пред държавата) да гласува. А ромският избирател или такъв с турско самосъзнание има ли тая отговорност или там важи друг вид начин за ангажиране да се гласува, който очевидно е по-ефикасен?

2

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 1 година

ЖИВКО ОТ ВАРНА тука лие

1

Анонимен

преди 1 година

Казвате, че иска президентска република???Изтрещяхте съвсем.