22

Анонимен

преди 1 година

Защо не призоваваше докато беше на власт? Има ли балъцци още да верват на тия комисионери?

21

Вики

преди 1 година

Я се разкарай бе,зелен ли..Шей.Само лъжи и наглост ,чуваме и виждаме от Вас

20

Гласоподавател

преди 1 година

Обещавам да гласувам за тоя на снимката и другия Мирчев, ако двамата пробягат 10км без спиране за 1час.

19

От некъпан

преди 1 година

продажник акъл не искам! Айде всички джендъря с укро-флагчетата вън от България!

18

Copocoид

преди 1 година

Ние директен руски газ не искаме! Искаме руски газ през наши посредници и така да печелим лyди пари на гърба на народа и нови държавни заеми.

17

Анонимен

преди 1 година

В България реформи и промяна означават ,трябват ни закони които да ви ограбваме законно и да нямате избор да си защитавате своето , защото тогава ставате престъпници .

16

Анонимен

преди 1 година

Тия сopocоиди от ДБ и ПП ако са на власт като нищо ще обявят война на Русия --- пиша това съвсем сериозно! САЩ ще обявят $20 Милиарда военни помощи за България, като тия ще ги окрадат всичките докато синовете/внуците ви гинат на фронта.

15

Зоро

преди 1 година

Какво ще реформираш? Как по успешно да ни докарате до просешка тояга? ДБ обеща нещо, за което гласувах за тях, да направят регистрация по ДДС 100 хил. Мрънкаха дрънкаха и нищо не направиха 7 месеца. Е айде веке чао! Сега ще избирам по малкото зло! Не може да им се вярва, просто лъжци!

14

Анонимен

преди 1 година

Тези избори през 6 месеца създават нужда от популизъм, който бавно, но сигурно съсипва народа и бетонира привелигированите управници във власта.

13

Епохални епохи

преди 1 година

Има такива епохални епохи в историята. Някои са приключили само за 100 години или за 30 години, но нашата епоха продължава и нашите реформи и нашият "Преход" продължава чрез преход на парите от бедните в богатите, и от държавата в частните сметки на милиардери и милионери. Например: 1. Стогодишната война между Англия и Франция. 2. Тридесетгодишната война от 23 май 1618 до 24 окт. 1648 и 33-годишната Реформация в България - 10 ноември 1989 - 29 август 2022 година. текущо.

12

Анонимен

преди 1 година

33 години "реформи".................Германия 1945 - Германия 1978 година. Или България 1944 - 1977 година. Искат "реформи" като нови иманяри, които все искат да прекопават участъка, за да намерят нещо пропуснато от предишните "реформатори."

11

хахаха

преди 1 година

и тоя имал предложения :)

10

Анонимен

преди 1 година

30 години все ни реформират. Реформаторите трупат тлъсти банкови сметки и имоти а народа обеднява. Например официално обявената издръжка за 1 човек 1550 лева, а при чиста минимална заплата 550 не доплащат до посочения минимум. И странно изчислен праг на бедност 413 лева! Разликата до 1550 откъде?

9

Петров

преди 1 година

на първо време панев може да се реформира като спред свинските пържоли и бирите нощем

8

Анонимен

преди 1 година

Сopocоидите от ДБ все едни охранени и дебелички. Да *** колкото се може по-скоро предатели!

7

Анонимен

преди 1 година

на Копейкин любимия сериал е Революция Z

6

Бай Асен

преди 1 година

Тая държава е пълна пародия, значи обвиняват Възраждане, че били купени от Русия, а всички отстанали, дето не спряха да целуват зад.ниците на САЩ с какво са по-различни от гореспоменатите, дори са в пъти по-явни и по-безскрупулни, продадоха държавата на запада за без пари, за народен съд са!

5

анонимен

преди 1 година

Това с повишаването на изборния резултат е май някакъв блян или сън в лятна нощ, или несбъдната мечта. Трябва да си поставяте реалистични цели. Като например да прескочите 4% бариера.

4

Анонимен

преди 1 година

утре като станем президентска република партии и такива като тов няма да ни трябват

3

Анонимен

преди 1 година

лидера ви ристьо обръсна и изкъпа ли се или да не се надяваме?