102

загрижен

преди 1 година

До 17 :)точно така - смятам, че понеже Европа няма да им го купува на никаква цена, ще продават на ишлеме /за пластмасови легени, напр./ на Китай, а те ще го влагат в евтини стоки, които Европа ще купува - да им е честит Путин! и кръговрата на икономиката!

101

Киро-Роки

преди 1 година

До 66 Златьо от Златарица Сладур, не се бой инфлацията се компенсира на европейско ниво - "антинфлационни мерки" да си чувал??Само в безаналоговата ти мать не можете прокопса - хайде с бодра стъпка към развитя комунизъм "да чакаш подаяния от държавата"!

100

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 102 "Залежи на чипове и фини уреди имате ли?" Хах - имат и още как - БЕЗАНАЛОГОВИ! още Ленин ги е посял в Сибир и после лчино Сталин ги е поливал... Сега ще жънат!Който сее вятър, жъне бури - са казали едни умни хора!

99

Анонимен

преди 1 година

като имате завретеси го от зад бе газпром

98

Анонимен

преди 1 година

браво сега остава и да се нау4ите и да го ядете ))))

97

До_103_коментар

преди 1 година

Русия да ти не е България да чакаразрешение и позволение от някой си никой си.

96

До_102_коментар

преди 1 година

Русия да ти не е България да чака позволение и разрешение.

95

дръжте

преди 1 година

си го

94

Анонимен

преди 1 година

Само с газ ли ще живеете? Това го кажете на Грета Тунберг и активистите в борбата срещу промяната на климата! За тези 100 години мислите ли, че някой ще ви позволи да използвате газ?!

93

Анонимен

преди 1 година

До До 80Ами виж БВП на Китай и държавен дълг на САЩ.....Кой на кого е длъжник и защо дава пари ....Много имаш да четеш....Само ей така за пример, утре скапаният ти лаптоп.... ще е последният който ще можеш да си позволиш (да намериш), след като Китай обявят за враг Запад-а и спрат да внасят чипове и т.н

92

А клиенти ?

преди 1 година

Газ може и да имате, ама качествени Клиенти. Освен това и енергията добира от слънце, вятър и вода в следващите десетилетия ще скочи неимоверно....така че дупе да ви е яко ... да не я горите като сега на халост

91

7373

преди 1 година

Ще мине и това с Газа. Европа ще намери решение. Какво ще го правят руснаците? Ще си го консервират. Нали трябва да продават.

90

Anus shepti

преди 1 година

ТУКА ИМА..ТУКА НЕМА.ГЬЗПРОМ РОСССИЯ

89

АНГЛИЧАНКА

преди 1 година

100 ГОДИНИ А ПОСЛЕ?ТА ЧЕРНО МОРЕ Е РЕСУРС КОЙТО МОЖЕ ДА БЪДЕ ИСТОЧНИК НА ЕНЕРГИЯ ЗА ХИЛЯДОЛЕТИЯ И ДА ПОКРИЕ НУЖДИТЕ НА ЦЯЛА ЕВРОПА.НИЕ ИМАМЕ ТЕХНИКАТА ГРУЗУНЦИТЕ И ТЕ РАЗРАБОТВАТ И ИМАТ ТЕХНОЛОГИВЯ ЯПОНЦИТЕ СЪЩО ИМАТ НАПРЕДАК С HYDROGEN МОЖЕМ БЕЗ ГАЗ И ПЕТРОЛ.СТИГА ДА ИМА ПОЛИТИ4ЕСКА ВОЛЯ И МЕЖДУ ДРУГОТО ВОИНАТА В УКРАИНА Е ЗА ЧЕРНО МОРЕ ИСТОЧНИК НА ЗЕЛЕНА ЕНЕРГИЯ И ЗАЩО ПУТИН УХАЖВА ЕРДОГАН ИСКА ГРУЗИЯ И ИМА АПЕТИТ ЗА БГ И РУМЪНИЯ ЗАЩОТО КОЙТО ВЛАДЕ Ч. М. ВЛАДЕЕ БЪДЕЩЕТО

88

аз

преди 1 година

яж те си го ние ще минем и без вашата газ

87

Samo minavam

преди 1 година

Въшлювци. Чакате някой да въведе водорода, за да може да откраднете, технологията.

86

msm

преди 1 година

А след 100 години?

85

Анонимен

преди 1 година

*** на двора с газово отопление...и бомби..бомби...бомби..какво му трябва на човек да е щастлив.

84

шопендар

преди 1 година

а пък ние имаме за 500 години,ама пусти комунисти,и за него са мераклии.газ газиме ,и мръзнеме

83

Бай Дън

преди 1 година

До 85. Ами аз съм в Америка бе, църрвул. И работя като директор в банка. А не като теб в селската баничарница и да лижат дирника на оня психопат в Кремъл.