9

Оллллеее

преди 1 година

От край време стана ясно, че в този сайт не може да се води нормален диалог. Не зная какви са били коментарите на 10ти, но очевидно е наистина, че има психически проблеми. ЧОвекът ясно написа неговото тълкование на думата партньор, след което разказа за дейностите си и някакъв плиткоумен индивид говори за опипаване на малки деца? Само имбеццили ли останаха в България? Какви хора се навъдиха и как стигнахме до тук? Блокирайте му ИП-то на това животно!

8

Анонимен

преди 1 година

що изтрихте коментарите на разярения индивид? Очевадно показваше психически заболявания. Можехме до обяд да се гаврим с него :)

7

Хахахахахахахахахаха

преди 1 година

До До 7, ти си психат някаъв :) Сега ще ми напишеш, че ми знаеш ИП адреса и ще го предадеш на полицията, нали? *** си пийй лекарствата! Очевадно е, че не ти е добре :) Прпаднал нищонезначещ индивид има наранено его. и се крие зад анонимността си в интернет за да избива комплекси. Това си е психологино заболяване твоето :) Що касае педофилията...очевадно и това те влече. Нормален човек дори не би мислил в тази посока. Само психиятър може да ти помогне на теб!

6

До 6

преди 1 година

До До 5, хахахаахахахахаха. Последното което ме интересува да се представям пред някакъв нищонезначещ плъх в интернет. Явно си някакъв ярък представител на учителското съсловие щом толкова лично приемаш всичко. Уцелих ти архилесовата пета, нали?

5

До 4

преди 1 година

До До хммм, обърни се към авторът на тези думи!Що касае моето тълкуване е да работим заедно учители и родители и да подпомагаме процесите в училище и извън училище.Аз примерно преподавам повече от 10 години в училища и университети и мога да съдействам с много неща.Дори дарения на книги, събития и други.За съжаление определени учители поради някакват си тяхна причина се чувства уязвими и се озлобяват. За щастие има и такива, които се възпозлват и се получва много добра колаборация. Масата е зле!

4

До хммм

преди 1 година

Какво означава партньор? Да му казваш как да си върши работата? Ами аз пък мога да искам да съм партньор с хирурга, който оперира бащата ти и да му азвам как да си върши работата, защото съм учил биология в училище.

3

Хмммм

преди 1 година

"родителят трябва да остане партньор на учителя през целия период на обучението" за съжаление все по-често родителите се сблъскваме с учители, които не само не искат "партньор", но и отявлено се озлобяват и към родителите, и към децата! За съжаление учителите често нямат морал и са озлобени като по-голямата част от обществото. Единствено частните училища предлагат добро качество на образование и отношение като към нормални човешки същества. Страшно е да си плащаш за добро образование!

2

Първолаци

преди 1 година

Проблемите на родителите ще бъдат главно през ваканцията.

1

Анонимен

преди 1 година

Предимно парични.