422

Анонимен

преди 1 година

Браво днес.бг направо избихте рибата!! На три различни статии, една и съща снимка! Пишейки в поддръжка на укропитеците слагате снимка на руски войник. Афферим, машалла. Достойни ученици на зеления учител. Сигурно ползвате един и същ прах?

421

Българка

преди 1 година

Ох, Зельооо, зелена тиКво! Унищожи си хубавата страна, изби си населвнивто, фашизираш останалите... Ама станА милиардер и си мислиш, че ще си жив да си живуркаш в Тоскана на вилата и да харчиш.. *** няма!

420

Чудя се

преди 1 година

До Анонимен 478-481 --- Абе батка изпил ли си успокоителната субстанция, или страдаш от нелечим путинизъм=Ф аШ иЗъм

419

Анонимен

преди 1 година

ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА Е БИЛА ПО-КЪСА ПО ВРЕМЕТРАЕНЕ, В СРАВНЕНИЕ С НАД ОСЕМ ГОДИШНИЯ ГЕНОЦИД И ПОДЗЕМНИ КОЦЛАГЕРИ В УКРАЙНА, КЪДЕТО СА ИЗТЕЗАВАЛИ И УБИВАЛИ ХОРАТА, ЗАЩО РЕАНИМИРАТЕ ФАШИЗМА? ПОЛУДЯХТЕ ЛИ? КОЙ ВИ УЧИ, ЧЕ НАЦИЗМА И ФАШИЗМА СА НЕЩО ДОБРО? АКО СА НЕЩО ДОБРО, ЗАЩО НЕ ГИ ПРОБУТВАТЕ ВЪВ ВАШИТЕ СИ ДЪРЖАВИ, А УБИВАТЕ ХОРАТА В УКРАЙНА И РУСНАЦИТЕ?

418

Анонимен

преди 1 година

ПИСНА НИ! ЗАЩО РЕАНИМИРАТЕ ФАШИЗМА, НАЦИЗМА, БРУТАЛНИТЕ ФАШИСТКИ СЦЕНИ И КОНЦЛАГЕРИТЕ, ВИЕ ПОЛУДЯХТЕ ЛИ, ОБЕЗУМЯХТЕ ЛИ, КАКВО ВИ СТАВА , БЕ ХОРА? ЛУДИ ЛИ СТЕ, ЗА ДА СЪЗДАВАТЕ НОВ ХИТЛЕР И ХИТЛЕРИЗЪМ В ЕВРОПА, ПОДКРЕПЯЙКИ КИЕВСКАТА ХУНТА, ОБЕЗУМЯХТЕ ЛИ?

417

Анонимен

преди 1 година

ПИСНА НИ ОТ НЕСПРАВЕДЛИВОСТИ! ПИСНА НИ И ДА РАЗВАЛЯТЕ ДЪРЖАВИТЕ, НАПАДАЙКИ И ОГРАБВАЙКИ ГИ, ДА ВЛОШАВАТЕ ОТНОШЕНИЯТА МЕЖДУ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ДЪРЖАВИ(ВКЛЮЧИТЕЛНО И С РУСИЯ),ДА ВСЯВАТЕ ОМРАЗА,РУСОФОБИЯ,ЗЛОБЕЕНЕ, КОНФЛИКТИ, НАРКОМАНИЯ,БАНДИТИЗЪМ,УБИЙСТВА,РАЗРУХА,ДА БЛЪСКАТЕ ПАЧКИ В ДЖОБОВЕТЕ НА ОРЪЖЕЙНИТЕ ФИРМИ,ЗА ДА СЕЯТ СМЪРТ, ДОКАТО СТРАНИТЕ НИ ИМАТ КРАЙНА НУЖДА ОТ МИР,ДЕЦА,ДОСТОЙНСТВО,ЗАДОВОЛЕНОСТ НА ГРАЖДАНИТЕ,ТЪРГОВИЯ, ДОБРА ИНФРАСТРУКТУРА,ОБРАЗОВАНИЕ,СЪЗДАВАНЕ НА РАБОТНИ МЕСТА,ПРОИЗВОДСТВО,РЕД

416

Bagera

преди 1 година

На север хората лудват нещо гените им са бъгнати колкото са по на север толкова по депресирани са ,а зимата направо врътват буркана.

415

Анонимен

преди 1 година

Някой лъже !!!! Не възможно с няколко далекоойни гаубици и реактивни установки да бъде победена Русия. За справка - при операция "Курска дъга " , коятосе е състояла близо до сегашните бойни действия участват 6000 танка, 8000 оръдия, 4000 самолета и 2 милиона войници.За да има огнево преимущество трябва да се изстрелват десетки хиляди снаряда за кратко време, което е невъзможно с притежаваната от Украйна артилерия - просто дулата ще се стопят

414

Вместо да глупеем

преди 1 година

ДА ЧЕТЕМ ИСТОРИЯ !!! Преди 120 години колко империи имаше и КОЛКО ОСТАНАХА ДНЕС ??? А СЛЕД 2 ГОДИНИ КОЛКО ЩЕ БЪДАТ ???

413

Амии

преди 1 година

Украйна няма да изчезне, но ще се смаИ до реалните си граници. Защо му са на Зеленски руско мислещи граждани? Няма смисъл. Ще има вечна гражданска война. Защо е това??

412

999

преди 1 година

Няма Как! Нямат ресурси! Нито хора! Нито въоръжение!

411

Даскал Кольо

преди 1 година

Та какво стана с украинската контраофанзива ??? Доколкото чувам 1200 убити от руската авиация и артилерия украински войници !!!!

410

ЗЕЛЕНАТА ЕНЕРГИЯ

преди 1 година

Е МНОГО ЯКА!!!

409

Анонимен

преди 1 година

Маньете я статията, от 3 дена виси и събира негативи. На кого това му е нужно, бълагарският народ да се ядосва или що!

408

Анонимен

преди 1 година

До гост 460 - Комедията се казва " Зелена мечта " !

407

Zlata

преди 1 година

Предприетото на 29 август от украинската армия контранастъпление край Херсон има всички шансове да се превърне в един от най-гръмките провали на ВСУ за цялото време на конфликта. Да, няколко незначителни населени места бяха под контрола на Киев, но цената, която трябваше да плати за това, е просто чудовищна. По време на тази операция украинците за един ден загубиха 26 танка, 23 БМП, два самолета и над 560 военнослужещи. Още няколко такива офанзиви и в редиците на ВСУ може да започне паника.

406

Анонимен

преди 1 година

Какво украинско нещастие бе, джанъм, отнетите територии са исторически за Русия и след разрушенията се разчистват и застрояват от Русия със бясни темпове. Хората се връщат по домовете, които са напуснали и веднага, на секундата им се предлага работа.

405

гост

преди 1 година

Това в коя комедия ще го играе че да одиме и се посмеем .

404

Анонимен

преди 1 година

"Арестович не даде повече подробности, като само спомена за "малко сладко настъпление"."_________Малкото сладко настъпление днес беше физически унищожено- танковете, бронираните машини и около 1200 украински войници.

403

САТАНАТА

преди 1 година

Зеления снеми си розовите очила!