276

Хан Тервел

преди 1 година

Горбачов бил градил нещо...много интересно,много интересно!

275

JoeLeTaxi

преди 1 година

През 90 и някоя година тоя съградител се яви на избори и получи 1 процент... Все още е загадка откъде се взел тоя процент... Такива ми ти работи...

274

Неутрален

преди 1 година

Всъщност Горби нищо не е съградил, ако погледнем обективно. Но пък успя да разтури СССР и да съсипе тогално РФ. А аФторът може да се разходи из Русия и да чуе многоетажните псувни на обикновените руснаци по адрес на Белязания!

273

Жуков

преди 1 година

Баба ми казваше бягай надалеч от белязан човек

272

Анонимен

преди 1 година

Бог да го прости Горбачов! Оставете Бог да съди какво е изградил или разрушил. Кои сме ние, че да решаваме. Журналята не се спряхте с това да се правите на съдници и да противопоставяте и делите!Мислете си за вас и кармата, която си трупате. Защото Словото за Добро и Любов ни е дадено. Същото важи и за коментиращите.

271

Анонимен

преди 1 година

Ех Горби, не успя да ликвидираш Русия ведъж и завинаги

270

Путинка

преди 1 година

Шефът на Лукоил Равил Маганов паднал от 6ия етаж на болницата в която преди това почина и Горбачов. Още го няма тоя "инцидент" в новините тук, но още сега да кажем, че *** няма със сигурност нищо общо с това както и с всички останали подобни "инциденти" на неслучайни височаиши хора през последните месеци. Той гради, не да разгражда.

269

Lina

преди 1 година

до Моши . Всъщност той може да преподава, няма нужда да се учи . То станало обяд - гледам вече е ударил около АЕЦ - а . И по международните наблюдателиНо има време едва обяд сме.p.s Къде да се пиша за 4000 на месец , в рубли ли се плаща? Колко му е - вива вова.

268

Анонимен

преди 1 година

до 329 Е какво е "оправил" Путин???Близо 50 хиляди убити руски войници в Украйна, хиляди цивилни жертви, тотално разрушение, а гражданите в Русия вече едва издържат на трудния живот, който се влошава със всеки изминал ден...

267

тя

преди 1 година

Горбачов само рушеше и нищо не изгради !

266

Моше

преди 1 година

До Lina ... Ами има от кого да се учи "шизоботокс джуджето".Великобритания е глобален шампион в тази дисциплина . Британската Армия е нахлувала в ДВЕСТА страни по света и това е безспорен факт. САЩ са се намесвали във вътрешните работи на над 130 страни по света и са отговорни за над 250 военни конфликта от ВСВ до наши дни.По данни на Пентагона на един от докладите им пред американския сенат след ВСВ американците са заплашили с употреба на ядрено оръжие 57 страни .ДЖУДЖЕТО СИ Е НАПРАВО ЛЮБИТЕЛ.

265

орбан

преди 1 година

сега е ред на сорос , крайно време е света да се освободи от унгарския евреин сатрап в унгария са забранени всички нпо свързани с него ....

264

така е!

преди 1 година

До Евроатлантик обречени са на ВЕЧНА СЛАВА!

263

Lina

преди 1 година

Горбачов е минало. Днес късото шизоботокс джудже налага друга мода - в 21 век е модерно с оръжие да нахълташ където си решиш, защото така! Иначе е скучничко. Толкова модерна личност е плъхин, но странно напомня на един друг нисичък комплексар.

262

Км

преди 1 година

,,Западния галеник,,Горбачов поруга паметта на 30милиона руски граждани ,унищожени през ВСВ .Получи си 30-те сребърника от запада,но беше намразен от обикновените руснаци.

261

Авторът

преди 1 година

е объркал словореда в заглавието на дописчицата.

260

Анонимен

преди 1 година

Какви глупости се пишат Какво е градил този?По скоро е разградил

259

Tony

преди 1 година

На път. и какво е градил? Разградил и способствал разсипията.

258

Дино

преди 1 година

Когато си ограничен и *** -това е за цял живот ! Искат СССР ???

257

@

преди 1 година

Горбачов беше наивник или предател..............СССР се разпадна по негово време, Путин историята ще го съди след 100 години...........неговата роля по-скоро е положителна........за войната в Укрйана има много причини, не виждам защо само Путин да е виновен!!!