21

Анонимен

преди 1 година

Държавна АЕЦ Белене би се изплатила за 3-5 години. Десните русофоби попречиха на проекта. Токът щял да пада и да става безплатен. Васил Велев, Мартин Димитров даваха примери за ток 1 евроцент, кога задухал ветъра и нямало кой да купи пика за 5 секунди. Западният народ нека сега да дуухха на ветропоказателите си. Ние можехме да се енергийни великани в Европа.

20

Анонимен

преди 1 година

Високите цени на енергията са в Западна Европа. Ние ще гледаме как живеят с високи цени на тока и газа. Ще продаваме ток и газ на Запада и ще печелим милиарди.

19

Гадняр

преди 1 година

Нормално е инфлацията да ни притиска. Все пак Ел. енергията се произвежда в България и другарите от ДС собственици на ВЕЦ, ТЕЦ, ВЕИ искат да изстискат максимално много пари от народа. Очевадно е, че не газа е определящ за повечето цени на стоки и услуги. Спекулата е втория проблем. Например дървата за огрев се продават на двойна цена. Нищо, че там разходите са почти едни и същи както бяха и миналата година.

18

Слънцето

преди 1 година

Единственият изход е спиране на дупките от които истичат парите. Спиране на окупацията на България под формата на задлъжнялост. Подобряване на отношенията със всички съседи и неутралност както Швейцария. Спира използването на ефтиният Български труд. Изравняване с немските заплати, осигуровки от веднъж. Рестарт на цялата система.

17

Анонимен

преди 1 година

Страхувайте се роби, продавайте се и си трайте мишчици бездушни

16

Яжте пийте и се

преди 1 година

веселете, пенсията и да я дочакате, няма да и се радвате за дълго.

15

Анонимен

преди 1 година

Изхода е да има няколко бесилки на, видни места в, София и да, се бесят крадци и да стоят там с месеци

14

селянин

преди 1 година

изхода е пийте си ракията и не се занимавайте с глупости оставете политиците да се самоизядат поне ке си спестите нервите и притесненията

13

Байганьовците влагат

преди 1 година

енергията си в самоизяждане в племето си.

12

В клуба на богатите

преди 1 година

сте. Честито и умната!

11

Изходът е:

преди 1 година

Нека да позная! ИЗходът е ГАЗПРОМ И РУСКИ ГАЗ!!!! И много ОЛИО! ИСкаме ОБРЕДИ И ВУДУУ МАГИИ С ОЛИО и РУСКИ ГАЗЗЗЗ!!

10

Какъв е изходът?

преди 1 година

Как вървят цените на въжетата сега?А смазките, да не ни прежули врата?

9

Българин

преди 1 година

ИЗХОД НЯМА!

8

Викайте

преди 1 година

слава на украйна, и всичко ще се оправи!

7

да да

преди 1 година

обаче по думите на киро , асенчо и корнелия това въобще не е вярно . те били оставили държавата стабилна във всяко едно отношение :)

6

Иван Павлов

преди 1 година

Решението е - Емиграция или в САЩ, или в Германия! Това са двете държави - спасение за нас! Езикът на Хитлер - немският и езикът на Вашингтон - английският, ТРЯБВА ДА СЕ ЗНАЯТ В 21-ВИЯ ВЕК! Моят син е в Чикаго, дъщеря ми в Щутгарт Германия и си уредиха живота.

5

Изхода е

преди 1 година

Масово сурвакане на заслужилите

4

МАЙОРА

преди 1 година

Изхода е - гласувайте за кОстя кОпейкин! Той ще ви изкара от ЕС и ще ви вкара в Африканският союз при Нигерия със сняг и Еритрея! БУХАХАХАХА

3

Като я гледам

преди 1 година

гУспуфжатЪ,150кг живо тегло, масчица, лой, загладила е косъма и с тройна гуша от диетата, как лошо я е притиснала инфлацията...

2

Инфлацията си е

преди 1 година

Екстара ! Тъкмо на Путин ще му става все по-гадно. А и контраофанзивата от вчера . Оня ден пък англичаните смениха министъра на отбраната на Русия . Изобщо "истината и само истината и цялата истина"