12

Old School

преди 1 година

Може да открием още няколко: на Малдивите, на Бали, в Акапулко и още привлекателни места, където се сетите...

11

българин

преди 1 година

Лион е на 140 км от Женева, където има българско представителство.Лион е на 540 км от Тулуза, която ще обслужва

10

Име

преди 1 година

Аз искам да съм консул в Единбург.

9

Анонимен

преди 1 година

Тия Sбъркочи нали щеше само изборите да организират, а те взеха да назначават свой хора в страната и чужбина.Точно затова се откриват тези консулства.

8

Анонимен

преди 1 година

До 7 - и аз мисля така, на българите там много малко им пука за нашия комфорт и гледат предимно себе си. Всеки българин може да работи във Франция, Ирландия или Германия и да живее добре, но малко могат да го направят тук и тези тук са истинските българи по душа, онези по документи са малко бегала работа, че и да се грижим за тях... Дано поне тия консулства наистина да популяризират нещо българско и да помогнат на наши производители да влязат на тамошния пазар, инак са си пари на вятъра.

7

С.

преди 1 година

За да е удобно на тези, които живеят, работят и плащат данъци в други държави, ще отворим консулства, които ще се издържат от парите на живеещите, работещи и плащащи данъци в България.. Не ми изглежда справедливо.

6

До Бай Вазелинъ1971

преди 1 година

А пък, ако земат да турат по едно консулство у секи град на Франция ще е най-добре.Хем таквиз кат теб ще има де да работят, хем всички френски селяни дето праат торти за българските заведения ще си станат директно българи и вече на всякъде ще се предлага българо-селска френска торта, като специалитет на деня.А, иначе ако погледнем сериозно и приемем, че сме в ЕС наистина, то защо да даваме пари за още представителства, като всеки ЕС гражданин може да ползва всяко представителство на ЕСдържава

5

Байчо

преди 1 година

щом отварят консулства ,значи жителите на България бая се се изнесли.

4

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Това е абсолютна гавра с българите във Франция! Голямата разлика между Париж и Лион,няма що? Защо не направите ведннъж поне нещо интелигентно? Например да се създадат консулства в четирите гранични точки на една държава. Пример ще Ви дам.Ако едно от консулствата е около Hendaye,Saint Jean de Luz,Biaritz или Bayonne се помага истински не само на българите в Юго-западна Франция,ала и на българите в Северо-западна Испания.Ето в това има логика и е добре за сънародниците ни. *** без мозък!

3

Анонимен

преди 1 година

Вече ще имаМЕ е правилният израз.

2

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Ейй сега ще отида...вече някъде...нататък. Като знам,че има Консулства,ще съм по...спокоен.

1

Редосеялка

преди 1 година

AА в Доселдюрф ще има ли