18

Анонимен

преди 1 година

Трябва да защитим българите в Северна Македония и от макетата, и от албанците. Албанците искат да вземат Северна Македония отвътре.

17

Анонимен

преди 1 година

Еди Рама ходи по пижама.

16

Анонимен

преди 1 година

Човекът е прав -- ние трябваше да поискаме разделянето на двете страни в преговорния процес, след като знаем как вървят нещата в см. Българско просто м.вн.р.

15

Анонимен

преди 1 година

Еди Рама е единствения политик в Европа,който казва нещата директно без грам лицемерие.Ние ако имаме поне един като него трябва да вдигнем банкет.А по отношение Албанците можеби са зле,но ние сме още по зле.Може с козите да правят различни неща.А ти сигурен ли си какво прави теоя партньор със съседите,колегите и.т.н.На всяка служебна среща колегите се събират по двойки в стаите.Така че преди да критикуваш погледни и питай твоя партньор с колко е преспал за последната година.

14

Анонимен

преди 1 година

България остана близка само с Русия.Всичко се орави в името на шефа Пуин.

13

Анонимен

преди 1 година

Тия примитивни пите кант ропи които още имат кръвен данък и държавата им е разпределителен пункт на САЩ за наркотици и те се пишат големи европейци. Незнам какъв е тоя ЕС, който приема народ, при който любовта между мъжа и козата е по-силна от тази между мъжа и жената.

12

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Вари го,печи го,Еди Рама,на...гайда си мирише. Макетата с нас се...оправдават за всички...световни неправди срещу тях,сега и този си намерил...оправдание. Сеффте парашут,аман от...кандидати за ЕС,на наш гръб.

11

Много сме жалки

преди 1 година

Когато няма силна власт в една държава, а само крамоли, такива джуджета като Албания и Македония започват да се подиграват. Защо не каже нещо за Гърция или Турция? Станахме за ташшак на албанци и македонци. Жалко.

10

Анонимен

преди 1 година

очевидно продажните ни политици са национални предатели ,след като пуснаха аванта на българомразците македонци и албанци.Аз не помня герците навремето да са се застъпвали за нас,както ние по време на европредседателството ни за целите западни балкани.Апропо То цялото обслужваше идеята за тяхното присъединяване, сякаш това ниенайважно нанас българите. Костадине свиквай референдума за Бгекзита ,че не се търпи !

9

Анонимен

преди 1 година

Пeди ***(***) да си трайка, че албанските реотани няма да влязат в близките десет години в ЕС...

8

Анонимен

преди 1 година

Рама прави точно каквото му нареди Ердоган. Той не е курдисан за премиер за да изразява своето мнение.

7

Loyko

преди 1 година

Нали се радвахме като малки деца,че Албания признала българско малцинство,макар,че на последното им преброяване няма нито един самоопределил се като българин.Станахме за смях с това да се изкарваме,че българите сме навсякъде.Чудят ни се на акъла на псевдоисторията ни и измислената ни гордост.

6

Анонимен

преди 1 година

Украинци, Албанци, Македонци все долна свовач....

5

бай Пешо

преди 1 година

да де, ама не България е блокирала Албания за членство в ЕС, а самите албанци си го сториха, тъй като са ***, головоден и престъпен народ. Толкоз по въпроса. А ако много рипат и лаят, тепърва ще видят откъде изгрява слънцето. Нема да могат да им помогнат след време и отвъд-океанските им господари, които в това време ще си имат собствени проблеми

4

5-ко

преди 1 година

Тоа што во Македониа и Албаниа го мислат за Бугариа сите , Еди Рама го кажува на глас иавно.

3

Анонимен

преди 1 година

Който го е пакетирал с македонците той да му бере гайлето. Ние имаме спор с македонците, а този тип откъде се взе и какво общо има, че да се пречка?!

2

Зозо

преди 1 година

Тоя кривоглавия наглец ако иска да му праснем едно вето за 10-20 години, ей така да му е за урок. Никой копче не може да ни каже :))))))))))))))))))))))))))))))

1

когато се

преди 1 година

държиш като утка , ще се отнасят към тебе като такава