12

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

Нали юмрукът държавност замрази Хемус Комитова беше и после превратаджиите довършиха фалирането на инфраструктурата в България ПАРИ оставени от ГЕРБ за Хемус изчезнаха безследно и всичко се саботираше защото се правело от Борисов И тези пъпъ шайката не ги интересува че българите имат нужда от инфраструктура и продължават лъжците от пъпъ да обикалят страната и да лъжат нагло безочливо безсрамно

11

до Малко за политика

преди 1 година

Вече над година ни надуват главите за тези прословути 10 милиарда годишно дето ги крадяли герб. Ами две години почти са на власт,полицията тяхна,данс техен,следствието тяхно-хайде изкарайте нещо черно на бяло.Гл.прокурор Гешев бил човек на герб-добре но прокуратурата не е следствен орган,намерете нещо предайте го на прокуратурата и на медиите пък тогава обвинявайте Гешев.И къде са тези прословути 10-12 милиарда дето ги крал Борисов.Защо миналата година нищо не се появи в бюджета,тази също???

10

1

преди 1 година

Добре де,крал ББ,крали ГЕРБ ама насреща имаме пътища.Вече 1,5 г. години ГЕРБ не са на власт,хайде да видим другите какво са направили -НИЩО,00000 И ОЩЕ МНОГО НУЛИ.ГЕРБ им пречели,крадяли по 12 милиарда годишно,макар че няма година в която за пътища да са давани повече от 5 милиарда. Хубаво крали по 10 милиарда-сега къде са тези милиарди,че ги не виждаме.И като са толкова велики и честни зелените чорапи,кирчо кокорчовците защо изтеглиха над 10 милиарда заеми и къде са парите?Кой ги открадна?

9

Анонимен

преди 1 година

Админчето, защо триеш коментари? Най-лошите пътища са в област Добрич! Особено тези водещи към морето. Така ли ще развиваме туризма? Срам!

8

Анонимен

преди 1 година

" Шишков поясни, че в бюджета на АПИ има пари и може да се получи така, че до края на годината те да не бъдат усвоени, защото има предвидени пари за основни ремонти, а няма проекти за такива." Колко протести имаше за основния ремонт или изкърпване на дупките на пътя Костенец Мирово. Започна едно изкърпване на дупки от центъра на Мирово до изхода на Мирово и вече 4 седмици работата е спряла. А всеки ден се виждат коли със спукани гуми от дупките.

7

Анонимен

преди 1 година

Кой да търси отговорност на ББ? Човека си назначи главен прокурор, на възлови места в съда също си назначи хора. Е кой да го пипне?

6

До 5

преди 1 година

Борисов отговорност не взема, той взема пари и кюлчета

5

Анонимен

преди 1 година

Борисоф и ГРАБ нали постоянно въртят клипа с понасянето на отговорност.Къде е отговорността която непрекъснато ни натрапват.Кога ще го видим да вземат политическата отговорност за този изключителен скандал.Милиони хванати в кражба.А те нова власт искат.*** и безочие типични за комунистически разбойници

4

Анонимен

преди 1 година

А чувалите с милионите кога ще връщат.Добре че Киро и Василев и Рашков разбиха престъпната схема.Крсжби с милиони в този сектор.Никой от правителството на Бойко Методиев Борисоф не получи заслужено наказание Мафията е толкова силна и в такива мащаби , че може да се каже че цялата държавен апарат бе подчинен на крадливата върхушка.

3

Анонимен

преди 1 година

Строежът на АМ Хемус, може да го вкарат в учебниците по история. Половин век безхаберие и кражби.

2

Анонимен

преди 1 година

Смятал че ще имало кандидати за зимното почистване кой бяга от милиони бе без да си мръдне пръста хаха ще има и то не случайни хора,

1

Анонимен

преди 1 година

Е ама при Бойко бяхме напред в усвояването на средства за тях :)))