13

Анонимен

преди 1 година

Ми като на някой му се преяде баничка се сеща за баничаря :)))

12

Анонимен

преди 1 година

Какви аргументи, ГЕРБ окрадеха държавата, не направиха нито една реформа и намалиха държавата с един милион. За 12 години нито правосъдие, нито образование, нито здравеопазване, но Пеевски стана много по-богат.

11

Анонимен

преди 1 година

Няма по крадливи и путинисти от гербавите и вожда им.Да дадеш единственото нефтено пристанище на България за 35 години на Путин е повече от скандално!Това е отворена врата на Путин директно в ЕС с помощта на сикаджията от Банкя! А газопровода който им построи за 1 година с парите на бедния българин, срам.

10

Анонимен

преди 1 година

ИЗЛИЗА ДАМАДЖАНИ ДЪРЖИ РЕЧИ ЗА ЕДНИ КРАЖБИ НА МИЛИОНИ В ЧУВАЛИ И САКОВЕ- СЕ ЕДНО ЧЕ НЯКОЙ Е ИЗВЪРШИЛ БАНКОВ ОБИР И ТОЯ ВЕЛИК ДОЦЕНТ ПО ПРАВО ПОСЛЕСЕ ИЗВЪРТА ПО БНР ЧЕ ГОВОРЕЛ ПОЛИТИЧЕСКИ

9

Анонимен

преди 1 година

ПРЕДИ ДНИ БГ СЪД КАЗА БОРИСОВ Е АРЕСТУВАН НЕЗАКОННО- А ДАМАДЖАН РЕЧЕ- НИКОЙ НЕ ПРОЧЕТЕ 400 СТРАНИ В ЗАПОВЕДТА ЗА АРЕСТ- ЗНАЧИ НЕ ДАМАДЖАН АМИ ВСИЧКИ ДРУГИ

8

Loyko

преди 1 година

Последни си бяхме в Европа и последни си останахме.Нищо ново.Никоя държава няма да спре да се развива, за да излезе България пред нея.Лошото е,че все по последни ставаме. С манталитет на крадци и лъжци толкова.

7

Анонимен

преди 1 година

СЛЕД КАТО ДАМАДЖАН ТАРАШКОВ ПОВЕЧЕ ОТ ГОДИНА ТЪРСИ КАК ДА ОСЪДИ ТОЗ И ОНЗИ ОТ ГЕРБ И НЕ УСПЯ ДА ГО СТОРИ, ТОЙ НАПРАВИ НЕЩО МНОГО ВАЖНО- ОНЕВИНИ ГИ....

6

така ли?!

преди 1 година

Така ли бе, Дърваров, пардон - Желязков?! Така ли бе, герберастки престъпник и корумпиран и в червата негодник?! Че това, което сте извършили с пристанището в "Росенец", за да може сикаджийската мутра от подземния свят да се подмаже на сарайския ви господар и да му оближе ***, не е ли чудовищно престъпление бе, Дърваров?! А ти с какъв сурат се показваш пред хората, след като съсипа БДЖ, че и целия ни транспорт бе, наглецо?!

5

Здравко

преди 1 година

Росенчо, аргументите и поразиите, които сътворихте през годините са толкова много, че години трябва да минат за да се изчистят. Томове могат да се напишат за кражбите и схемите, които натворихте с ДПС !

4

?

преди 1 година

Росен Желязков - Милярди за Електронно ПРавителство изтекоха при ГЕРБ в далаверите на този човек. Резултата е:?:???????? - Направо сме като Естония. За всяко нешо лично на място, неефективност, кражби и далавери.

3

Анонимен

преди 1 година

Абе Росене ми това ои е истина бе човече. 12 гдшни при вас освен далавери, кражби и лъжи друго нямаше и резултата е очеваден - последно място по доходи в Европа!

2

ИСТИНА Е

преди 1 година

Няма такава престъпна организация като ГРАБ !!!

1

Анонимен

преди 1 година

Ми Росенец е емблема бе.Нали за корупция говорим.Нали за превзета държава говорим Вие като дойдете на власт каква реформа ще правите тогава след като темата Росенец не е приоретет