37

Бай Онуфри

преди 1 година

50 поколения българи трябва да си отидат и тогава МОЖЕ БИ трябва да говорим за промяна в манталитета и ценностната система на българина!!!

36

Смешни сме

преди 1 година

Най простите сме ние Българите ,мразим се едни други и за пари и майките си ще продадем.Защо никой нищо споменава за убиеца на Милен Цветков,а? Сега мръсната гадиннаа долната си е в тях под домашен арест ще го влачат с години после ще кажат осъден на еди си колко години обаче пича вече си ги е излезнал в домашни условия.Това е то наистина не трябва да съществувамееееее..

35

Апаша

преди 1 година

Така си е ...излизаме по-улиците да сваляме правителство и видиш ли показва се от прозорчето на парламента някой си там така наречен депутат и казва, протестирайте ама минете от другата страна на улицата и хоп свалящите правителства хоп от другата страна на пътя хахаахахахаха.Тряба някой да на изчисти от тоя свят и ще се оправим...***,наркоманизаран,лурвеннскии народ само мрънкащ това сме ние една ***

34

Бог

преди 1 година

Ние сме най,най,най простият народ на света да се знае.Не заслужаваме да сме живи дори

33

Milanov

преди 1 година

Мартина, очевидно, че хич не сте наясно защо е разликата в отношението. Има правила за влизане в ЕС и диваците идващи от изток не ги спазват, за разлика от украинците, които си стояха и си чакаха с дни на границата докато им дойде ред да влязат.

32

Мартина

преди 1 година

Защо бежанците от близкия изток и Афганистан са нелегални,залавяне и затваряни в лагери ,а тези от Украйна са посрещани с хляб и сол огглеждани в хотели по черноморието и дундуркани по всякакъв начин? Защо нито един "свободен и независим " журналист не зададе този въпрос на нашите политици?Защото едните са малко чертички,а другите руси и синеок?Това ми намирисва на националсоциализъм.

31

Баба.

преди 1 година

Най големите престъпници са булгаристански те управници! Убийци на един народ!

30

Подобен случай

преди 1 година

Убиец на 27 г. се представя успешно за 17 г. Последните 3 г. все е на 17.https://google/amp/s/webcafe.bg/svyat/1220155294-ubiystvoto-vav-frayburg-zapodozreniyat-e-na-17-ot-tri-godini.html%3famp=true

29

Ревльо

преди 1 година

Бежанците са като великденски яйца за много хора от властта. За туй там е всяко чудо за три дни.

28

Опа

преди 1 година

А къде беше Рашков? Прехваленият, умният и защитника на ПП( почтените- прости пу-ки)! Само тях пазеше и докато обиколи 12-те си тоалетни, нямаше време да се занимава с бежанците! Така му оттърваше! Но са виновни цялото управляващо мнозинство Коалицията от ***! Е, сега ще се берът плодовете на ПРОМЯНАТА!

27

Слави

преди 1 година

Този бивш шофьор няма ли вече да се скрие??? За Славчо Велков иде реч.

26

бг

преди 1 година

да се върнат старите правила нарушителят се застрелва Който е бежанец да идва на граничния пункт и да кандидатства за убежище.останлите са терористи.те наруават закона още с пристигнето си и каква гаранция има че няма да го наршават след това.Властта *** ли е или подкупена!!1

25

Стоянов

преди 1 година

Омар имаме още доста корумпирани мутренски милиционерии, дано по скоро те пуснат и да продължиш все така, пък после мини и около парламента.

24

Друг

преди 1 година

Орка е межди 21 и 23! Как да им вярваш като всяка втора дума която излиза от отвора на лицата им е лъжа! Говоря от опит. Тябва да се върне смъртното наказание иначе няма да влезем в правият път!

23

Я па я..!

преди 1 година

До Анонимен 30 Рашков се похвали че си е свършил работата на 92 %.Само за махането на пенсионерите от системата на МВР не са му стигнали силите.А за мигрантите не е знаял човека.

22

Анонимен

преди 1 година

С такива ченгета са Велков България отдав е пробита. Вместо да работят се занимават с лаладжийство.

21

Прав е Велков

преди 1 година

Точно в десятката.

20

Анонимен

преди 1 година

До Послъгваш 18 - Хората хал хабе си ямат, коло ебил разлчиен жививтоа, само перди 3-4 поколения ...

19

пуйката

преди 1 година

Пълно е с осъдени условно мигранти получили след това статут,тъй като екстрадиция може да има при осъдени за тежко престъпление(над 5 години ако е предвидено наказание),а за това престъпление са предвидени до 5 години и се води леко.В САЩ дори и след шофиране в пияно състояние депортират нелегалните,нъобще каквото и престъпление да извършат - и една риба да уловят дори без основание по закон.

18

Орхан Фатих Мурад ИБ

преди 1 година

На 49г. Женен за 8(осем) жени и с 42 деца