79

Сес

преди 1 година

Те оправиха земята сега ще оправят и там.за мен никой не е стъпвал там...да изпратят там нашия парламент..ще оправят положението даже газ ще има...и ще го телепортират за българия...

78

Анонимен

преди 1 година

Последният път бяхме предупредени , да НЕ ходим там повече. Никой не казва истината, защо спряха рязко опитите за там.

77

Койчо

преди 1 година

Всичко е пунта Мара бе хора още ли вярвате на тези духачи

76

Анонимен

преди 1 година

Никой не е стъпвал на Луната....а този за човечеството говори. Няма стъпил човешки крак на Луната.

75

Дивергент

преди 1 година

Само дето не си спомням кога човечеството е било на луната, та да се върне там!

74

Анонимен

преди 1 година

Тоя е гастрохимик, меси сол сухо млеко и палмово олио за 30 лева килото.

73

Анонимен

преди 1 година

Квартал Люлин е пълен с астрофизици. Пред всеки блок седат по неколко с шише бира, кебапчета и по анцуг и джапанки, разискват астрофизика, та пушек се вдига.

72

Анонимен

преди 1 година

Ще ходим на Луната понеже ни писна от Просия.

71

Анонимен

преди 1 година

Артемида е древногръцката богиня на лова. Явно пак ще ловят шарани по телевизора.

70

+++

преди 1 година

При тази техника от днешно време - не може да изпратят ракета до Луната, а с онези ламарини от преди 50 години - какво са изстрелвали и докъде е стигало... 50 години не можеш да повториш "подвига - кацане на Луната" Сега ще правят филм-римейк, но с по-добри визиални ефекти.

69

Анонимен

преди 1 година

До 46 Анонимен. Статистически 4:1 оценки значи 20% от българите са неуки (никакво понятие от физика) и вярват на хвърляне на боб или зарчета и ако могат да броят може и на карти да повярват! С такова образование е чудно, че България е на опашката на ЕС и не е отпаднала даже! А астрофизика е толкова астро, колкото аз съм кайзера на Китай! Хора идват избори прочетете програмите на партиите, информирайте се, напрегнете сивата маса да излязат някои гънки! След това да коментирате е късно!

68

Киро коравио

преди 1 година

*** човечеството никога не е било там. Само будалите вярват в останалото

67

На лъжата са къси ..

преди 1 година

Хамериканчетата се опитат да поправят една историческа несправедливост от преди 50 год.- фалшивото кацане на Луната. Смятайте колко са зле и поизостанали, Ако им гръмне ракетата, което е доста вероятно пак Путин ще да е виновен. Че кой друг !!!

66

Нане

преди 1 година

Човечеството да се върне на Луната.... Тоз път, кой ще е режисьорът на краваристанците... ===)))

65

Анонимен

преди 1 година

С подобно програми човечеството няма да се върне на Луната, където никога не е било, но със сигурност ще се върне в маймунската ера

64

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 64 - Не знам към кой товарищ се обръщаш, но не е трудно да почетеш малко, за да можеш да разбереш някои неща. Гимназиални знания на ниво мн.добър(5) са предостатъчни. Ако английският ти е поне на средно ниво, търси материали на английски език от надеждни източници. Критичен господин като теб сигурно знае как да направи това.

63

МНЕНИЕ

преди 1 година

Какъв е този резервоар - напукан ?Или е пластмасов или е изработен в САЩ .

62

Анонимен

преди 1 година

ТОВАРИЩА, А КАКВО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЩЕ ДАДЕШ, ЧЕ ГАГАРИН Е ЛЕТЯЛ В КОСМОСА? А? АЙ БЕГАЙ...

61

Анонимен

преди 1 година

КВО СТАА ДРУГАРИ, НАЛИ СНОЩИ ПРЕМИЕРА ЧАКАШЕ УТВЪРДИТЕЛЕН ОТГОВОР ОТ ГАЗПРОМ ЗА ГАЗА? ЩО МЪЛЧИ КАТО... БЯХТЕ СЕ НАКОКОШИНИЛИ НЕЩО КАК ЩЕ ВЪЗСТАНОВЯВАТЕ ДОСТАВКИТЕ... А СЕГА -МЪЛЧАНИЕ!

60

До Анонимен 53

преди 1 година

Тази монахиня (високообразована жена) създава скафандъра на Гагарин и вплита в него библейски символи, вкл. и молитвата "Отче наш". Всъщност тя, а не Хрушчов избира космонавта, който пръв да лети с този скафандър. След успешния полет следва пленум на ЦК на КПСС на тема "За възстановяване на някои православни традиции". Оттогава всички съветски космонавти с христ.произход преди полет се причестяват в средновековен манастир в Подмосковието. Потърсете материали, сведенията са покъртителни.