75

Готин

преди 1 година

Хора от МВР! Спите ли спокойно!? Няма да е все така! Ако не дойде Рашков има вероятност да дойде някой, като Пиночет и стадионите да станат спални за последен сън.

74

Анонимен

преди 1 година

На времето проучването до 9 коляно сега приготвяш рушвета и си готов

73

123

преди 1 година

Няма бандитизъм в държавата който да не е покриван от съд и полиция.

72

Анонимен

преди 1 година

Пробита граница: Хора от МВР покровителстват каналите за нелегални мигранти.Това не е тайна и е така поне от 10-15 години. Колко пъти камерите се завъртат на друга посока за да минат нелегалните? Колко пъти има уж сигнал, че минава група, но се изпраща наряд така, че да мине групата безпрепятсвено. Докато не се направи репотбор в МВР ще е така.

71

Анонимен

преди 1 година

4,5 милиона са в съседна Р. ТУРЦИЯ. А това е само началото.

70

Анонимен

преди 1 година

4,5 милиона са в съседна Р. ТУРЦИЯ. А това е само началото.

69

ЬЬЬ

преди 1 година

Това е реформираната 80% полиция според изказване на рашков. Такава полиция не само България,а и майка си и баща си ще продаде само и само да печели пари. За нея корупцията е начин на съществуване,а ние искаме да имаме държава,в която да няма корупция и да има истинско правосъдие.Но първото го има на всички нива, а второто липсва от и за необозримо време.И отгоре на това всички те реват,че им са малки заплатите и имат лоши условия на труд. Бълг. полиция и съд нямат насищане.Стига!!!

68

Анонимен

преди 1 година

Подкупен български полицай? НЕЕЕЕ. Такива няма! Долни клевети! Малко шкембетата им вървят една пресечка пред тях и трудно минават завоите. Малко имат речник като на второкласник, дето е паднал от стълба. Малко .... абе вземете тия униформи да ги перете, че сополите по ръкавите не са европейски. И не съм срещал полицай с нормални зъби. Бе... смърдите. И то яко. Кофа за *** в синя униформа. Зъболекар се нарича. Айде всички заедно! ЗЪБ- О- ЛЕКАР.

67

Анонимен

преди 1 година

герберастките "коментатори" пробутват вина на Рашков който няма и година във властта, а точно те създадоха тези канали още преди 10 години. И цоцат яки кинти оттам, сега Рашков започна да осветлява и ги е шубе да не цъфнат разно висши чиновничета.

66

Анонимен

преди 1 година

Та това са ваши държавни служители бе?! На баш гръб. Пък и нали ги настаняват там по хотелите! И тях издържам и вас и ще гласуваме??? Няма!

65

аа

преди 1 година

Рашков какво ни остави бре

64

Augusto Pinochet

преди 1 година

КАНАЛИТЕ ЗА БЕЖЕНЦИ СЕ КОНТРОЛИРАТ ОТ 10 ГОДИНИ ОТ ПАРТИИТЕ ДПС, ГЕРБ И БСП ТОВА И БАБИТЕ В СВИЛЕНГРАД ГО ЗНАЯТ И КАЗВАТ КАТО ПОПИТАТЕ. МЕСНИ ПАРТИЙНИ ВЕЛИЧИЯ ГИ ОРГАНИЗИРАТ И СЕ ОТЧИТАТ НА ПАРТИИТЕ. ЖЕНИТЕ СИ ГОВОРЯТ НАПРАВО С ИМЕНА.

63

Шофьор

преди 1 година

Вече като ме спре катаджия за проверка ще казвак , че съм 15 годишен и нямам документи. Нищо, че съм на 75 г. !

62

Граничар

преди 1 година

Е как няма да покровителстват хора от МВР ? Та нали пияндурника Рашков го сложиха именно затова - да съсипе реда и правосъдието в България !!! Това го.ве.до ,Рашков, съсипа и всички други институции !!! А ние не се безпокоим за миграцията - няма заблудени мигранти, които да искат да останат в най-бедната, най-глупавата, най- простата държава с най-просто население в Европа !!! Няма толкова прости мигранти като българския народ!

61

Анонимен

преди 1 година

Само Възраждане може да оправи въпроса и го казаха как! Затова аз ще гласувам за тях.

60

Сети се куме

преди 1 година

Когато още Динко и оня другия бъргазлията Перата ги хващаха,цялото МВР и всички гранични офицери ревнаха срещу ,,нападението" на нашествениците.Дори и министерството на правосъдието се намеси за да ги отрани да не пречат на далаверата.Мигрантите не са проблемът на България,проблемът е в ,,на змията главата".Трябва да се реже с хирургическа точност.На Запад му викат ,,лустрация".В Румъния ги нямат тези проблеми със прогнили служби и министерства,защото беше отрязана ,,на змията главата" на време.

59

Анонимен

преди 1 година

В цената ще да е включен полицейския кордон, само трябва да се внимава на кръговите кръстовища да не ти мине път спряла патрулка с камикадзета. Най добре е шофьорът да няма документи и да настоява че е 12 годишен, а не на трийсе и кусур.

58

Истината

преди 1 година

В Елхово и Тополовград най големите и скъпи къщи - палати са на гранични полицаи. Естествено всичко е на името на роднините и с кредити

57

Анонимен

преди 1 година

Я, Маю Манолов почна да разбира от охрана и сигурност! Ето къде е мишкувал досега, ама явно му се иска още да бозае. То на фона на Киро всичко изглежда като Айнщайн и Моцарт.

56

Сър Уилямс

преди 1 година

Е как така? Невъзможно! Само при лошия Бойко е възможно това, сега с красивия румен радев и доскорошните харвардци положението трябва да е на ниво! Не вярвам на тази новина (настроение:саркастично) ...