61

А ЗАЩО BG ДА МИСЛИ

преди 1 година

До Анонимен ДО КОПЕЙКИНОВЦИТЕ- А ЗАЩО БЪЛГАРИЯ ДА МИСЛИ ЗА РУСИЯ? ТО ВЪОБЩЕ ДА МИСЛИ РУСИЯ ЗА СЕБЕ СИ- В БЪЛГАРСКИЯ ПЕЧАТ НЕ СЕ ПИШЕ ВЪОБЩЕ, НО В ЕВРОПЕЙСКИЯ ПИШАТ, ЧЕ РУСИЯ ПРАВИ СЪКРАЩЕНИЯ САМО ЗА НАУКА И РАЗВОЙНА ДЕЙНОСТ ОКОЛО 30%.

60

ГАЗПРОМ-ГАЗ СЕКИРА

преди 1 година

СЕГА СЪВСЕМ ГАЗПРОМ НЯМА ДА ИСКА ДА ПРЕГОВАРЯ С НАС ЗАЩОТО ....... представител на ЕК при разговорите на България с Газпром ще ѝ осигурява равнопоставеност (официална позиция на ЕС). ДАЛИ РАДЕВ ЩЕ ПОЗВОЛИ ТОВА- ДРУГ ВЪПРОС.

59

Анонимен

преди 1 година

Защо Русия да мисли за България?България заслужава ли?

58

Зайцев

преди 1 година

И да лайкваш и да не лайкваш все тази.Путин сам ще се прегази. Специално за палежа надолу ,така да ти е чушката цял живот .

57

Зайцев

преди 1 година

И да лайкваш и да не лайкваш все тази.Путин сам ще се прегази. Специално за палежа надолу ,така да ти е *** цял живот .

56

Зайцев

преди 1 година

На всички държави от ЕС зависими от руския газ ще е трудно , но независимостта е неизбежна .И тогава Путин ще бъде изритан сам в ъгъла ,вече нямайки с какво да манипулира народите .Той сам си го набива по надълбоко ,и следващата година две ,нещата ще изкалират .Скоро никой няма да го бръсне за нищо.

55

Задунайская Губерния

преди 1 година

ко да на мислят, те са заети да горят газ и да търсят кого как да пратят в украйна

54

Анонимен

преди 1 година

Ние я обичаме ,а те нас не.Туй малко прилича на турски сериал.Доган уж е турчин.Ама го обичат повече в Русия.

53

Анонимен

преди 1 година

Те българските политици не мислят за България та чак Русия! Този луд ли е или са го изпуснали от Карлуково?

52

ти пък

преди 1 година

от де се пръкна изотдолу някъде

51

Анонимен

преди 1 година

Никога не е мислила .

50

естественно

преди 1 година

ние сме им в джоба от 44та насам, слугинажа им расте, нови червени хлебарчетавсеки ден плъзват от тнр Руско посолство, другите се обучават директно в москва многа са и с руски паспорти и руски граждани, ко има да ни мислят, ние сами им се натискаме

49

До защо

преди 1 година

А стария брат колко пък се е грижил за нас?Да не би да са ни дали нещо без пари или сме си платили даже надплатили всичко от стария брат и до днес плащаме даже и без да получаваме

48

Защо

преди 1 година

някой друг трябва да мисли за нас, а не ние за себе си. Вече повече от 30 години управляващите се чудят как да угодят на новия брат, а той въобще нехае за обикновения българин. Нали новият брат уж повече ни тачи, отколкото стария

47

Въпрос

преди 1 година

а България направи ли си труда да помислиза Русия ? Или хайде, не за Русия, ами за себе си ? Ами ще ви кажа, АБСОЛЮТНО НЕ ! Обслужваме др интереси, защото сме колония от 30 години насам.. сами си правете изводите и да, абсолютно си аслужаваме съдбата ..

46

Augusto Pinochet

преди 1 година

КОГАТО ОТ НАЧАЛОТО НА ГОДИНАТА ГАЗПРОМ ПИСА ПЕТ ПИСМА ДО МС И БУЛГАРГАЗ И НИКОЙ НЕ ИМ ОТГОВОРИ ЗАЩОТО НАШИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ СА ГОЛЕМИ ТАРИКАТИ И ОТВОРКОВЦИ - СЕГА КАКВО ИСКАТЕ - ВНИМАНИЕ И БЪРЗ ОТГОВОР - ИНВАЛИДИ. ДА ПРИПОМНИМ И НЕЩО ВАЖНО - ПЪРВИТЕ ТРИ ПИСМА СА ИЗПРАТЕНИ ПРЕДИ 24.02.2022 ГОДИНА. НАРОДА СТРАДА ОТ СКАПАНИ АЛЧНИ УПРАВЛЯВАЩИ ТОВА Е!!!

45

ЕДНО Е СИГУРНО !

преди 1 година

Братушкането с империята на злото винаги води до такива последици ! Да гледат и да се учат БРИКС какво ги чака ако не се подчиняват на същата империя . Ако имат малко разсъдък ще мислят за напред !

44

ДДРОнег

преди 1 година

Трябва да си русУфул, т.е. нискоинтелигентен, за да преговаряш с газпром !!!___Абе не разбрахте ли, че рашистите им през *** за нас, че и за останалия свят !!!___Никакви "братушки" не са за нас !!!___Туй да си русУфил е диагноза !!!

43

Зозо

преди 1 година

Росеньееееееее, оставка! Предател, не разбра ли че с психопати не се преговаря?

42

Do35

преди 1 година

От такива експерти спряхме Южен поток, след това Белене, предстои затваряне на Козлодуй и т.н. Но така става когато математици стават епидемиолози, енергийни експерти-политици, и политици-енергийни експерти.