27

Анонимен

преди 1 година

нищо руско няма в радев , залепен за нато и козяк , отиде в ОАЕ за газ и петрол ???той байдън , германците , французите първо ходиха и нищо та на тоя ще дадат , всичко им е резервирано, но има разпореждане да не превежда рубли на газпром ще се стигне до гражданска война тук

26

ББ

преди 1 година

руско гумено човече си...и ти повярвах...наричах те..."моят президент"...и се срамувам,аз няма да ставам съучастник във убийства на мирни хора в Украйна,не ви плащам данъци да финансирате убийци на жени и деца,да финансирате геноцид и престъпления,да позорите Народа и децата ни...рАдев,и не се интересуваме от зависимостите и минусите на пропагандният на пАсолството и обслужващите ги предатели!!!

25

Анонимен

преди 1 година

Видни престъпници в България с крадени пари вложени в ОАЕ са там. Защо да ни съдействат?

24

Ъхъ !

преди 1 година

Това , което ни докара и което ще довърши държавата България се нарича Гумен радев -Фигуранта ! Това нищожество разуши цялата държава и уверено ни води към черното комунистическо минало ! Забравихте ли какво беше преди 1989 г ?

23

Анонимен

преди 1 година

Избирането на Радев за президент е огромна грешка,за която всички плащаме! Най- вредният президент!

22

анонимен

преди 1 година

Нищо не очаквайте от тази "визита"! Просто Радев е завел Деса да види Дубай, на държавни разноски!

21

Анонимен

преди 1 година

Еми търсете Радев, като излъгайтр, не можахте да се разберете с Ниттофснсова в Гърция и сега на заден... А имаше още 6 танкера и можеше да не се излагате.Но много ви се щя.

20

Анонимен

преди 1 година

Така и така е близо до Дубай. Може да прескочи до Божков да му се примоли за някой лев,че в тая криза трудно се издържа финансово Деси-то

19

Анонимен

преди 1 година

Радев как да ти повярва на теб човек ти сам ни показа че си фалшив герой първо юмрук после специалната газпром коалиция този служебен кабинет е за два месеца да ти свършат мръсната работа но ти оставаш и ще си го отнесеш

18

Анонимен

преди 1 година

Отказа 6 танкера сега ще ходи при арабите :) Радев защо не отлетя при путин на колена да му се молиш нали се обичате :)

17

Анонимен

преди 1 година

До Сата НАТО Много си изостанал: ОАЕ, Кувейт, Саудитска Арабия, Иран и Катар отдавна не са Третият свят, а са повелители на петрола и природния газ. Да си чувал за ОПЕК? Само че не търси тези държави в Африка, че като ти чета коментара все едно бай *** го е писал.

16

Анонимен

преди 1 година

Може, г-н президент, само че природният газ е в Катар и Саудитска Арабия, а петролът - в Кувейт. То и вече навлезлият в 79-та си година президент на САЩ ходи на разузнаване в Катар и при саудите, и от ЕС си разходиха панталоните дотам и в Азербайджан, но се оказа, че капацитетът на находищата в тези държави е запълнен за 2 години напред. Нищо не ви коства и Вие да се проветрите в ОАЕ, все пак ще говорите на английски с тях, няма да мучите като ББ пред Меркел и в Брюксел. Друго е да си летец,

15

Анонимен

преди 1 година

Съюз нерушими Чалгарски ориенталски, сплотил навекиФатмаци, чалгари и брюкселски зелки! Слава на Чалгария и Кукубенд народен, дружба на чалгарските народи! Партия на Кукубенд, сила народная, ориенталски Чалгарски съюз!

14

Анонимен

преди 1 година

СатаНато,от кога чужденци имат право да говорят срещу българския президент?Как да се скъси?Демек да го обезглавиш?Ами това,което пишеш си е подсъдно...Гледай си там Турция и Украйна,не България.

13

Сата НАТО

преди 1 година

Муннчо е неръкопожатен на Запад, затова се тика при Третия свят, да отчита някаква активност, а всъщност само арчи парите на Държавата. Предлагам Муннчо да бъде скъсен с една глава!

12

Xa-xa

преди 1 година

И тоя се гласи за Дубай. Ама след като доведе Кирчо и Асенчо друго не му остава. При шефа, дето даде пари за юмручето, е най-сигурно

11

Анонимен

преди 1 година

По-добре Радев отколкото да ни инсталират Кирчо или друг под хипноза...Поне не пие,не се дрогира и ни защитава.Понеже защитава българския народ е под прицел...искат да ни сложат марионетка.Протестирам против всичките клевети,които са без никакви факти.

10

Анонимен

преди 1 година

КраставияРубладжия Радев най-накрая го поканиха на някое различно място от Таджикистан и Башкирия. Верно беше в Брюксел, но не за покана, а за дърпане на уши, нека това бъде вписано в протокола.

9

Анонимен

преди 1 година

Краставия *** Радев най-накрая го поканиха на някое различно място от Таджикистан и Башкирия. Верно беше в Брюксел, но не за покана, а за дърпане на уши, нека това бъде вписано в протокола.

8

гърбер

преди 1 година

Ех,вече никъди ни канят буции.....плаче ми са...