122

Анонимен

преди 1 година

До 119 анонимен . . . . . Кой те кара да си в този форум или интелектуално не си в състояние да сменяш форумите? За тези с едноцифрените IQ-та си представям, че е трудно!

121

Анонимен

преди 1 година

Гледах Дренчев. Срам и позор. Възраждане, и вие ли сте в тежки зависимости!?!?!?! Затова ли махнахте Пасков?

120

Анонимен

преди 1 година

Копейкин,ли я чеше?

119

Анонимен

преди 1 година

Копейкин си има Копейкина нещо като Бялата Златка и оная дето му роди.

118

Анонимен

преди 1 година

До 120:Като не сме фактор не се занимавайте с нас.До 119:Те не направиха сметка в Газпромбанк.А "болшевиките" са украинците.70 г. бяха болшевики.Да си ходят и да останат само бесарабските българи.

117

До 118

преди 1 година

Никой не ви мрази.Не сте фактор.

116

анонимен

преди 1 година

117-ти, ами кой бе, ние сами ли си врътнахме кранчето за спиране ? Боже, защо не разкараш тази болшевишка навалица от България, ние не можем колкото и да искаме, но ти можеш, вземи ги при теб и ги вразуми !?

115

Анонимен

преди 1 година

Двама платени коментатора се събрали да лъжат...лъжете,лъжете...нали ни мразите нас българите?Не пропускате да обиждате.Кой знае какъв кеф ви е да тънем сега в мизерията заради Кирчо и Кокорчо.

114

Анонимен

преди 1 година

До 113:Ти си от стадото щом вярваш на лъжите как Русия сама ни спряла газа и т.н.

113

до 112

преди 1 година

А Копейкин и Путин ли ще ви ги платят ? Бреййй какви използвачи, все някой трябва да им плаща нещо ? Защо не попита повече ли ще работим за да плащаме, а питаш кой ще ти плаща, защото не ти се работи, нали така, гледаш "метър да минеш" ? България е бедна, защото такива и*иоти не мислят как да заработят парите си честно и достойно, как някой да им плаща "масрафите" ! Типично комунистическо мислене на изнудване и рекет !

112

Анонимен

преди 1 година

Кога ще върнете субсидията ммаааа?Или вече я профукахте?

111

Анонимен

преди 1 година

До 113 Ами ще слушат,щото Копейкин се разпорежда еднолично със субсидията .Ако рече ще им даде, ако рече -ще ги шутира като Гунчева .

110

до 95

преди 1 година

Вие копейките когато някой не мисли като вас турчин ли е бе ? Как целенасочено Копейкин ви избира все тАпоглави недоразумения, че да му стоите мирно и послушно, каквото каже той това е истината и само истината, а вие послушно като овче стадо с наведени главици го следвате по пътя на простотията и зависимостите !

109

Анонимен

преди 1 година

Не стига,че платените пишат откровени лъжи ами заплашват и обвиняват в неща,които не са вярни.Да си ходят пред огледалото и там на воля със заплахите и обидите!Те ли ще ни плащат сметките?!Съмнява ме...сигурно ще се изнесат в друга държава.

108

Анонимен

преди 1 година

До 107:Ама си продължавате нагло с лъжите...защо не направихте сметки в Газпромбанк?Тези санкции Русия ли си ги сложи сама?Ако си мислите,че ние българите сме *** да знаете,че грешите.И с този цитат заковаваш как ни мразиш.Като мислиш лошо за нас не се занимавай с нас!Иначе заради ЕК цените от Газпром ще са по-високи и ни е ясно на всички.Както виждаш си се търсят алтернативи,но платените ни правят протести и ни пишат в коментарите измислици.

107

Анонимен

преди 1 година

По добре в тайгата на парно отппление отколкото в цивилизацията на студ! Който не е разбрал това елементарно правило, никог няма да разбере! Нищо общо с Русия, защото тайга има не само в Русия! Тайга е там където сам се поставиш, ако ще да е центъра на Брюксел!

106

до 86

преди 1 година

Отговор---Западен автомобил, западен GSM, разходки на Запад, дрехи от Запад---НО , ВИЕ РОБИ ТРЯБВА ДА СТЕ НА ИЗТОК, ЗА ДА МОГА АЗ, КОПЕЙКИН ПЪРВИ, ДА ЖИВЕЯ КАТО НА ЗАПАД!

105

Анонимен

преди 1 година

Ваксинирани антиваксъри върнете субсидията!

104

Достойнство

преди 1 година

Всеки народ трябва да има национално самочувствие и достойнство. Какво достойнство има българина, на който Газпром еднострнно, в противоречие с договора, безцеремонно и без предупреждения в нормален срок, спря газоподаването, а ние се молим , молим, молим---най-голямото унижение е това, на което сам се подлагаш......Славейков---Не сме народ, а ***, с това ще почна и ще свърша..........

103

Анонимен

преди 1 година

На смешният протест на възраждане,тази викаше:Отворети вратити,аз съм народен прддставител,отвирети вратитииии.Като кандидат -кметица в родната Стара Загора получи малко над ДВА процента.