139

Анонимен

преди 1 година

Много разбирачи тука, а не им се учи медицина.

138

Анонимен

преди 1 година

Вече няма толкова опитни лекари. Днес гинеколозите завършват специалност в болшинството без да са махали матка. В отделение има един, двама дето могат и ги викат като стане напечено. Другите въртят бизнес със секцио, лекуват гъбички и горят ранички, а когато има проблем и ги няма тези дето умеят, щото са в отпуск например, пращат пациентката с линейка другаде, само дето не винаги има време за това... Въпросът е защо съществува родителен дом, където няма кой да махне матката.

137

Анонимен

преди 1 година

Дий синдром не е наслед болест, а настъпва най често като вторично усложнение от продължително силно кървене. Жената е кървяла и кървяла... причини за кървене могат да са различни, не непрем. некачествена операция, а напр. и отпускане на матката. Вместо да и махнат матката и да се приключи, са я транспортирали в друга болница, защото явно в първата в нямало кой я този момент да махне матката. Това е проблема, че 80 % от гинеколозите, не знаят повече от секцио, пациентите не подозират това

136

Albi

преди 1 година

Не знам кой какъв експерт е, обаче близките да разбират някои неща от медиите не е нормално. Тези лекари изобщо появили ли са се пред близките? Като мишоци ли се крият? Като е трябвало да се вземе решение, защо не са информирали? До кога ще третират пациентите като неграмотни, няма нужда да им казват в какво състояние са. Е не е нормално родилките с новородените да ги затварят за 3 - 4 дена и да се оправдават с ковида.Затворниците имат повече права.

135

за съжаление

преди 1 година

хората са смъртни

134

2 години

преди 1 година

Досега нямаше лекарска грешка, всичко беше ковид.

133

до 152 от емигрант

преди 1 година

Точно преди 8 г.дойде тук приятелка на съпругата ми с диагноза от България "рак на гърдата" и понеже всеки здр.осигурен тук със здр.си карта може да лекува до 2-*** роднини безплатно използва картата на жена ми и проведе изследвания които не установиха "РАК"! Жената остана тук, намерихме и работа и до днешен работи и е здрава ! Извод - "откриват" и рак за пари, плащане на операция и излекуване на НИЩОТО УСПЕШНО ! Цялата система в кошарата е проектирана към ИЗМАМА И ДАЛАВЕРА !

132

емигрант

преди 1 година

Ето една от многото грешки на обществото,многознайковщината!Появили са се тук няколко или един под няколко ника и имитира знаене на медицина да разяснява от какво е настъпила смъртта на майката и от какво се е разболяла или е наследила болест,като,че ли е патолог отворил жената за установяване на причината за смъртта?А може би е и имитация на адвокат защитаващ престъпна дейност?Има смърт,има причина,има извършител,има орган който да разследва, но едва ли в кошарата"България"истината ще тържеству

131

аз

преди 1 година

Протестиращите да имат предвид, че родилката е отишла в болницата 1 седмица след термина.А секциото е извършено от екип, който преди това е правил хиляди такива успешни операции. За съжаление тази е била неуспешна.

130

/

преди 1 година

Като пуснат бащите, ще се наредят брачедите.

129

Ред

преди 1 година

Ако съдебната система не беше мафия, сега тия лекари ще си мислят за затвора, а не да трупат състояние.

128

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 135, за това има второ мнение! Има и трето. Потърсете няколко лекари. Има и застраховки, които ви дават достъп до лекари от други страни. Също можете да се лекувате в други страни. Научете се да поставяте под съмнение всяко мнение! Защото това е точно мнение, а не факт. В момента имам сериозен здравословен проблем и отива на преглед при трети лекар! Ако трябва и при четвърти ще ида докато не съм сигурна, че диагнозата е правилна! Доверие никому за нищо!

127

Анонимен

преди 1 година

До Albi Цъървул, сигурно никога не си чувал понятието вътреболнична инфекция?****цъpвyл.си.ти. в Германия ако бащата поиска може да присъства на раждането. вътрешноболнична инфекция има в черепната ти кухинна.

126

Анонимен

преди 1 година

До Гроби Таласомо, идея си нямаш какво е раждането :) За това се смееш! Дано не го и разбираш. Пожелавам ти да си намеиш майстора и да се върнеш пак да се смееш! Раждането и бременноста са огромен стрес за тялото на жената! Няма нищо нормално в тези състояние! Набий си го в главата! За това и умират жени! И ще умират независимо от усилията на лекарите! Нямаш ни най-малка представа какво се случва с тялото на една жена! Ако имаше нямаше да искаш от жена да ражда! Неграмотни имбеццилли!

125

999

преди 1 година

ДИК СИНДРОМ Е ДИСЕМИНИРАНА ИНТРАВАЗАЛНА КОАГУЛОПАТИЯ. ПРИЧИНАТА Е ТВЪРДЕ ЗАБАВЕНО ИЛИ НЕКАЧЕСТВЕНО СЕКЦИО и НАЧАЛО НА НЕКРОТИЧЕН ПРОЦЕС. СВЕТКАВИЧЕН СЕПСИС.

124

До 141

преди 1 година

ТОВА секциъ НЕ е било по желание!!!

123

Albi

преди 1 година

144 Сигурно персонала не разнася мизерии и вируси. Като затворят родилките и не пускат роднините ще си оправят въпроса с вирусите.Много удобно така идва на бялата мафия.

122

ДИК СИНДРОМЪТ

преди 1 година

СИ ИМА ПРИЧИНИ И ОСНОВНИТЕ СА НЕДОИЗЧИСТВАНЕ НА ПЛАЦЕНТАТА И СВЕТКАВИЧЕН СЕПСИС.

121

Прасета

преди 1 година

А каква комбина са с лабораториите и как се подправят резултати.

120

емигрант

преди 1 година

Медиците в България са престъпници ! Ако съдебната система в тази овча кошара беше поне малко отговорна, компетентна, неподкупна и почтена медиците щяха да бъдат МЕДИЦИ, а не палачи и мърлячи ! Болниците в "кошарата" са като "гулаци", мръсотия и отврат, отношението към пациентите е като отношение на надзирател към затворник, медиците са като търговци на смърт и здраве ! Някой може ли да каже кое не е верно от това ? Вижда ли ли сте западна болница и отношение на персонала ?