12

Unknown

преди 1 година

Кон ве Кон... :)

11

Милиционер

преди 1 година

Трагедията в Бургас показва идиотизма и липсата подготовка и адекватно поведение на полицаите в подобна ситуация. Показва и тоталната некадърност на шефовете в МВР. Тези шушумиги вместо да поемат отговорност за провала на системата, лицемерно взеха да чуруликат какви герои били въпросните полицейски служители и как жертвали живота си за..... един господ знае за какво!

10

Убиват ни в Европа

преди 1 година

Български Терористи изтезават хора на територията на целия Европейски Съюз, във Виена Австрия ме смачкаха!Подадени са сигнали до МВР, ДАНС и Прокуратурата, ЕК, ПАСЕ, ООН, ЕП и никой не се интересува! Бандата е близка до Юлиян Борисов Георгиев от Перник и Румен Николов-Пашата!Казвам се Мирослав Германов и съм жертва на терор

9

До 8

преди 1 година

Закривай направо държавата. По едно парче за всеки от съседите. Ще бъдем мнооого по-добре. Без значение, кой къде ще се падне. Очевидно е, че не умеем да я стопанисваме. Татко казваше "Аз хубаво няма да видя ама за теб ще бъде добре". Това казвам сега на моите деца. Неприятно наистина - 32 години преход без кой знае какви резултати... дори трагично.

8

Закривай

преди 1 година

най-много бройната и нищо не правеща държавна сбирщина -милиция!!!

7

ля ля

преди 1 година

порнография или мало0умщина и сега всички да ги спасяваме и мислим тези с пагоните! милите ми карикатурки които сами са си избрали да станат такива! само да споделя че самото видео само по себе си е показателно за острия ум на нашите полицай! ако бях от семейсството на човека който не е шофьор щах да съдя колегата си заради убийство!!! безумие което е олицетворение и същината на българското полице! пезпардонно и безнаказано поведени без много мозък и яко далаверки да има!

6

DEA

преди 1 година

Do 4 tashto se e.dovliakla tova nekompetenntno niderlansko policeisko kurve mi da vi okrade bre glupaci neznaeteli hora koito opraghniavate tas profesia do po gramotnite mi da vi otkrade truda i evropeiskoto vuznagraghdenie za tova katsi bruknesh.v portfela i poglednesh i vidish che nema nikoi egie horata koito sa vigo opraznili

5

Анонимен

преди 1 година

Ми да станат доценти! Що я работят тая рискова работа?

4

Анонимен

преди 1 година

Тая за какво се е довлякла ? Да не иска процент от трафика на мигрантите ?

3

Костя Копелейкин

преди 1 година

Давай Катринче искам да изловиш всички Русоробчета тука и да ги вкараш в Белене, чувам че си мечтаят от доста време да са там.

2

Анонимен

преди 1 година

С кого е сътрудничела тази г-жа? Защо не каже, какви са били обстоятелствата - пара на самотен остров или някои от добрите държави със силно понижена фискална активност?

1

Анонимен

преди 1 година

Полицаите на терен са лица без връзки, връзкарите са на бюро и им дават неточна, ненавременна информация и от там идват проблемите.