68

Петя

преди 1 година

Е на това му се вика жълто паветна ,улична,площадна, умно красива промяна ,висока инфлация,милиарди заеми през 3 месеца. Това за тях изобщо не е проблем.Те имат само един проблем ,от сутрин до вечер всеки ден-Борисов и ГЕРБ.И понеже са Мало умни накрая ще докарат огромен проблем- фашагите от Възраждане

67

Този май не помни

преди 1 година

какво е казвал по медийния слугинаж преди няколко дена.Уж всичко било на шест, пари имало за каквото си искаш,8,5 млрд бил излишъкът.Ами като има толкова пари защо да се взима заем?А-а,защото му е ниска лихвата(какво ще са няколко милиона лихва за силна финансово държава като нашата?).А и заемът ще бъде взет от "наши институции",които не е лошо да си врътнат парите с печалба.

66

бл.134 в Zап. парк

преди 1 година

Теглете, теглете ! Целя свят се превърна като тия който теглят бързи заеми : заем за оградако осветление , заем за компенсация за гориво , добавки !

65

Анонимен

преди 1 година

Кога ще разследват този ококорен дебелак за изтеглените заеми от 32 млрд лева само за 6 месеца??? Къде са парите Кокорест?

64

Анонимен

преди 1 година

"По думите му няма как да станем средноевропейска държава, ако държим заплатите и пенсиите ниски, те трябва да се движат изпреварващо спрямо увеличението на цените" запомнете тези думи. Защото това е единствената правилна логика за изравняване на стандартите и възвръщане на нормалната производителност на труда. Няма как да получаваш/даваш половината заплата на европейската при европейски цени и да имаш нормална производителност. Просто няма.

63

Епа

преди 1 година

Къде са милиардите милиардите ,краде ооо.

62

ГЕРБ

преди 1 година

КОКОРЧО СЕ ИЗЖИВЯВА КАТО РАЗБИРАЧ А С ОРТАКА СИ Е...МАМАТА НА НАРОДЕЦА ГЛУПАВ ДЕТО ГЛАСУВА ЗА ППто!!!! ХА СЕГА СЕ РАДВАЙТЕ НА ПРОМЯНАТА И МАШИНИТЕ!!!!!!

61

Анонимен

преди 1 година

Има ли здравомислещ човек, който ако има пари в семейния си бюджет, всяка седмица да тегли кредити с високи лихви? За да може от заплатата си да връща кредит с лихва?Три бюджета прави Асен Василев и те все не стигат и се взимат нови и нови кредити. И тези от ПП излизат и казват, че оставили бюджета с излишък.

60

Анонимен

преди 1 година

Тая шия не е от туршия.

59

Анонимен

преди 1 година

Кокорчо, тези заеми ти ли ще ги връщаш? Ще ги връщат неродените ни внуци. Вие заробихте България. Всяко неродено дете ще връща 45 000 лева заради вас.

58

Анонимен

преди 1 година

Тоя Хасан е голям nедал любител на фистинга явно. За това така са му изфръкнали очните ябълки като на пекенез.

57

Анонимен

преди 1 година

И аз искам заем, ако може 10 млн ще ми свърши работа.. Но да не го връщам

56

Анонимен

преди 1 година

Той посочи, че има голям ръст на промишленото производство. . . . . . . Глупости на търкалета! Този не е виждал промишлено предприятие от вътре! А за това което говори, става въпрос за ишлеме (промишлено производство) не е в течение на понятията, с извинение!

55

Анонимен

преди 1 година

Асенчо, една държава като тръгне само на заеми не е на добре. До тук са 41 млрд за тази малка държава като БГ

54

Фуфуфу

преди 1 година

До 59 Асан. Като нямаш аргументи, пишеш простотии и обиди. Слаб и жалък си.

53

Мнение

преди 1 година

До 52 Анонимен. Пълни глупости пишеш, явно не си излизал извън селото си. В Германия преди инфлацията олиото беше 2,50 в левова равностойност, сега е 8 лв. За друго да пиша ли? Тук са по-добре цените. Заплатите ни трябва да се вдигат и да догонват европейските!

52

Разумен

преди 1 година

До 55 Анонимен. Лъжеш, парите ги откраднаха от ГЕРБ. Инфлацията е световна, произлиза от ковид кризата, войната и газовата криза. А не от ПП. Добре, че ГЕРБ не бяха на власт в тази световна криза, че тогава щяхме да я втасаме.

51

Анонимен

преди 1 година

Така си е, Асанке, НЕ само ти си знаеш какви *** остави и на рОндьото, и най-вече на нас, които плащаме и ИНФЛАЦИЯТА ви, и масрафа, и резиденциите ви.

50

Анонимен

преди 1 година

ПП откраднаха парите на народа с изкуствено напомпаната инфлация.

49

Раш

преди 1 година

До 52 Анонимен. Инфлецията е по цял свят, а там не управляват ПП. Така че не лъжи, издишаш от всякъде. В Гърция тока и горивото са по-скъпи, в Унгария горивото е по-скъпо, въпреки че поддържат добри отношения с Раша.