26

За редакцията

преди 1 година

Не транскрибирайте английския, не ви се отдава!

25

Анонимен

преди 1 година

Нима ? А ние ще приемаме еврото! Ха- ха- ха! кажете това не е ли тъпизъм? Някой ще ми обясни ли докога ще ни управляват ***? Кога някой ще започне да мисли за държавата България а за имиджа си пред Европа? Сега покрай тая война загубихме единствения си сигурен енергиен източник. Сега остана и да се обвържем с този недалновиден и глупав ЕС и да станем роби. да не говорим за загубите които всички ще претърпят. като го мисля и направо ме заболява главата. Ужас!

24

Зеленски Важното

преди 1 година

Най-важното е да мизеруваме заради Зеленски и пропадналата Украйна -

23

най вече

преди 1 година

ЕС институции некадърност и лоялни подллогги на сащ са причини за слабото евро. Лесно е да обвиняват Русия за елеменнатарното си и бавно закостенело мислене

22

диетолог - енергетик

преди 1 година

не само отслабна, ама и на студено и тъмно ще стои ЕВРОТО...

21

мдааа

преди 1 година

А кой, защо и кога реши да се промени формулата, по която се изчислява цената на руския газ? От 2020г. 70% се определя от цените на газа на европейския пазар (TTF), a 30% от петролен компонент. Един пожарникар тогава се хвалеше, че е намалил цената на газта с 40 %, но сега когато цените на TTF са до небесата, даже и руската газ няма как да е по-евтина, защото 70% от цената му се определя от тази борса.

20

DW =WC

преди 1 година

Печели ГейтЦ, Шорош, Зубърпърт, Мъст и Ротшилд! Губят нормалните работещи хора!

19

Анонимен

преди 1 година

Направихте гадно на Путин . Сега вече Путин няма как да устои !

18

Зозо

преди 1 година

До Анонимен.........Решението е Костадин да свиква референдума и Бгекзит............ Хахахаааа и на този референдум Копейката ще бъде брутално натакован с много голям % за ЕС :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

17

Зозо

преди 1 година

А руската и турската лира колко стотинки станаха? :))))))))))))))))))))))))))))))))))))

16

Анонимен

преди 1 година

С разликата, че еврото е валута с покритие, докато доларът е хартийка, чието покритие са празните трезори във Форт Нокс.

15

Анонимен

преди 1 година

Чичко Сoрoc дали случайно пак не е играл срещу еврото както срещу лирата едно време

14

Анонимен

преди 1 година

Еврото - тази изкуствено създадена и наложена валута, няма да го има до след три години максимум. Нашите *** и напъват за пореден път да се присъединят към слабата умираща кауза.

13

Анонимен

преди 1 година

Европеец пита гадателка, така и така какво ни очаква следващите години. Гадателката - очаквай следващите 5-10 години да са ужасни - глад, хлад, няма доходи! А после? Пита европееца. Гадателката - е после ще свикнете!

12

ПОЖЕЛАНИЕ

преди 1 година

Обръщайте парите си в РУБЛИ !!

11

Анонимен

преди 1 година

Печели САЩ,Европа губи.В САЩ ще има още повече 300 кг.+,които не работят и чакат помощи.В Европа ще станем стройни,слаби...няма да има какво да се яде.

10

Анонимен

преди 1 година

Колко да поставя европейските стоки в благоприятно полужение ,при условие ,че основната суровина, ток,петрол ,газ европейция я плащат скъпо в долари. Минуса за европа е доста повече от плюса.Решението е Костадин да свиква референдума и Бгекзит.Европа потъва от доста време насам и то осезаемо

9

Анонимен

преди 1 година

сащ и канада искат да изплуват за малко върху трупа на европа , ама грешно са си направили сметката, за кой ли път , така е като се живее на кредит, не можеш да мислип в перспектива и се оплиташ още повече, затова се нарича дългова спирала , колективността на запада е под сериозен въпрос, всеки по отделно ще се договаря както Орбан, естественио нашите *** последни ще стоплят, а това може да е фатално за държавата, ама поне пък после може тук да се установи по-добра система и държава с визия

8

Финансист

преди 1 година

Добр е, че еврата са отслабнали, но какво става с левчетата на т. нар. сребърен фонд в БНБ-то. Като към по-слабите евра се добави и инфлацията от около 15 - 20 %, сигурно не са останали пари в този фонд, управляван от пишман мениджъри.

7

Анонимен

преди 1 година

Еврото не е било по силно от долар до сега! Америка изкуствено позволи това,защото Европа прокарва и подкрепя Американската политика в Европа! Но вече ще е друго! Еврото в момент наистина се обезцени и още ще пада! Основна вина за това има Лично ЕС! И ще му бъде потърсена отговорност за това от Европейските граждани!!