167

аханякойсиговорисам

преди 1 година

този път е край!

166

СРАМ!

преди 1 година

Да вярва един човек, че примитивна Русия ще срази космическа Америка е абсурдно и това означава, че този човек е политически и дори технически неграмотен, че този човек е от най-затънтеното българско село. А вече сме в 21-ви век!

165

mazen

преди 1 година

Шизофренно поведение, продиктувано от нищожен ръст и прекомпенсиран комплекс за малоценност.

164

Анонимен

преди 1 година

Аз мисля, че България не трябва да налага визи на гражданите на САЩ, САЩ са демократична свободна страна и наши рилайабъл партньори и американските граждани може да си влизат свободно в България когато си поискат без виза. Това че те са решили да въведат визи за български граждани е техен избор, САЩ са наши рилаябъл партнъри и ние уважаваме техния избор, не се месим във вътрешните работи на нашите партнъри.

163

Христо

преди 1 година

Нещо за братска Америка и Байдън да напишете ...а..!?

162

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Владимир Жириновски пред СНН - Целувайте портрета на Путин всяка сутрин да е жив издрав, че следващите след него няма да бъдат пацифисти и да играят шах и джудо с вас !

161

Анонимен

преди 1 година

Людвигсхафен. Топъл приют (станция за стопляне, Aufwaermstation). Когато жилището остане студено, бедните и старите трябва да спят с стоплящите халета. Защото когато Kreml-Despot Wladimir Путин(69) своята заплаха изпълни и газта спре, ще няма да скочат само разходите за енергия но и жилището е застрашено. За централна "Aufwaermstation" ще Friedrich-Ebert-Halle служи, съобщи кмета на Ludwigshafen Jutta Steinruck.

160

Конан Варварина

преди 1 година

Ще има промяна.Путин няма да спечели войната.Трабва да дойде друг,много краен за да преключи с Украйна за 2-3 дена.

159

анонимен

преди 1 година

зелената енергия ни излиза през носа,с тези вятърни генератори объркаха движението на въздуха затова има територии с голяма суша или територии с обилни и разрушаващи наводнения

158

6matarok

преди 1 година

ако съм на Путин бих ударил с ракети незабавно сащ , англия, австралия и япония , ей така за да ме помнят 1000 години а и малко за да им дойде акъла,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,но това че той не го прави ме навежда на мисълта че всичко е една игра на капиталистите срещу народите , има само 2 фактора в цивилизацията роби и робовладелци, така е било от както има цивилизация , а всички политици капиталисти се разбират много добре , всички войни са просто повод да покажат на народа че са подвластни

157

Анонимен

преди 1 година

Некъпаните евроджендъри да си подмиват 4те точки да не миришат и да не се занимават с Путин и с Русия. Не е тяхна работа.

156

Анонимен

преди 1 година

До истината Путин да пусне една ракета и ще видиш какви са "трансджендърите". Обратен удар и няма да има Москва и кремъл

155

истината

преди 1 година

света трябва да се радва че е Путин в момента ако знаете колко горещи глави има и са готови на всичко и всички средства да използватс това оръжие което притежават руснаците един глупав човек например като Трас англичанката до сега щеше да изгори всичко

154

Анонимен

преди 1 година

Защо нашите русофили не живеят в Русия? Защо нашите русофили ходят да работят гадния и лош запад ? Защо ве путинофили? Нали е много добре на изток? Отговор няма.....

153

Анонимен

преди 1 година

Русия имаше шанс да застане срещу исляма и се провали. Избра да застане срешу християнството като морален избор.

152

Анонимен

преди 1 година

Наглите оядени и самодоволни западняци ще се пръснат от самоувереност. Играха вабанк срещу Русия и загубиха. Заложиха всичко на блицкриг срещу Русия, без никакъв план Б, абсолютно уверени в победата си, плещейки победоносни лозунги за разрухата на Русия. А Путин буквално ги помля, попиля ги елегантно, спокойно и с финес. Перфектно, като руски балет.

151

Анонимен

преди 1 година

Простият човек му дай всичко и всичко ще провали. Умният ще се справи дори и с ограничени ресурси. Само погледнете света и ще ви стане ясно.

150

Олег

преди 1 година

Наш президент командует всем миром!

149

Анонимен

преди 1 година

Проблемът на българските русофили е, че залагат на теорията на силния, на "побойника". А това е отживелица в съвременния манталитет, поне в Европа.

148

Бедни като мишки

преди 1 година

Нямат нито ресурси, нямат полезни изкопаеми, нямат метали, нито енергии. Нямат вода - една суша и спря АЕЦ-овете във Франция защото няма вода за охлаждане. Нямат плодородна земя, гъсно населени. Нямат гори за дървесина. Всичко внасяха евтино, но вече свърши. Никой вече няма да им продава евтино ресурси - нито Катар, нито Алжир, никой, обикалят по целия свят да се молят някой да им продаде газ. Ще мият по 4 точки да не миришат и ще студуват.