108

Анонимен

преди 1 година

Не ни трябва шистов газ, особено в Добруджа. Технологията може да доведе до замърсяване на подпочвените води и до проблеми със земеделието. Трябва ни технология за извличане на сероводорода от Черно море. Доколкото знам под определена дълбочина (примерно 50 метра, но не знам точно) в Черно море има много и може да се използва като гориво. Обаче петролните лобита (руски, американски, арабски и т.н.) спъват процеса. Защо не говори за това Помпео, а лобира в полза на американските фирми?

107

Анонимен

преди 1 година

гледайте филма газланд там ще вистане ясно какво е шистов газ и какво причинява на природата .....от там кудето са минали е негодно да се живее филма а на американски журналист

106

Анонимен

преди 1 година

тоя кравар да ходи да дири газ в йелоустоун

105

Км

преди 1 година

Не допускайте тези лешояди на наша земя.Ще превърнат Добруджа и цяла България на лунен пейзаж.А такива като Киро гела са за затвора.

104

Анонимен

преди 1 година

Американски подлец и ментарджия. Където не ги сееш, там никнат. Отровили са целия свят с паяжината си. Сбирщайн без наследство и минало, кланящ се на парите и доминацията. Такива задават дневния ред на света и никак не е чудно всичко, което става.

103

Анонимен

преди 1 година

Фракинга е недоходоносен, но производителите на химикали го пробутват, за да продават химията и отровите си, освен това, се и местят, замърсяват дадено място, след това се местят на друго място след около пет години и така фракинг след фракинг, оставят след себе си пустиня от земя и вода,напоена с коктейл от химикали и радиоактвни вещества и отровни изпарения във въздуха, при фракинга използват и водите наоколо,които смесват с химикалите, тотално отравяне на природата,водата и животните завинаги

102

Анонимен

преди 1 година

Убивате собствения си народ, народа ви живее в страх и отровена природа, в страх от мощните корпорации и корумпирани властници, незпазващи никакви морални, екологични и етични норми, страхуват се дори президентите ви, хората се страхуват масово, завряхте ги в дупка и ги смзахте, защото посмяха да поискат чиста природа и вода за домовете си и земята си, нямате респект дори към сосбтвения си народ, не ви вярваме, не искаме шистов газ,наслагва токсини във всичко наоколо,отравяйки природата завинаги

101

Анонимен

преди 1 година

До Ssss - Не ни мислят , а знаят че сме Папуаси и не сме способни да си пазим интереса и държавата като " народ" , а също знаят че ние страх дори да се опълчим на една шепа продажници дето направиха милиарди и милиони да ни продават и огарбват а предпочитаме да им целуваме задиците за дребни сребърници ! Много прости и продажни племена са изчезнали и са останали само в историята !

100

Анонимен

преди 1 година

До SsssАми заплашват политиците и бизнесмените ни, че ще ги убият или убиват роднините им, ако не изпълняват нарежданията и предателствата срещу България, натискат ги!

99

Ssss

преди 1 година

Незнам кое е по-тъжно? Че ни мислят за папуаси или че нашите бизнесмени са готови да продадат "остров Манхатън за шепа мъниста"

98

Анонимен

преди 1 година

До АнонименИ в Германия, Англия и много други държави забраниха фракинга, освен трусовете и напукани сгради, отровиха и природата на хората завинаги, дори във въздуха имаше токсични изпарения, в щатите бяха измрели масово птиците, заради фракинга, умираха и домашните им животни и дивите животни , реките им покрай фракинга , са отровени и няма никакъв живот в тях и около тях, страшно е хора, наистина е голямо престъпление фракинга!

97

Анонимен

преди 1 година

Поляците и украинците ви изгониха компаниите,опитващи се да дупчат и замърсяват, сега се опитвате на малка България да пробутате престъпления срещу природата? Не искаме и се молим да бог да не ни сполети подобна екологична катастрофа!

96

Анонимен

преди 1 година

Нашата държава е много малка и нямаме нужда от фракинг, който да отрови природата ни, почвата и водата ни и да ни унищожи държавата и да няма къде да живеем, не искаме и сме против фракинга, освен това, България е селско-стопанска държава и фракинг не искаме, ще се унищожи селското и горско стопанство с фракинга! Господи, помогни и ни отърви от тези отровители на природата и всичко живо и замърсители!

95

Анонимен

преди 1 година

Толкова сме им "важни" и толкова са " загрижени" , че при нас идват след като вече са БИФШИ и никой друг няма да ги слуша защото знае че това са последни напъни да нанесат още малко щети на "приятелите" си , а нашите ИНДИАНЦИ се захласват от умиление ! Сегашния секретар пет пари не дава за нас !

94

Анонимен

преди 1 година

Нашата държава е много малка и нямаме нужда от фракинг, който да отрови природата ни, почвата и водата ни и да ни унищожи държавата, не искаме и сме против, освен това, България е селско-стопанска държава и фракинг не искаме, ще се унищожи селското и горско стопанство с фракинга! Гопсоди, помогни и ни отърви от тези отровители на природата и всичко живо и замърсители!

93

неграмотен

преди 1 година

Американското "приятелство" изглежда горе-долу така : Първо ти пробутват ЛЪЖИ за "приятелство" , после те упростачват , след това те ограбват , докарват те до просешка тояга - Другото е ЛЕСНО !

92

Анонимен

преди 1 година

Правете обратното на това което ви съветват евроатлантиците и ще просперирате. Я вижте Орбан и Унгария и вижте батака в нас. Запада никога не е мислил доброто на източна европа. За тях ние сме някакви ***

91

Киро Фракинга

преди 1 година

Както разбрахте, аз, Домус ага ще ви стана министър-председател, ще ме назначат де и след това махам мораториума и почвам да дупча Добруджа! Ша покана нашите американски приятели да захлебят доволно и ние от КРИБ покрай тях! Сами се досещате, че онаа съпротива срещу фракинга, дето беше, нема да я има, защото аз ще владея и милиционерите вече. Въобще, България ще бъде издупчена отсекъде и отсекъде ша тече газ и злато;))) "Биовет", "Биовет" - вие всички ша бъдити моя рая в чифлика на Домус ага!

90

Един гей

преди 1 година

никога не е сигурен!

89

Анонимен

преди 1 година

ТОЯ НАПРАВО НИ СЕ ПОДИГРАВА