17

Ванката

преди 1 година

Мигрант е едно, бежанец друго, а нелегално преминал - трето. Едно време се стреляше по последните, без предупреждение. А и все още се стреля някъде по света по нарушителите на държ. граници.

16

*/*

преди 1 година

Е откога к-о-м-у-н-д-е-л е нецензурно, та го скрихте с ***

15

*/*

преди 1 година

Тоя па ***, двоен стандарт вика. Ами едно е да минеш гранцата без документи, за да паразитираш на Запад, и съвсем друго е да бягаш от война, но все пак да имаш документ за самоличност и да влезеш легално.

14

Анонимен

преди 1 година

Буци се е обадил на Ердю.Предизборно...

13

Анонимен

преди 1 година

Наздраве Бате Мишо !!!

12

Kула

преди 1 година

Мише ти мен увааажаваш ли ме

11

Анонимен

преди 1 година

България има нужда от образовани хора разполагащи със средства.Голтаци разчитащи на социални помощи идващи тук да се заселят и след това да приберат цялата рода която да бъде изхранвана от всички нас за наша сметка няма да стане.Разликата с руснаците и украинците от една страна и бимбинистанците е космическа.От север идват образовани и разполагащи със средства а голтаци убиващи полицаи без образование от югоизток.Едно е млади момичета и семейства с висше друго е неграмотни гладни пръчове

10

1204

преди 1 година

Не е подценен, а по-скоро добре оценен.

9

Наздраве,

преди 1 година

Мишо!

8

ВЪПРОС

преди 1 година

По думите му това са големи въпроси, на които българското общество все още не си е отговорило . Въпрос : знае ли господин Миков кои хора се наричат общество у нас и дали съществуват ? При така съществуващите правов ред и правосъдие - възможно ли е съществуването на някакво общество ?

7

500 са малко,още1000

преди 1 година

Когато управници се страхуват от отговорност и не взимат адекватни решения така става!Страхливия българин все иска друг да му свърши работата,а той тарикатски да се подхилква!Абсолютно робско мислене!

6

Augusto Pinochet

преди 1 година

ХОРА ВСИЧКО Е ДОБРЕ ОРГАНИЗИРАНО - ПИШАТ СЕ И СЕ ГОВОРЯТ ГЛУПОСТИ. ОРГАНИЗИРАНО Е ОТ ТРИТЕ БЕКАПЕТА БКП/ДПС,БСП,ГЕРБ/ ХРАНЯТ ПАРТИЙТЕ ОТ ТОВА. ОТ КЪДЕ СЕ ЗНАЕ - ВСИЧКИ БЕЗДЕЛНИЦИ ОТ ЛОЗЕНЕЦ И ЦЕНТЪРА НА ВЪЗРАСТ ОТ 35 ДО 55 ИЗВЕДНАЖ СИ НАКУПИХА ХЛАДИЛНИ БУСОВЕ ТАКИВА ДО 3,5Т И ВЗЕХА ДА ПЪРПОРАТ ОТ ТУРЦИЯ ДО ЕВРОПА. ТОВА СА ХОРА, КОИТО ТРУДНО СЕ ЛОВЯТ НА РАБОТА ИМА НЯКОЙ ОТ ТЯХ БЕЗ ДЕН ТРУДОВ СТАЖ. ЩОМ ГО ПРАВЯТ ЗНАЧИ КИЛИПИР ИМА ЗА ВСИЧКИ ПО ТРАСЕТО - ТЕ СА САМО РИБОЦИТЕ ПАРТИЙТЕ ВЗЕМАТ КИНТИТЕ.

5

Анонимен

преди 1 година

Мишо Мастиката обича да се изказва по всякакви политически теми, но само преди обед до 12.00, когато все още не е успял да се накваси

4

Анонимен

преди 1 година

Миков, хората от твоя край са масово в Италия и Испания, защо не ги задържа тук.

3

Анонимен

преди 1 година

Тоя ходил ли е в Мюнхен или Париж? Как ще ги интегрират тия, ще ни изколят. Украинците също не са читави, поне тези които влизат тук. Яко от криминалния коннтингент - мутри и жените им - мутреси. С това ли ще борим демографската криза?

2

fact

преди 1 година

МИГРЕНТЕН НИКОГА НЕМИ ВИ ПРИМЕТ ЗА ЛЕГИТИМНИ УПРАВЛЕВАЩИ?!Направете с тях това, което сторихте на българине и ще ви КЛЪЦНАТ ГРАЦМУНЯ, ЧЕ И РАЗПОРЪТ КОРЕМА!

1

Зозо

преди 1 година

Миков, върви ли глътката? :)))))))))))))))))))))))))))))))))