39

AB

преди 1 година

Бюджета не губи, ами не може да ги открадне! Искат да им ги дадете да си увеличат заплатите с тях, да си подновят автопарка и костюмите и пак да кажат ами те не останаха за здавеопазване итн.

38

Ддд

преди 1 година

Бюджета може и да ги губи тези пари но те остават в работещото общество а не отиват при деградиралата държавна администрация

37

Донки Хот

преди 1 година

До коментар 51:Ми,аз това работя бе, брат. За такива дохиди мога само да сънувам... А бачкам уникално качесвено

36

Alex

преди 1 година

Златен или заплата? Що за статия?

35

Донки Хот

преди 1 година

До коментар 46:ти, тези строители познаваш ли го, какво правят, продават дрога или оръжие...? Защото, няма как по друг начин да ги изкарат тези пари дето ги говориш, даже и на половината...

34

Анонимен

преди 1 година

От НАП спят, майстори строители прибират по 400-500лв на ден кеш и не плащат никакви осигуровки те тръгнали са гонят бизнесите които са на светло от много години. Абсолютни ***

33

Интересно

преди 1 година

Всщност работя в корпорация и нямам такъв проблем , да фиша ми не е със сума над 3600 ама върху тях имам 22% данък , защо Вие за другите 46 к плащате по-малко?

32

Анонимен

преди 1 година

НЯма законов текст срещу това.В Бг всичко е позволено.Добре дошли инвеститори

31

Интересно

преди 1 година

Някой , умен управител на фирма да ми разясни следното: Имаш фирма , назначаваш се управител със заплата от 50 000 лв. на месец.Има праг на осигуряване 3600 лв. , тоест плаща данъци за 3600 лв. . 50 000 - 3600 = 46 400 лв. минават като разход на фирмата му , но не се облагат нито с данък печалба , нито с осигурителни вноски.И Вие ми ревете за на хората заплатите.

30

vesti

преди 1 година

НАП, да не се заяждат само с дребните търговци, магазини и подобни.Да си потърсят парите от докторите, там какви обороти се крият, свят ще ни се завие.Никой не издава к.бон, нито отчита оборота.НАП гони едни и същи хорица да му плащат данъци.

29

toti

преди 1 година

Ако НАП спре да лови кокошкари ,а хване едрите риби ,ще сме Швейцария на Балканите,но ще загубят,,пликчетата под масата'' и скъпите подарачета!!

28

както казахме

преди 1 година

60% от българите живеят и работят в чужбина. 25% живеят и крадът в БГ, 15% са просто неудачници

27

Анонимен

преди 1 година

Някой знае ли как става така че държавен хрантутник,реве че заплата му е ниска,кара на баба си колата за сто и петдесет бона,изплаща ипотеката на леля си за половин милион и живее в апартамента й, и демонстрира стандарт на живот,на който и Мъск би завидял.

26

Анонимен

преди 1 година

Променете Закона за ограничаване на плащанията та в брой, по отношение на теглене на суми да е до 5000 лв на ден и изплащане на трудови възнаграждения да е по банка, ЗАЩОТО СЕ СКЪСАХА ДА КРАДАТ!!! 33 години и да се корумпират Министри, кметове, и.т.н

25

Жорич

преди 1 година

НАП да погледнат към строителният сектор(така наречените майстори), където се вземат хиляди, само от един обект, а нищо не се декларира. Нито фирма, нито дявол. Същото е и с продажбата на автомобили.

24

Анонимен

преди 1 година

30, всички крадат, само той не

23

Анонимен

преди 1 година

Тая НАПаст божия много е загрижена за това,че работещите видиш ли губели, губят ама друг път. Истината е че няма пари за издръжка на два и половина милиона броя търтеи. За едните корумпирани младопенсиониращи се кратуни се харчат над три милиарда лева годишно само преки разходи, без стойността на щетите които нанасят с престъпните си действия или бездействия,а за бойковия електорат отиват над седем милиарда лева годишно, отново само преки разходи, отделно всички са и с ТЕЛК.

22

Зозо

преди 1 година

Докато не управлява Боко и ГЕРБ, 1 ст. няма да внеса в НАП :)))))))))))))))))))))))

21

Анонимен

преди 1 година

27, ква пенсия,нали ти ще я окрадеш дотогава бе, крадецооо

20

Анонимен

преди 1 година

24, мрии бе демонкрадец. кого лъжеш с туй животно 'държава'? измислил си го да крадеш легално