26

Ами,да....

преди 1 година

ЗАЩО СИ МИСЛИТЕ ЧЕ ГАЗПРОМ ЩЕ СЕ ВЪРНЕ НА СТАРИЯ ДОГОВОР СЪС СТАРИТЕ ЦЕНИ--КОГАТО ИМА ПОСРЕДНИЦИ В БЪЛГАРИЯ КОИТО ПЛАЩАТ В ПЪТИ НАД БОРСОВИТЕ ЦЕНИ НА РУСКИЯ ГАЗ...хахаха..!!!??

25

Анонимен

преди 1 година

Никой няма да се занимава с някакви провинциалисти с претенции. Печалбата на Газпром е по голяма от БВП то на България. Руският газ пак ще идва, но през суопови транзакции с гръцки и турски частни компании. Цената на газа ще остане висока заради борсовите машинации в Холандия. Този пазар ЕС го уби. Предприятията, които не могат да преминат на други енергийни източници ще затворят. Обществените учреждения ще трябва да минат на други източници- нафта, ,LPG, въглища.. същото и за домакинствата.

24

Анонимен

преди 1 година

Ако искат газ да плащат в рубли. Какво има да говорят, да не са любовници. Има действащ договор. Няма как да получаваме газ ако не заплащаме за него. Види се пак през посредници ще го доставят. Нашите са малки зайчета и не смеят да се изложат пред началството в ЕС, което им уговори цените за доставка и после им каза да спрат отношенията с Газпром. Притесняват се да не би поръчковата прокуратура да започне да ги преследва по заповед от Брюксел.

23

Анонимен

преди 1 година

очаквам възмездие за продажната политическа клика дето обрича българския народ на обедняване, високи цени и мизерия ВЪСТАНИЕ

22

Анонимен

преди 1 година

значи другите страни от ес си купуват газ с рубли а ние да не купуваме и да осъждаме агресора и да се изтъпанчва помпео с домусчиев да правим фракинг в добруджа , затова ли лобират новите амеркански партиини секретари я вън от българия

21

Анонимен

преди 1 година

Ако наистина сме редовни,изключвам русофилистичните които са умствено увредени, ние трябва незабавно да прекратим всякакви договори с такава страна агресор

20

Анонимен

преди 1 година

Русия води война .Русия напада нейна съседна държава ,с цел превземане на територии.Разрушава градове и извършва убийства.Това не е измислица .Това е факт Може ли да поддържаш с такава държава нормални търговски взаимоотношения Веднага трябва да се прекратят всякакви договори с нея .Защото договорите и да ги има са сключвани в мирно време.Ако тя нарушава основния договор за ненападение и зачитане границите суверинитет как иска да спазват други държави.сключени с нея договори.

19

Анонимен

преди 1 година

стига лъжи и простотии , какви преговори , и на страницата на руското посолство обявиха условията превеждаш в определена банка превалутират в рубли и получаваш газ , нашите пускат хартииени заявки , вкл и това проамериканско служебно правителство, цяла европа се запаси с газ , тези продажници тук какво правят

18

Полвинчати санкции

преди 1 година

До това водят. Още при спирането на газа на една държава от ЕС всички членки трябваше да прекратят дипломатическите и икономически си отношения с Москва. Трудно решение с много тежки последствие, но по добро от това на бавната агония и това, което ни чака сега. А крайния резултат ще е пак тоя. Взаимоотношения с агресор - това е лицемерие.

17

Анонимен

преди 1 година

Какъв отговор очакваш да получим бе? След 8 пакета санкции срещу Русия какъв отговор чакате да получите?

16

Анонимен

преди 1 година

Отговор от Газпром ще получиме Mepзaвецo. Само че сега Ния ще плащаме заради алчнocтта на запада. Тепърва Русия не е започнала да отговаря на безумните западни санкции

15

Анонимен

преди 1 година

ПП - Пръц Пръц

14

ПП=ГЕРБ=ДБ=ДПС

преди 1 година

Всичките евроатлантици се правят че са нещо различно, всичките са едни и същи. Вижте каква хубава евроатлантическа ос съм ви начертал, уж са в опозиция а служат на един и същ господар в САЩ, как допуснахме да влязат в България, същите играят един цирк власт и опозиция а линията е само една евроатлантическа. Възраждане ще ви разкаже играта ако щете и десета глуха да ги пратите. Стига вече евроатлантизъм! Нашите политици са жалКи интриганти, лъжци, крадци и измамници, долна утаика

13

profetey

преди 1 година

"единствено настояване от страна на "Газпром" да се плаща в рубли и това едностранно изменение на договора не беше прието от българска страна" - това казва всичко. Затова е факт че причината Газпром да не доставя газ на България е действията на редовното правителство. Е сега пак гласувайте за тези национални предатели от ПП+ (ПП, ДБ, БСП, ИТН). Да кажа че и Герб+(ГЕРБ, ДПС и тези които се бяха коалирали с тях) не са по-добре. Но въпреки това на изборите - гласувайте.

12

Бачо Киро

преди 1 година

Рибарчо,договорът първо е нарушен от България с налагането на санкции.Няма кой да ти доставя газ,а ти да му блокираш парите които си платил.

11

Анонимен

преди 1 година

Туй се едно да чакаш отговор от английската кралица от покана на Бойко Борисоф на шкембе чорба.Абе туй нашите политици ли са.Политиката не се научава.Или я имаш ,или я нямаш.Мен ако ме питата , даваме една ножовка на Бойко Методиев в ръцете , вързваме го за тръбата Руски поток и докато не я отреже никаква свобода и мнение от неговата уста.

10

Анонимен

преди 1 година

ПП = Пълни Пеераси

9

Анонимен

преди 1 година

Целта е не да получим отговор, а преди избори да се ошашавят хората.То е ясно че няма да има отговор.Досега няма.Сега ли?

8

(-_-)

преди 1 година

Що дрънкат тия глупости? Никой не иска да се плаща в рубли. Просто в една определена банка, от там насетне - както е било. Десетина държави от ЕС изпълниха това, а газпром са в правото си иначе им блокират парите, а това си е вече шантаж.

7

Анонимен

преди 1 година

Защо канят такива като Вас? И шест години власт да имате пак нищо няма да постигнете, пък после липсвал ви ПР! Гласувах за промяна, а получих подмяна! Асен Василев видя колко сте боси всички и реши ВСИЧКО да зависи от неговото министерство. И честно си мисля, че с такива неадекватни като Петков и Лорер няма друг подход!