19

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен,к.17 В Брюксел ни управляват дъртите и празноглавите. Урсулата, Борел и Тимерманс са достатъчно стари, да не кажа за последните двама - попрестарели. Председателят на ЕНП да не е млад? Та дори управляващите на държавите от Западна Европа - Испания,Португалия,Холандия,Германия,ВБр и т.н. си спомниха времето,когато са били колонизатори в Америка, Африка и Азия и поискаха сега да се върнат тези времена чрез ЕС. Не стана: насреща са Русия,Китай, БРИКС, Африка, Южна Америка, Индия...

18

Анонимен

преди 1 година

До Богдан Без газ как ще се живее през зимата? Или ти си на дърва на село? Гледай си овчиците, давай им сенце и вода и не ни давай акъл. Достатъчни са ни Просто Киро и *** Пожарникар. Първият като види зор ще си хване чемоданите и бегом в Канада, а вторият ще си купува 3 пъти по-скъп газ, защото имаше в нощното шкафче доста тестета с банкноти по 500 евро и слитъци 24 каратово злато. Ако пък се уреди за БГ евтин газ, няма да се откаже. Шопът си е шоп.

17

Реалист

преди 1 година

А какво стана с единноста по въпроса с американските визи за български, полски и май унгарски граждани? Или единност има само когато на западните им е изгодно?

16

Анонимен

преди 1 година

"Когато някой от ЕС започне да призовава за единство, нищо добро не очаквайте." - А Путин за демокрация ли призовава? Дори не може да търпи различно мнение. Направо в затвора, ако не си единен с неговите глупости.

15

Богдан

преди 1 година

Мен ако питат, никакви руснаци не ни трябват в Европа. Хубаво ще си живеем и без тези алкохолици. И рускините хич няма да ми липсват.

14

Анонимен

преди 1 година

Бasu какви са начело на ЕС почвам да си мисля ,че нарочно искат да го унищожат

13

Т.Шак

преди 1 година

GB вече напуснаха. Време е и на BG.

12

Т.Шак

преди 1 година

Айде стига вече с тая Европа! На мен вече сериозно ми писна от евроидиотщината. BG-EXIT !!!

11

Анонимен

преди 1 година

Дъртия козел Борел, който ни обясняваше, как ЕС е единен по въпроса за ветото на България. То срещу България е лесно, да видим сега как е срещу Германия и Франция. И въобще, защо в Брюксел са само кухоглави? И младите и дъртите.

10

ноби

преди 1 година

правилно, и ако не е единна, не се приема. или той единна европа разбира, да сме послушни кутрета на германия. еми нема да стане, веднъж сме го играли тоя цирк

9

Анонимен

преди 1 година

Европа е толкова единна, че всеки започна да си отваря ТЕЦте, да си намаля ддс за избрани продукти и сектори, над 100% увеличен добив на въглища и още и още. Толкова е единна Европа, че плъховете се разбягаха от потъващия кораб и е всеки за себе си. Останаха ли наивници да вярват в единна Европа?

8

Анонимен

преди 1 година

А какво ще прави Европа, когато скоро руски туристи "градинари" започнат да организират преврати?

7

Анонимен

преди 1 година

Тоя пак се занимава с простотии.

6

Майстора

преди 1 година

Милиони *** се изсипват ежегодно от колониите, но руските туристи са голям проблем и искат общо решение.

5

Анонимен

преди 1 година

Не са занимавайте с глупости, бе......Издигнете стена срещу наплива от мигранти дето ежедневно нахлува в Европа, респектийте пришълците и репатрирайте дошлите. Не се занимавайте с глупости!

4

Анонимен

преди 1 година

Какво ще постигнат европейските бюрократи на кайшка ако въведат забрана за издаване на визи на руски граждани?Освен омраза и капсулиране на обикновените хора нищо друго,санкциите и забрани,имам чувството че някой почва да се гърчи в своята безпомощност!

3

Нищо ново

преди 1 година

Когато някой от ЕС започне да призовава за единство, нищо добро не очаквайте.

2

Анонимен

преди 1 година

С две думи фашизма настъпва в Европа. Днес руснаците по произход, утре нас ще отсвирят щото сме бедни и те така. Честита новофашистка Европа. И много е важно всички единни да положим основите на фашизма.

1

Анонимен

преди 1 година

Путин ще уреди веднага въпроса с визите стоп на гъзта и готово всичко е 6 за Европа.