8

Жана Д'Арк

преди 1 година

До здравомислещия партньор под номер 8: Това е само началото друже защото зимата още не е дошла ,а с нея и ЕНЕРГИЙНИТЕ проблеми - европейски !Ще видиш тези изгладнели и премръзнали източно-европейски дръгливи булонки как ще започнат да се хапят смъртоносно !Ще почнат да ръфат и дърпат за роклята и госпожата от Брюксел,която ги държи на каишка. Има вероятност булонката "италиано",да скъса каишката и да се отдели от прайда, веднага след 25.09.2022Тогава гледай истински сеир братче . . .

7

Малките първо

преди 1 година

Прайда кученца насъскан срещу мечката почва да сдава линията....

6

Ламята

преди 1 година

Започва сезона на оставките.Само гледайте,колко бързо,ще се изпари солидарноста на евроатлантиците с окрайна.Има един лаф:Когато мизерията потропа на вратата,любовта излита през комина.

5

Анонимен

преди 1 година

Тия дето са имали взаимоотношения със Вселенски дадоха фира, като черна прокоба е , да не ги изброявам , много писане...

4

хаха

преди 1 година

До зимата всички ще изпокапят като зрели круши. А зимата ще бъде дълга, сУрува и кУ...ва!

3

Анонимен

преди 1 година

Тепърва зимъска евро-правителствата на каишка ще падат като зрели круши!

2

Анонимен

преди 1 година

хаха,путин ще уволни и този

1

Анонимен

преди 1 година

Те бая правителства паднаха от както ес наложи санкции на Русия заради войната в Украйна и още ще падат. Но пък си продължават да лъжат хората колко много вредят те на Путин. Това е само за глупавите и слепите.