19

АНОНИМЕН

преди 1 година

Това вече има ли хора- алкохолици , побойници и наркомани! Почти няма Човеци!

18

IQ 3.14

преди 1 година

не е дал повод за агресия, и пари също не е искал

17

Анонимен

преди 1 година

Шефе, пише се "шев", в множествено число "шевове".

16

Браво 16-ти,

преди 1 година

запознат си с текстовете на Чалгаря, много умнотия ви "вкарва" в главите този иdиот ! Направи ви толкова "умни" колкото лесно да ви манипулира, *** и използва за да влезе в политиката и подкрепи ДПС и ГЕРБ ! Как не те досрамя да го дадеш за пример този пропаднал и лъжлив индивид ?

15

Анонимен

преди 1 година

Щом заслужава

14

емигрант

преди 1 година

Не съм чул или прочел тук на Запад да има набит медик ! Който си върши добре работата никога никъде не го бият ! Първото нещо което медиците трябва да научат е любезното отношение към клиентите,това им е професионално задължение за да се осведомят и открият болестта, да не стресират пациентите си с държание и отношение с което да попречат на пълното обяснение за болестта на пациента ! Така се прави тук и винаги пациента е прав, той отива за помощ, не отива в болницата за да разбере кой е шефът !

13

От бореца

преди 1 година

Зулусите не само нападат медицински лица ! Тези от тях които се имат за по - умни вече драскат по сайтове и фейсбук и се опитват да ни учат на развален български с турски акцент! Да не говорим за айшетата, учителки по български на турски , вай аман - аман , зор - заман !

12

Анонимен

преди 1 година

шеф - началник, шев - шевове нещо ушито с игла например. Неграмотни сте, поне сложете програма за проверка на правописа.

11

От бореца

преди 1 година

Зулуси от турското културно наследство! Никой ветеринар не би се наел да ги лекува.!.

10

Анонимен

преди 1 година

На Я*стреба брат"чет му.

9

бг

преди 1 година

тези сами се връщат в средновековието .Да се лекуват с баячки и шамани защото не заслужават медицински кадри.

8

до 3

преди 1 година

На кого пишеш ? Къде в статията има шеВ, ако се отнася за журналиста ? Вместо да търсиш грешки се научи да те разбират ! Греши всеки и по всяко време, никой не е безгрешен Бог ! Грешки има неволни, съзнателни и от необразованост, знаеш ли каква е грешката, че бързаш да покажеш компетентност, или пък комплекс ?

7

Анонимен

преди 1 година

Може пък след удара,касапина с бяла престилка да се почувства по-добре. Кой е решил ,че ударите са лошо нещо.

6

анонимен

преди 1 година

Отговорът на медиците е "смърт", сега ще видим кой и в коя болница ще е "късметлията" ? Винаги се чудя как така тези медици ги бият или удрят, ако си вършат спокойно съзнателно и отговорно работата ? Как така те винаги са си мълчали пък ги пердашат ? Аз не им вярвам, тези хора гледат пациентите си "от високо" с надменност, винаги намръщени, винаги отговарят строснато на пациент, винаги недоволни от заплащането си, а веднъж ми каза един лекар, колкото му плащат за толкова ще ме лекува ?

5

Анонимен

преди 1 година

Журналистиката значи - писане, а вие "драги" дори не знаете правописа, как изобщо пишете, на късмет явно, ако уцелите правилните букви - се радвате. И аз се разнообразявам с вашите писания по разни теми, които не разбирате, но ви плащат да пишете нещо, простичко, като за вас. Забавно е за читателите, грешките ви постоянно ни карат да се смеем. Да сте живи и здрави журналистчетата.

4

Анонимен

преди 1 година

Оставете тези хора без медици, да се лекуват сами. Безмислено е да оказваш помощ на такива същества, по-добре ги остави на самотек, в нещо като анклав за нискоразрядни същества.

3

Анонимен

преди 1 година

Хирургически шеФ или хирургически шеВ, шефове, шевове, направете си го множествено число и ще знаете коя буква трябва да бъде.

2

Котка

преди 1 година

Етнически културни особености.

1

анонимен

преди 1 година

А дано останете без нито един федшер и сестра и да пътувате по двеста км за спешна помощ и да ви дойде акълът в главата, но доста се съмнявам в това.