7

Анонимен

преди 1 година

Ами тя Топлофикация от 17 години се управлява от Гроб - първо от Банкянския се лянин, после от Самоковската се лянка.

6

Анонимен

преди 1 година

ТЕЦ-София или Топлофикация-София? Защото разликата е огромна.

5

нищо неразбрал

преди 1 година

Уникално "статия", браво!

4

Анонимен

преди 1 година

Добре де, за незаплатените фактури за прогнозно начислена енергия издадени преди 9 юли 2022 г. ще продължи да се прилага ставка от 20 % ДДС. Оттук излиза, че за платените такива фактури ще се прилага 9%. Или не излиза това? Малко ми се объркаха понятията тук. Начисляването на ДДС зависи от данъчното събитие, а не кога е платена фактурата.

3

АНОНИМЕН

преди 1 година

До Анонимен...Некомпетентни са наглите политически избрани омбудсмани. То бива наглост и неграмотност и корупция и при тия, ама вече изплискахте водата. Утре завеждам дело за щетите нанесени ми от това решение. Не съм длъжна и не искам да плащам чужди сметки. Ако ще преизчисляват, трябва и моята да преизчислят на 9%. Егати мошениците!

2

Анонимен

преди 1 година

А ТАКААА, АМА МОЖЕШЕ ДА МИНЕТЕ МЕЖДУ КАПКИТЕ, НАЛИ? ЗАЩОТО ПАК НЯКОЙ ПАРАШУТИСТ СЛУЖИТЕЛ Е НЕКОМПЕТЕНТЕН!

1

АНОНИМЕН

преди 1 година

Бе защо пак всичко в полза на тарикатите. Значи някой ползвал много повече от колкото плащал, и той ще плати само 9% ДДС. А друг, не стига, че му е плащал част от сметките и то 20% ДДС, ами ще си остане с тях. Значи на глупаците, които хем са кредитирали безлихвено съседи тарикати, хем ще им възстановят сума с 20% по-малко .Абе вие в ред ли сте? До кога ще взимате решения в полза на тарикатите.