13

ANI

преди 1 година

Редно е било да кръстят бебето Дамяна - на откривателя.

12

Така

преди 1 година

Бебето е изоставено, така че някой да го намери и спаси. Ако не е майката, е бащата. Възможно и мигранти да са го изоставили, за да не реве и да не ги издаде.

11

:-)

преди 1 година

Феминистките във форума бързат да оправдаят майката. Все били жертви. Все били насилвани. Даже уличните кучета и котки си гледат децата, а не ги изоставят.

10

ууу

преди 1 година

До нема да ни бъде Защото има макар и малка вероятност някой друг да е захвърлил бебето без съгласието на майката.

9

ахаха

преди 1 година

хахах

8

Трафик

преди 1 година

Да не е сирийче?

7

Май

преди 1 година

Това бебе едва ли е раждано там. Някой го е донесъл. Има ли следи от кръв от майката наоколо?

6

Съвет

преди 1 година

Тая е по-успешно родила от 21-годишното момиче в болница.

5

Баща на пет деца

преди 1 година

С жена ми имаме пет деца. Искахме голямо семейство! Три дъщери и двама сина. Най-малкият ми син е на 2 годинки. Толкова ни радва, ще кажеш, че ни е първото бебче. Толкова е прекрасно да имаш деца! АЗ СЪМ ЕДИН ЩАСТЛИВ ТАТКО! С жена ми сложихме чертата, пет ни стигат. Ще си ги изгледаме с радост, любов и щастие! ДАЙ БОЖЕ ДА ИМАМЕ И МНОГО ВНУЦИ ЕДИН ДЕН! Всичко с времето си.

4

Брат

преди 1 година

И бащата трябва да се намери. Май не се е интересувал много от тях, щом не ги търси.

3

Каска

преди 1 година

Докато не се намери майката, не може да се каже, какво се е случило. Как ще си предизвика сама по-ранно раждане? Ако е била насилвана и малтретирана и после отвлечена или убита.

2

История

преди 1 година

Една жена от селото, казваше се Мария (Бог да я прости, почина)...преспала едно време със семеен мъж, забременяла, родила бебето, но не го искала - и го удушила с голи ръце. После се омъжила, отново забременяла, родила бебето, но отново решила, че не го иска - и пак удушила невръстното човече с голи ръце. Мъжът й я изгонил. Омъжила се за трети и последен път за сегашният й (покоен вече) мъж от гр. Плевен...но не можала да има от него деца, остана бездетна докрая на живота си. БОГ НЕ ЗАБРАВЯ.

1

нема да ни бъде

преди 1 година

Кви са тия закони,бе!?Майката го захвърлила на сигурна смърт,нашенските едеоти хукнали за съгласието и?Направо откачена работа!