26

ЕДНА ЛЕНА

преди 1 година

И само да вметна. Ужасно ме впечатли това за "прошката". ТЯ на тях да им прости?! ТЯ??? Верно ли!? Малей. Има и по- луди от мене, успокоих се!

25

ЕДНА ЛЕНА

преди 1 година

Ох. ПАК ли тая СЛИВЕНСКА...ПЕРЛА ОТ ТЪМНО РОМСКИ ПРОИЗХОД?! ПАК ЛИ!? Ами проста жена. Точка. Но за сметка на това- пресметлива и хитра. А онзи чехъл, Харито. Не е за говорене. Язък му за образованието и произхода. Златно правило- НЕ резилиш ПУБЛИЧНО семейството си! Това правят прости хора. Край. Ама от къде ще знае правила и маниери това тъмномораво нещо. То не може само с петокласни сериали, трябва и акъл.

24

бушмен назиров

преди 1 година

джаф джаф джаф джаф джафджаф

23

Анонимен

преди 1 година

Меганке, и по ръце да тръгнеш, не можеш да създадеш около себе си такава шумотевица, каквато ти се иска и не можеш да бъдеш в центъра на общественото внимание. Каква йерархия си разстроила? Заради прoстoтиитe ти ВРЕМЕННО отдалечиха Хари. Докато му писне от теб и те изрита. Когато се отдалечи от теб и отново започне да води живота, който му подобава, пак ще се върне в Лондон. Гледай да си изкрънкаш поне добра издръжка.

22

Анонимен

преди 1 година

Ама тази наистина ли си въобразява, че ТЯ е тази, която трябва да благоволи да даде прошка на кралското семейство???

21

12312345

преди 1 година

Пропуснах! Ох, но пък как звучи само "динамиката на монархията"! Динамика/? /в една от най-консервативните институции:-((

20

12312345

преди 1 година

Чорлава, с къс дебел врат, без талия и с криви, като клечки крака, дрехите й все накриво, никакъв вкус, но жената си се харесва и все претенции към другите. Все жертва, все нещо иска, все нещо не й е наред - абсолютна досада, но и изключителен егоист и манипуллатор!! Някъде четох, че пред свои приятели е повтаряла/т. е. втъпявала на Хари/, че най-хубавото, което му се е случило в живота е това, че я е срещнал.

19

777

преди 1 година

Тая грозотия, какво пак иска?

18

:))))))

преди 1 година

Коментари за кралско семейство ала селска клюкарка писани от "мъж" :)))))

17

Анонимен

преди 1 година

Мрънкесата е взела пари напред за "съдържание" и трябва нещо за излае, че да оправдае милионите. Хубаво го беше замислила - хем да си е кралска особа, хем да не спазва протокола и да си прави каквото си иска и затова се пресели в САЩ с Чех_льо. Ама криви й излязоха сметките - в САЩ не се интересуват нито от кралски особи, нито от треторазрядни актриси. Нямам търпение Уилям да стане крал, щото тогава сантименти към Хари и про_стата му женица няма да има.

16

Русия

преди 1 година

Кой е Меган и ко туй сралското цемейство?

15

Анонимен

преди 1 година

Да прави каквото иска, но не ми се мисли ако зад кадър крещи на децата като братовчед си бушмен назиров.

14

9

преди 1 година

Колко е цената на газа бензина нафтата кви пари се дават и ко ши идем. Не спряхме да ги лансират тея. Това ли са проблемите на България.

13

Хахаха

преди 1 година

Тази не престана да се прави на жертва. Голяма драма им разигра на всички Манипулаторка от класа. Скара Хари с цялото му семейство, сщарана със своя баща и брат и сестра си. Абе изопщо скандалджийка и артистка от класа.

12

Анонимен

преди 1 година

Като се омъжва сякаш не е знаела къде отива. Глупости. Тая е по зле и от Кардашиянките за внимание

11

н2о

преди 1 година

На британската монархия, която така неистово защитавате, не й пука дали има Бг или не, а още по-малко за а.боригени като вас! -))))

10

Анонимен

преди 1 година

Не ми дреме за из.вратената дребнобританска монархия!

9

Анонимен

преди 1 година

Недоумявам защо я бавят??!

8

анонимен

преди 1 година

Стига сте ни занимавали с тази черна мръхла! Като не иска монархия, да не се женила за този Хари!

7

хахаха

преди 1 година

На бушмен назиров братовчедката лекции ли чете.