21

vlady

преди 1 година

До Гневен българинВ Студентски град има специализирани центрове за подготовка на елитни спортисти по методиката на доктор по футбол Пламен Марков и ще трябва да се предложи алтернатива.

20

От хората

преди 1 година

Голяма работа.Ами то трябва 99% от обектите в България да бъдат затворени.Я тези от НАП да кажат какво получава от фризьорите.Един никакъв патентен данък ,а едно подстригване е 10 лева.В тази страна всеки гледа да прекара властта,а иска ,иска ...

19

Анонимен

преди 1 година

Пожелавам на всички мутрогени с кръчми скорошно ковид затваряне и да реват пак за помощите от държавата.

18

NE BE

преди 1 година

ПРОСТО НОМЕРЪТ С КЛУБ 33 - ГОНИМ СТАРИТЕ И ГО ДАВАМЕ НА НАШИ ХОРА.

17

Дид

преди 1 година

Най големите дискотеки по морето отчитаха по 1000 лв оборот,глобяват ги,не си плащат глобите,сменят фирмата и следващата година черпят данъчните от същото и така години наред.

16

Гневен българин

преди 1 година

Тази клоака Студентски град трябва да бъде срината със земята и там да останат само университети и общежития. В момента там е съсредоточена цялата *** на България...

15

бг смешки 2

преди 1 година

народа изтъпе яко у БГ ...

14

Alex

преди 1 година

14 - евала!

13

Анонимен

преди 1 година

Брех, държавата много ларж ще излезе. Аз пък като купувач съм научил всички в Младост, София да не ми вадят бележки. Даже съм се карал с една приятелка от Младост 4 със собствен магазин. Викам й "като се познаваме от 20 години, кви са тия дето ще ми взимат 20% от заплатата, а после ще взимат и от теб 20%" и я научих да мисли правилно. Фризьори, строители, дюнердижии, денонощни магазинчета, таксита всички съм ги научил да не ми вадят бележки. С държава или без ние сме си тук и тук ще си останем.

12

Alex

преди 1 година

Дъщеря ми като е на 20 и я издържа някъф селян на 35 от Щутгарт ще ида и двамата да ги гътна.

11

До 10

преди 1 година

Не си разбрал добре. Този 35 годишният не е собственик на ресторанти, а постоянно виси по ресторантите. Не живеят заедно, а дъщеря ти живее и работи в апартамент, който е негова собственост. Той не е нейно гадже, а сутеньор и не я издържа, а взема голяма част от заработеното... Ама карай да върви... Нали си се отървал от издръжката..

10

Анонимен

преди 1 година

Моята дъщеря си е намерила някакво богато гадже в Студентски град. Първата година на следването изцяло я издържах. Сега си е намерила въпросното гадже, собственик на някакви ресторанти в Студентски. Тя е на 21 г., той на 35 г. Живеят заедно. Издържа я и така. Поне ме отърва от издръжката.

9

Анонимен

преди 1 година

ОК! Нека да има санкции за нарушителите, но защо трябва да се затварят??? Малоyмно е! Нали като го затвориш и той спира да плаща данъци, персонала няма заплати и се разбягва, продуктите се скапват и държавата не получава пари!!!

8

Анонимен

преди 1 година

Проверяващите предупреждават свойте хора кога ще минат и те се спотайват, после всичко по старому, тоя филм го знаем.

7

Анонимен

преди 1 година

В Студентски град не трябва да има чалготеки.Изпратили сме си децата да учат там,а не да шмъркат Бело,да се тровят и от тях нищо да не излезе накрая.Затворете ги всички!

6

Зозо

преди 1 година

Ауууу, нали нямаше да пипат дребните фирми? Обеща тоя новия шеф на НАПа

5

Анонимен

преди 1 година

Прегладняли са за пари и почнаха да събират такса спокойствие

4

Анонимен

преди 1 година

Може да прескочат и до една незаконна автоморга между Горубляне и младост 4 около един Тир паркинг, стопанисвана от Сашко сина на Митко милиционера. Всичко е чупки, стойки, кеш пара и татуси. Един път докоснаха термохартия от касов апарат и получиха обриви.

3

Анонимен

преди 1 година

Ако имаше закони, отдавна да са затворили целия Студентски град.

2

Митьо предприемач

преди 1 година

И при мен беха. Затвориха си очите. Почерпих гладните момчета