23

Dance In Peace, Mike

преди 1 година

Простотията на БГ сеирджииите няма край. Ходете коментирайте политиците и футбола, там много знаете. Майкъл и музиката му са на светлинни години от пошлите ви мозъци, оставете го на мира. А авторката на тоя бълвоч Петя Славова можеше вчера да ни напомни какъв чист и истински ЧОВЕК беше Майкъл, вместо днес да омърсява паметта му. Аман от *** като тая ***!

22

ПроСоТо

преди 1 година

това същество трябва да бъде по-задълбочено изследвано от специалистите...Че беше гений на НЕГОВИЯ си стил е факт !..Но извън "сцената" май е попадал в некви "тъмни измерения"..

21

Щерю

преди 1 година

- И защо стана бял - не искаше да е черен ли?!

20

Анонимен

преди 1 година

До IQ 3.14. Баща ми е набор на Майкъл Джексън, доскоро пиеше и то по-много и основно домашен алкохол. Поради ред причини спря и цигари и пиене, но още си е жив и горе-долу здрав, на крак и работи. Лично съм противник и на алкохол и на цигари, но ако си мислиш че като се натровиш със скъпа дрога и лекарства си по-умен селксия пияница, вярно си оправдаваш IQ -то.

19

IQ 3.14

преди 1 година

добре е да си закачен за наливна ракия и контрабанда цигари, а да се хилиш на майкъл джексън. читалище. закривайте.

18

Анонимен

преди 1 година

Спрете с глупостите.

17

Анонимен

преди 1 година

Още едно доказателство, че повечето лекари са безотговорни, меркантилни психопати убийци! Медицината убива. Бялата мафия.

16

Оставете го на мира

преди 1 година

Съгласен съм с много твърдения за него - слаба психика, безумни операции, наркотици и т.н., но конкретно за пeдoфилия не вярвам, дори съм убеден, че е скалъпено. Неведнъж съм попадал на информация, че просто не е искал да играе по свирката на задкулисието и те буквално са го унищожили. Има още примери, Патрик Суейзи, Стийв Джобс(макар и по други причини). На обратния полюс са Мадона, Джей Зи, Бил Гейтс, все демократи, между другото. Сравнете ги като личности и посланици на принципи и идеали ;)

15

Асан

преди 1 година

Кой му е джипито на джипсито Майкъл Джексън :)))

14

Анонимен

преди 1 година

Оставете човека да почива в мир! Вчера беше рожденият му ден, а не видях нито една статия за живота и успехите му. Сега сте се сетили да пуснете това "нещо". Каква е причината за смъртта му вече няма значение. Важното е само какво е оставил след себе си, а то не е малко.

13

Свидетел

преди 1 година

То и моят баща едно време се подиграваше на баба (майка му), че е кьорава, викаше й - нашият кьор, кьор....то верно, че баба не виждаше с едното око, ама тя беше над 80-годишна, направиха й операция на лявото око от перде. Ама сега татко и двете очи му оперираха. Така че...не се подигравайте на чуждото нещастие, защото рано или късно ще ви застигне същото.

12

Лаврентий Берия

преди 1 година

Да, и завинаги ще остане Краля на попа. А "разследващите" - просто живеят от неговата история.

11

Анонимен

преди 1 година

ВЕЛИК!

10

Анонимен

преди 1 година

Кирков и Пугачова са не земни ангели, успокой се и ти си такъв!

9

Анонимен

преди 1 година

Много голям е Джако, но след множество операции на снимката прилича на клоун. Можеше да умре достойно, а не по този жалък начин. Все пак поклон пред таланта!

8

Анонимен

преди 1 година

Беше крал на попа оная сладникава музичка за лигавене и лигльовци, която за жалост много се нарои и вече нищо свястно не излиза! Може би само Мюз и още няколко бенда! Но и те са далеч от легендите Куин Пинк Флойд Цепелин Сабат ГнР!

7

Анонимен

преди 1 година

Вижте само снимката.... Тоя и на снимка е страшен, а представете си да сте дете на 7-8г. и чичо Майки да ви гали по ***... Оставил е травма за цял живот на десетки деца-даже беше направил имението си в подобие на Дисни ленд, уж за да "радва" децата.Хич не ми е жал за тоя педо....фил... Тоя и мадона бяха нарочени за звезди. Слуги на сатанната.

6

Хахахахахахахахахаха

преди 1 година

"е "отговорен" за смъртта си" това е присъда! Вие, журналистите, НЯМАТЕ ПРАВО да издавате присъда! "е бил пазаруване от лекари" грешите в превода!!!! Той е "пазарувал" лекари! С други думи си е плащал за да получава тези рецепти! И накрая какво излезе :) когато си богат можеш да си позволиш всичко :) И какво беше казал Бил Гейтс? "Ако си роден беден, не е по твоя вина. Ако умреш беден си е по твоя вина."

5

Анонимен

преди 1 година

Факт е, че на най великите музиканти и художници, им е трябвало малко външен стимул, алкохол наркотици и т.н. Или пък в резултат на славата прегряват. Майкъл остави велики произведения, но чисто физически се контузи много. Убеден съм, а и на тази снимка се вижда, че се обезобрази, само и само да го приемат като БЯЛ човек. Кофти но това беше реалността в най демократичната държава. Едно от култовите изпълнения на е със Слаш - как да не е рок ?

4

Анонимен

преди 1 година

Тази тема е вечна и неизчерпаема. Така ли? Като няма какво да каже умния мълчи.