67

Анонимен

преди 1 година

Това може да се тълкува всякак.Той,затова го е казал.Перфектен продукт на гнусната КГБ-школа отвсякъде.Се 'едно нищо не е казал и всичко е изразил.Може,ако няма справедливост и божества,а то няма,да откара с този речитатив,пропаганда и народ с гладки мозъчни клетки до Вечността.Уви.Не че Горби заслужава някакво надценяване.Тъй се поставиха нещата пред тях,че този излезе ''демократ'',докато просто при него фалира планово-икономическия проект на ''Несокрушимая''.Руснак ли е,изчакай с овациите.

66

ИВАН

преди 1 година

ДА ЖИВЕЙ ДИВИЯ КАПИАЛИЗЪМ В БЕ ГЕ!

65

Анонимен

преди 1 година

Горбачов сигурно си има свой те кусури, но именно той спаси разпадащия се ссср от огромна гражданска война тип тази в Югославия. Ако не е бил той освен война в Чечня 94та щеше да има с балтийските държави, Украйна, Казахстан, Азербайджан, и Туркменистан.

64

Анонимен

преди 1 година

"София малко хора правят над 2000 лева недей да вярваш" Това също не е вярно..Средната заплата в София е малко над 2000 лв. Това, че има хора, които взимат по малко също е вярно. За това е средна. Но дори и по твоята логика ако е 1000лв средната, тога живеете с цените от соца. Нали към него се стремите и по него плачете?

63

...

преди 1 година

Той и хиттлер оказа огромно влияние на хода на световната история....

62

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Милиони се молят. Горби да гори в АДА. През рази зима към тях ще се присъединят оше толкова от Запада.

61

Забележка

преди 1 година

Горбачов-Чернобилски беше на посещение в Китай, когато тамошните умни и красиви решиха да правят държавен преврат. В отговор, Дън Сяопин реши да тръгне по пътя на княз Борис Първи и смаза бунта. Така той прати на смърт около 2000 човека, но предотврати разпадането на страната, което щеше да струва живота на десетки милиони китайци. Горбачов-Чернобилски имаше пълномощия и власт да предотврати разпадането на СССР, но му липсваше политическо мъжество и характер на държавник, за да го направи.

60

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 60в София малко хора правят над 2000 лева недей да вярваш на средностатистически стъкмистики.Виж сега ако вземеш заплатата на някой директор или мениджър който е назначен с дебела връзка в някоя измислена фирма но за сметка на това добре дотирана от държавата ми там заплатите са по 40-50 хил евра месечно. От там идват тия суми "в сф средната заплата е 2500" няма такива средни заплати пич.живей в реалноста

59

Анонимен

преди 1 година

"БЛАГОДЕНСТВУВАЩА, БОГАТА и ЩАСТЛИВА, другата - лъжлива,крадлива" Кое бе, по комунизма крадяха с всички сили иначе нямаше оцеляване

58

Анонимен

преди 1 година

При Горби се разпадна СССР при Путин ще се разпадне Русия и двамата са носители на новото начало.Бравос!!!

57

Анонимен

преди 1 година

Може да посмятаме малко, защото г-н Пенсионер по онова време не ви биваше хич и за това бяхме в мизерията на социализма. Понеже гледам, че цитираш цени за кв. м 1000-1500 Е та значи за Сф говорим. Средна заплата сега 2000 и кусур, тогава 200 и малко към 86-87г. Бензин тогава 0.9лв -1лв. По тогавашен стандарт сега трябва да е 9-10лв. Хляб 26 ст сега трябва да е 2.60лв. Обяд тогава 5лв, сега да е 50лв. Месо кг тогава 5.60лв, сега да е 56лв. *** ще стигнем и до оня "стандарт" да си спомните времена

56

Анонимен

преди 1 година

Помня, не го смятам за достоен за Нобелованаградаза мир, защото в блюдолизането си, предаде каузата на милиони хора. Не прави изключение от други подобни.Днес търпим последиците.Парвенюшка политика.Днес берем горчивите плодове.Неговото поведение насърчи западната агресия и беше прекрачена една линия, която не биваше да се допуска да се премине.

55

Анонимен

преди 1 година

Сегашните пенЦионери не са доволни от 1000 лева пенсия и постоянно си мечтаят за пенсиите при бай Тодар от 80 лева.

54

Гица санитарката

преди 1 година

До АНАЛИЗАТОРА на заплата при Сорос Байо, ти не си видял и 1/10 от това което е преживял пенсионера,който живее в две епохи:Отминалата БЛАГОДЕНСТВУВАЩА, БОГАТА и ЩАСТЛИВА, другата - лъжлива,крадлива, безнравствена, сиромашка и изпълнена с болести, създадениот над 600 биолаборатории по света !

53

Слава на Украйна

преди 1 година

Но Вова бункерният злодей, няма да изпълзи от бункера и да положи букет в негова памет, както направи за ултра-националиста Жириновски. Денацификация за Вова и руските оргхи, незабавно!

52

Анонимен

преди 1 година

Нема се плашиш, пенционер, ся другаря Шваб, че ти припомни колко убаво е било през цоциализма, нали много го искаш. Да не не виждаш с месеци какво е кашкавал, луканка или салам и да няма елементарни стоки на бита.... Внимавай ко си пожелаваш, другарю, че току виж се сбъднало и си припомниш

51

Анонимен

преди 1 година

Горбачов е носител на Нобелова награда за мир, а тя не се дава току-така, трябва да се гордеем, защото в БГ носител на тази награда за мир е само великият поет -НИКОЛА ВАПЦАРОВ!

50

Анонимен

преди 1 година

Пенсионеро, билетчето ти беше 26ст. шото ти беше субсидирано, некой е другаря ти Живков го е обрал от заработеното със 74ст., за да може даклуоил другар кат теб да се вози и така със всичко останало. Така сте свикнали друг да ви плаща и да паботи, бедплатно образование, здравеопазване..... бедплатно трънци

49

анализатор

преди 1 година

До: номер 47 (Пенсионер) Съветвам те да си мериш приказките, не ти отива на годините (ако е вярно че си пенсионер а не лъжеш или си някой руски бот) да ползваш такъв хулигански речник и да обиждаш хората!Един тристаен апартамент ако е струвал 15000 лева (според мен повече беше), то заплатата на баща ми беше 200 лева.И по времето на Хари Труман една кола и бургер в Макдоналдс са стрували само 30 цента и това е естествен процес във всяка пазарна икономика.САЩ сега са по-силни отпреди!

48

Анонимен

преди 1 година

Горбито замина в Ада, сега е ред на джуджето!