44

преди 1 година

тази комунистка с обратна захапка има задача да ни върже вовеки с гЪзпром

43

Алекс

преди 1 година

"Газпром" изобщо не ни отчита,но вече отказахме танкерите.Газовата политика на служебното правителство е пълен провал.

42

Със какво се друсате

преди 1 година

Абе ама вие наистина се дрогирате постоянно

41

Анонимен

преди 1 година

Ще скача и цените ще скачат.Друг път ще слушате чичо ви Путин и няма да се ежите много.Зимата развързвайте кесиите и кой каквото спестил да дава.Ако искате пак викайте Слава Украйна добре е за нервите.

40

Анонимен

преди 1 година

Нещо не се връзва. Газът скочи до 3000 евро на борсата. Прогнозата е о 1-ви септември да стане 5000 евро. Сигурно доставяме извъземен газ на плеференциални цени!!

39

Анонимен

преди 1 година

Чакай бе, газа скочи 40%, после скочи с 60%, сега с още 17%? Това е общо 162.8% поскъпване. Пък аз вярвам на Киро Истината, дето каза че газа щял да е 4 пъти по-евтин.

38

Анонимен

преди 1 година

До 42 не на велосипед ми на тротинетка и прави фиуу

37

БАНко

преди 1 година

В ИЗМИНАЛИЯ ЧЕТВЪРТЪК РУСКИ МЕДИИ НАПИСАХА ЗА ИСКАНЕТО НА ГАЗ ОТ БЪЛГАРИЯ -"ВЛАКА ЗАМИНА" !! НЕ ЗАЯВКИ " Първи Предатели" ГАЗ ПРОМЕНИ ИСКАТ ДОЛАРИ !!!

36

Зозо

преди 1 година

Хахахахааа, Дени Мецата ще ви достави евтин руски газ :)))))))))))))))))))))))))))))))))))) Блажени са вярващите!

35

МИСЛЕТЕ

преди 1 година

Идеалният европеец е некъпан, с поне 4 дози ваксина, хомосексуалист на велосипед, с фотоволтаик на челото и ветрогенератор в ***.

34

Зозо

преди 1 година

Който си въобразява, че Газпром ще му даде евтин газ е кръгъл и/диоT. Чакайте още отговора на Газпром, докато падне сняг :)))))))))))))))))))))))))

33

до 36

преди 1 година

Недоумявам кой какво трябва да е видял. Човек си живее на село, има си адекватно отопление по 2 начина и дизелов генератор за ток. Нормално е мислещ човек да построи палат на село за 300к, вместо да купи същото в полите на Витоша за 1.2 милиона.

32

до 32

преди 1 година

Дано повече хора са като теб, че огледам ли се- само мрънкачи и аутсайдери по улиците. Около мен близки и приятели такива нямам, де, но не съм представителна извадка, за жалост, както и ти не си. Но колкото повече като теб, толкова по-добре!

31

До 32

преди 1 година

И като се събуди , и какво видя ?

30

до 36

преди 1 година

Не. Обикалям цял свят, докато ти слугуваш в склада на Лидл за 3к, караш бараката и хейтиш. Мерси.

29

aнонимен

преди 1 година

Стига борба за заемане първо място по глупост. Не ми говорете, за този месец онзи месец. Работете, сключете договори за години напред с този, който ще ви го подсигури най-евтино.Икономика и политика са свързани, разделети ги до максималното

28

Состин

преди 1 година

Кирчо, Кокорчо и техните комунистически приятели, батисаха държавата за година и половина. Това са фалтите. Пак да си ги изберет!!!

27

Анонимен

преди 1 година

Програмист съм. Живея в 300м2 къща. Отоплявам се с термопомпа на ток за около 300лв. месечно. При нужда подовото и радиаторите с 1 клик стават на твърдо гориво. Дърва имам 40 кубика, но не ги горя- за уют са. Зеленчуци- само от отбрани ферми био. Затварям си буркани. Както и с био месце. Не че ми дреме особено как ще скочат цените на продуктите, защото с жена ми 90% от изкараните пари ги пръскаме по инвестиции и луксозни стоки, ама все пак. 15 тона резервоар с дизел подземен, ако спре токът.

26

Анонимен

преди 1 година

Всички тези кризи с газа и много високата инфлация в сравнение с другите държави от ЕС ги предизвикаха правителството на простото Киро с кривата жабешка уста и дебелият хомосексуалист ококорената Асенка.

25

Зозо

преди 1 година

Цената скача всеки ден. Ся тези умните комунисти отказаха 6 -те танкера и се гъзят на Газпром. След месец цената на същите 6 танкера ще е двойна, тези тогава ще ги купят вече :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))