30

Анонимен

преди 1 година

след междинните избори в сащ войната в украйна приключва а памперса ще е куца патица

29

обратен ефект

преди 1 година

Туй ФБР сякаш се е учило от нашия Бойко Чашков. Първо се наквасваш подобаващо, и после арестуваш незаконно лидера на опозицията. След което рейтингът му скача.

28

До Сорос феновете

преди 1 година

Малко време ви остана. Мо Паси, Ивко Инджов, Илиянчо Василев и всички останали от Атлантическия клуб и тези от Америка срещу България и Хелзинският комитет...треперят да не им спрат кранчето от Козяк. Сега тези *** разчитат на центовете от Хера.

27

до к.33

преди 1 година

Съдейки по начина на писане на коментара - отпаДДъци, иЗЗЗмеТТ, трЕА, по-добре да си гледаш овчиците на село, отколкото да се правиш на нормален човек. Седми завършен клас?

26

Анонимен

преди 1 година

До Анонименххи к.30,31 Сегашният канцлер на Германия НЯМА НИЩО ОБЩО с есесовеца Фриц Шолц . Налице е просто съвпадение на имената. Все едно Г.Димитров, първият министър председател на НРБ, да е братовчед на ГеМето или Ф.Димитров да е внук на Г.Димитров.

25

Анонимен

преди 1 година

Либерастичните отпаддъци продължават да си вкарват автоголове, и 2020 си вкараха пак, само че успяха да опозорят и откраднат изборите. От тук нататък нищо добро не я чака тая подчоввешка изззметт. Нормалните хора само треа да следим да не опорочят избори никога повече.

24

Анонимен

преди 1 година

Олаф Шолц е наследник на върл нацист, член на нацистката Хитлеристка партия и служил в СС, като групенфюрер и е бил генерал-лейтинант , ръководещ изключително жестоката нацистка групировка СС, участвал в ПСВ и ВСВ войни. Защо изтиквате наследници на престъпни нацисти на високи постове? Това няма да доведе до нищо добро за Европа!

23

Стига глупости

преди 1 година

Тръмп е моя президент, а не бял слуга на некъв "афроамериканец" Барак Хюсейн

22

Анонимен

преди 1 година

Тръмп е пич, но знаете ли какво е по-инересното, слагат Шолц начело на Европа, няколко западни европейски държави са шокирани от изказванията му, които клонят към откровена немска нацистка идеология и самия Шолц е наследник на нациста Фриц Шолц, групенфюрер от нацистката жестока групировка СС ! Хора, какво ви става, спрете с този нацизъм, нацисти и избутването на техните наследници по върховете, нацизма никога не е водил до нищо добро, а до омраза, несправедливости, конфликти и трагедии!

21

Мисля че

преди 1 година

На изборите ще ги смаже !

20

Анонимен

преди 1 година

То ако не беше Тръмп да оправи глуспoстите на афpoамериканеца досега щяха да са дали фира САЩ особено с тоя памперс сегашния

19

Анонимен

преди 1 година

До То - Баааааш, баткоуу! Кирчо си го заби много с това. Той и Бойко се забиваше - рейтинга на ГЕРБ падна с почти 5 пункта, когато събра пленума на ГЕРБ и го излъчваха, където бяха няколко хиляди и се заканваха на протестиращите ...

18

То

преди 1 година

Е нещо като след претърсването в ББ. Хората не харесват такива неща. Асоциират се, че утре и те ще бъдат претърсени за глупости. Дано Тръмп стане президент, че да свърши откачената война. Тръмп ще спре да дава помощи за Украйна, понеже е бизнесмен. Украйна ще фалира и клекне, а войната ще свърши.

17

Анонимен

преди 1 година

Неолибералните елити все още не могат да схванат едно нещо - снегът се откъсна от върха и потегли надолу. Може и да стане лавина, ако продължават с простотиите си, минаващи всякакви граници на нормалното.

16

Анонимен

преди 1 година

Все едно сте официоз на матксистите пишмандемократи. Чак пък такива глуоости да напишете като "истини" и "факти". хахах

15

Анонимен

преди 1 година

до к.13 Ясно е, че си решил да се правиш на Шлифен и Молтке едновременно, но президент Тръмп държеше САЩ да бъде икономически световен лидер, а не да се впуска във военни авантюри. Той не контактуваше с ЕС, а директно с държавата,която му беше необходима, смяташе ЕС за отживелица.Сегашният престарял Байдън възроди манията за военна мощ,паралелно показа няколко пъти, че с деменцията не е наред и нищо чудно през есента да загуби битката с бизнесмена Тръмп.Тогава и на БГ Киро и Кокорчо са аут.

14

Анонимен

преди 1 година

Щом демократите дори не искат да се състезават срещу Тръмп, на републиканците трябва да им е ясно, че това е техния човек.

13

Анонимен

преди 1 година

Тръмп се компрометира в момента в който допусна ковид измамата да плъзне по целия свят.

12

Анонимен

преди 1 година

Нямаме нищо против Тръмп, точно такъв алфа-мъжкар като него може да смачка руската Империя на злото! Напълно съм сигурен че ако Тръмп беше президент, кремълския джуджак никога нямаше да нападне Украйна, тъй като Тръмп е непредвидим, и отговора му можеше да е светкавичен и смъртоносен!

11

Анонимен

преди 1 година

...и накрая се оказва, че не са намерили нищо при това претърсване. Байдън и демократите си вкараха страхотен гол с тази акция срещу Тръмп. Имам един въпрос - защо не нахлуха при Хилъри Клинтън заради сървърите й? Изчакаха да ги затрие, за да кажат, че няма доказателства (а тя на практика възпрепятства правосъдието с това затриване)? И втори въпрос - след като дълго отлагаха становище, накрая ФБР каза, че лаптопът на Хънтър Байдън е автентичен, що не нахлуха и при него?