206

Анонимен

преди 1 година

Като си вземем тръбата на путин и го накараме да плаща , като изчистим мафията и други подобни...

205

Помня

преди 1 година

До анонимен 238 И при Живков беше така . Помните ли какво казваше ? Икономия , икономия.. Смитайте ъглите , смитайте ъглите..Та такива ми ти работи. Славното време от соца се завърна ,благодарение на брат Путин.

204

Анонимен

преди 1 година

И да дишаме два пъти по рядко- гадове долни!

203

Анонимен

преди 1 година

247....пишеш на английски ама българският нещо ти куца ,а?

202

Анонимен

преди 1 година

Като гледам що народ се изнася към Гърция, сигурно отиват да спестят от ток ; )

201

Анонимен

преди 1 година

Най-добре се пести, като се пишеш украински бежанец. Пращат те на хотел ол инклузив без да плащаш и пестиш всички разходи вкъщи.

200

Анонимен

преди 1 година

Безмислени съвети.Всички що годе съвременни уреди имат настройки които производителят препоръчва.Те са точно такива - 15,17 на фризер и 3,4 градуса на хладилник.За бойлер е добре да е 65 градуса особено ако е 50-80 л щото просто топлата вода свършва много бързо.Иначе осигурява 15 минутна баня което е добре.В подводниците дневният душ е 3 минути.

199

Анонимен

преди 1 година

Има соларни печки, има фотоволтаични панели, слънчеви колектори за топла вода, вятърни генератори, битови водни турбини, термопомпи... Хората ви разправят от 20 г., че този ден ще дойде. Вие си купувате плазми и айфони и сега се чудите как да си платите тока! Ами плазмата да ви го плати!

198

Хмммм

преди 1 година

Нямам никакво намерение да пестя. Всеки според чергата. Очаквам тази зима да има гилотини по площадите. И имам усещането, че някои ще пълзят по корем и ще молят русия за прошка. И няма да има значение кой е агресор и кой жертва. Когато нещата опрат до оцеляване..... ще има яко разногласие между задружния ЕС :)

197

просто няма

преди 1 година

да се готви ,пере ,къпем,а за топлене изобщо не мислим. Така оцеляваме.

196

закон

преди 1 година

Колкото повече пестите толкова повече скачат цените.

195

Таралеж Накълбо

преди 1 година

Така се е впечатлява народа от глупостите ви, че не мога да си намеря свободна вила за нова година...

194

Дедо

преди 1 година

за да оцелеем, миналата година се скъсаха да ни обясняват как трябва да си мием ръцете по 10 пъти на ден, а сега ни обясняват как да не се мием .. очакваме да ни пратят на фронта в Украйна, със същата цел, или да придвижат фронта до нас

193

Анонимен

преди 1 година

До ож 258 - Всъщност - НЕ! Спокойно можем да си пуснеме още 2-3 блока от АЕЦ-а! Ще има ток и за топло и за светло и за промишленост, доколкото имаме и такава! Ама ние що не искаме???

192

Жебок

преди 1 година

Не знам за неонацистите в Украина, но Путин с един замах ни отървава от потребителското общество! От онова разюздано купуване и потребление на самита ти излишни неща, поради които и Климата се изменя и Земята ни се сърди! Докато сега, нещата съществено се подобряват в това отношение )))

191

ож

преди 1 година

Каквото и да си говорим, фактите говорят едно..Володя ни остави на студено и не му пука за България. Ще се топлят само платените от него ***, нали са на заплата,беше 4000 лв. или рубли?Жалко за народа,че милие за батюшка, той ни изостави в тъмното и студеното, като сирачета.

190

до 255

преди 1 година

Стига с тоя плач бе, размахвай си съветското знаме да те топли. Важното, е че мурзилите затънаха в Украйна.

189

Анонимен

преди 1 година

Перем си в леген, кладем си огън в центъра на стаята - така се топлим и готвим. Ел.ток ш само 1 крушка и зареждане на GSM-а

188

asda

преди 1 година

Всяка година едно и също, пишете глупости, никой няма да умре от глад. Стига с тази психоза за хората, вилите ще бъдат пълни и народа пак ще копунясва. От Комунизма ни е останал страха за хляба,студа и топлите обувки. Зимата ще бъде мека, аз сняг в Пазарджик не съм виждал от години. Народа яде и пие и се весели, мижте си фейсбуците. Стига с тази руска пропаганда, стига сте предавали родината си за рубли....срамота е.

187

Анонимен

преди 1 година

Най-добрият начин да се пестим енергия, е като изключим всичко! Зимата ще се топлим, размахвайки енергично украински знамена, а иначе в душите ни ще е топло, защото сме демократи!