19

Превод

преди 1 година

Да натиснем и заплашим Сърбия с всички средства , както направихме с всяка противопоставила се държава да поеме пътя на Сатаната, гай парадите , *** се ра сти ята и разврата, деморализацията и упадъка на обществото! Слава на Сатаната!

18

по-далече от Русия

преди 1 година

Колкото по-далече от Русия и Сърбия толкова по-близо до цивилизацията.

17

Никога

преди 1 година

Не правете тази грешка с ЕС! Ковид+мизерия от тях това са ИЗВРАТЕНИТЕ *** от Брюксел.

16

Анонимен

преди 1 година

СЪРБИТЕ СА ГОРД НАРОД,ПРЕДПОЧИТАТ СВОБОДАТА ПРЕД ТОВА ДА СТАНАТ ЕВРОРОБИ КАТО НАС

15

Анонимен

преди 1 година

Вучич вече се усети накъде вее вятърът и намали глупавата реторика. А джуджистанците продължават да сънуват руски империи и руски Аляски.

14

българина

преди 1 година

ако искат режим на тока и скъпа себестойност да заъварят фабрики.. и да идват щатски ибрици да им дават наклон, как руснаците с бомбили Белград..

13

Вучич е пътник

преди 1 година

Сръбският народ заслужава по-добра участ. Сръбският народ заслужава демокрация. Русия губи влиянието си в Сърбия предлагайки само оръжия и бедност. Вучич си отива...

12

Сърбия е бедна

преди 1 година

Сърбите са бедняците на Европа и така ще бъде докато продължават да се "братушкат" с руснаците и не влезнат в ЕС и НАТО.

11

Сърбия-нагла

преди 1 година

Започва обратното броене за Сърбия! Нагъл народ, крепящ се на руската политика на Балканите. Разпалил Първата световна война. Винаги играещ срещу нас. Винаги жаден за наша земя. Когато са получили Македония след Лондонския мир, са я кръстили Стара Сърбия, а след това Южна Бановина. След Берлинския конгрес са получили по настояване на Русия бившия Нишки санджак и поречието на река Българска Морава. Като по чудо, заради бъдещия генерал Христо Луков, тогава майор, не са взели и Кюстендил! Факт е , че от векове Сърбия е враждебна на нас държава.

10

материалист

преди 1 година

ЕС 10 взема, едно дава. По-скоро да се разпада евр.съюз и ако се направи Балкански съюз, живеещите на Балканите ще са много по-добре, отколкото са сега.

9

Христо Христов

преди 1 година

Сърбите НЕ ТРЯБВА да избират пътя на лъжата' измамата' лицемерието' населието кражбата и корупцията - европейския път. България също ТРЯБВА да излезе от ЕС.

8

мокра журналистика

преди 1 година

Че чак и босанците намеси.Тоя *** що не каже колко е минималната заплата в държавата му и колко струва хляба по магазините Ако сравняваме Германия и Словения -в първата месечните разходи за храна са около 3-400 евро,в неговата селска губерния 500-600 евро

7

мокра журналистика

преди 1 година

Боли ги *** сърбите кво бил казал премиера на някалва селска страна.Те са си ок вън от съюза

6

хаха

преди 1 година

квичвте си русофилчета. Тука във форума. хахахахаха

5

aa1830

преди 1 година

Това е в стил "да натиснем България за да тръгнв Македония по европейския път"

4

Анонимен

преди 1 година

Европейският път е да не се къпем, да икономисваме горива и ток, да стоим на тъмно и студено, да има режим на тока и водата... Кой го иска това?!?

3

Анонимен

преди 1 година

що? еврогейкдки път значи студ, глад, извращения

2

Анонимен

преди 1 година

Пфф... То Европа се разпада, а той "европейския път"... Да беше преди 20 години, да се излъже човек, ама сега трябва да си кьорав да се качиш на потъващия кораб!

1

Анонимен

преди 1 година

що? *** път значи сруд, глад, извращения