48

От Вселената

преди 1 година

С кремъклийска пушка, с проста сопа, със камък и стрели от бучиниш, дедите ни завардиха Европа и пуйките (тюрките) не стигнаха Париж!...

47

От Вселената

преди 1 година

Търновград 1393г. Болярите тичат при цар Иван Шишман: - Царю, пуйките (тюрките) идат! - По "Би Ти Ви" или по "Нова"? - По "Би Ти Ви", понеже "Нова" каза, че Войната е мир, Свободата е робство, а Невежеството е сила.

46

Дядо Соци

преди 1 година

ДПС не са ни виновни , а президента и БСП дето сринаха държавата.

45

Я па я..!

преди 1 година

И днес времето е топличко. С тези костюми се случва човек да превърти.

44

Анонимен

преди 1 година

Костя Копейкин им изяде леба на тез юнаци...ДръпнА им килимчето и сега ще гонят юрдекя за куйрука.

43

Алекс

преди 1 година

Клоун драпа към Парламента.И този път няма да се получи.

42

Анонимен

преди 1 година

Верно, че имаше такава партия

41

Анонимен

преди 1 година

Волен най-успешно прилагаше тази техника. Като те позабравят почваш да се правиш на *** за да се върнеш в медииното пространство. ВМРО и Мая Манолова се опитват да го имитират, но не им се получава защото Волен има природен талант да бъде клоун, а те дори такива таланти нямат.

40

Анонимен

преди 1 година

Кофти , вече други , а не Каракачанов и СИЕ , ще вземат парите от бежанците и паспортите .

39

Анонимен

преди 1 година

Нали ВМРО бяха на власт , какво ПРОМЕНИХА , освен да ни заробят със милиарди за самолети ,.... на чертежи !

38

ЕФтино

преди 1 година

Очаквам и Волен да се изцепи по подобен начин.... :-) На тези евтини трикове да влезеш в медиите, вече сме се нагледали и са ни омръзнали.... А ВМРО-то след "топлата" задушаваща прегръдка с бат Боко още дълго ще са чао от парламента.... Практиката го показва.

37

Анонимен

преди 1 година

Много популистко... защо този индивид не поиска за братята индийци същото да се отнася. Защо пък някой с по-близко поведение до *** ще решава

36

Анонимен

преди 1 година

До Ванката:Аз съм против да гласуват всички които по настоящ адрес са над 6 месеца извън страната. Иначе имам роднини, които живеят в чужбина, които обаче си плащат данъците и в България. И все пак - редно е хората които живеят дълготрайно тук - те да решават как ще се управлява страната. По съм съгласен чужденци, които живеят дълготрайно ЗАКОННО в България да могат да гласуват, отколкото хора които от години не живеят тук и не знаят реално каква е ситуацията.

35

Анонимен

преди 1 година

Вмро са смешници.Не можеш да забраниш на хора в Турция които са Български граждани да гласуват.Че това е де билно как според вас гласуват французите в Австралия германците в Америка или американците в Англия нали има посолства и консулства

34

Ванката

преди 1 година

Редно е хора, които на плащат данъци в страната, да нямат право да гласуват. Защото с гласовете си ние избираме кой да ни харчи парите от данъците. Това да важи не само за емигранти, но и за всички в страната.

33

Анонимен

преди 1 година

Когато в България не можеш да накараш милиони да гласуват за теб едва ли проблемът е в тези има няма 50-60 хиляди турци които ще гласуват на изборите

32

Интересно

преди 1 година

Защо не се приеме закон, всички работещи в Парламента да работят почасово и да получават минимална заплата! Да се направи референдум! Да видим тогава , дали ще се бият за депутатски места! Дали ще има Около 30 партии регистрирани за изборите! Лапачи на субсидии! Докога ,населението на БГ Намалява, а лапачите се увеличават! Алчността за власт и пари няма край! Това не са политици, мислещи за народа, а алчни твари!

31

Зозо

преди 1 година

Шyт

30

Реалист

преди 1 година

Хора които не могат да пишат и четат на български език не могат да се справят с машините. Затова от БСП, ДПС и ГЕРБ вият да се връщат хартиените бюлетини. Навсякъде, където има наблюдатели се вижда, че неграмотните не успяват да гласуват. Ако от МВРо искат да направят нещо, нека изпратят наблюдатели във всяка изборна комисия в Турция. Защо трябва да лишават от прави на глас българите в САЩ и Великобритания например?

29

Анонимен

преди 1 година

от Турция избират Пеевски.