105

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 101 "И в Норвегия, и в Дания, и в Холандия е ПО-ДОБРЕ! Разбра ли! Колкото и да се правиш на хитър," По-добре за НЕКАДЪРНИЦИТЕ, доказали се като такива и тук, и ТАМ - плащат им "щедро", за да не извършват престъпления. "Щедро" е по нашата скала за сиромашия, и е оскъдно за тамошния стандарт на живота. За "нашенците" е ВАЖНО да НЕ работят, две "братовчедки" във Финландия и Норвегия от този МОДЕЛ - едната роди 8 деца от 6 мъже, другата натири мъжа си в лудница. *** - и тук, и ТАМ

104

40 годишен студент

преди 1 година

Айляк

103

Ердал

преди 1 година

Не ми стигнаха редовете!Тоест може училищата да се разберат примерно големите хранителни магазини,ресторанти,строителни обекти и.т.н кой от каквато професия е ученика да го пращат там хем ще печели,хем няма да мисли за глупости.В Западна Европа това е системата,но това трябва от институциите и директорите на училищата да се заемат с това!

102

Анонимен

преди 1 година

До До 95 -103 "...цените на плодове и зеленчуи през зимата е СТРАШНА, дори и по техните стандарти." Социалните плащания в Норвегия, Финландия, Нидерландия и Шведското кралство са значителни, затова и притокът към тези страни от араби, африканци и некадърници от Източна Европа е ОГРОМЕН. И там са ***, отхвърлени и от чужди, и от свои, но чуждата държава поне ги изхранва и това им е достатъчно, за да се ПЪЧАТ тук как НИЩО не работят, пък живеят "добре". *** - и тук, и там.

101

Бинко Сланинко

преди 1 година

И с най-много плющящи мазни гюбеци... Закономерност? 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11, дванайсииии! Ари у лево.

100

Ердал

преди 1 година

Те пък в ЕС големи работяги изобщо не съм съгласен какви статистики водят.Хубаво че ги има държавите от Източна Европа да им вършат черната работа.Западняците гледат все по тънката работа така избират по-лесна лека работа.Не говоря за учени,инженери,доктори те са съвсем различна сфера там знанията и фактите решават кой ще е по по!Мога да ви кажа един лесен начин,едно време когато бях ученик бояджия изкарвах джобни пари.Училището ни пращаше да боядисваме по фирмените обекти,като те имаха договори

99

Анонимен

преди 1 година

До българка 108...И кво ще постигнете, утре като дойдат тук чийзбургери с кетчуп ли да си правят? Тук там някое пуешко месце.... и нас ще запукат споко.... защото заемаме грешната страна и защото сме продажни ***

98

Анонимен

преди 1 година

В нормалните общества младият човек получава помощ от държавата, от обществото, от семейството. В България държавата е фантом, уж е там ама я няма; общество липсва; семействата са масово деведесетарски неудачници, които си мечтаят за социализма и обвиняват за вся и всьо Запада.

97

Анонимен

преди 1 година

Нормална статистика. Много от родените в София си живеят при родителите, а тези от провинцията си почиват за по 80лв на месец в общежитието. Образованието масово струва 400-600лв на семестър и всички си ги изкарват за по 2 месеца работа. Що да си сортирам състудентите на работещи безработни? В демократична България с 40,000 свободни работни места виждам безработните като хора с по-малко нужди, а работещите като хора с повече нужди. Всеки според желанията си.

96

Стоянов

преди 1 година

С тея щедри заплати у БГ по добре безработен от колкото експлуатиран. Българския работодател иска работна ръка ама евтина и глупава, като не намери наема пенсионери. Кога българския работодател ще си промени мисленето, вместо да пести от пенсионери, да печели от млади и мотивирани работници.

95

Анонимен

преди 1 година

Не е баш така, проституират я за а3 , я за бмв е36,46 , пък туко виж някой прави супер тръби за мерцедес

94

Анонимен

преди 1 година

И какво точно ще бачкат в ЕС. Момичета са миячки на склерозни пенционери или улични а момчетата сводници или роби в кланици на Германия.

93

Анонимен

преди 1 година

Мене Лихтенщайн по ме кефи от Норвегия.

92

Анонимен

преди 1 година

От 103 - Why u disliiiikeeee!

91

Анонимен

преди 1 година

Оставете младежта да гуляе. В нея е бъдещето.

90

Анонимен

преди 1 година

Проблема е в Централизираното управление на България. Във всички държави от запада Местната власт е Силна и Независима. На место може да подпомогне всяка самостоятелна инициатива. Тук и със земеделие да се захванеш ще те изиграе администрацията. Вижте убийството Велинград.

89

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 95 - Защо повтаряш по 3 пъти върпоса в едно изречение. И в Норвегия, и в Дания, и в Холандия е ПО-ДОБРЕ! Разбра ли! Колкото и да се правиш на хитър, няма да промениш този факт.

88

До 90

преди 1 година

Какво работиш, ако не е тайна?

87

Анонимен

преди 1 година

И преди да ви оствя, да разпространявате лъжи и изкривени факти, само ще ви кажа, че аз ИСКАХ да се издържам сам, не за да се правя на голяма работа, а за да докажа на себе си, на родителите си, на приятелите си, на гаджето си и дори на учителите си, че МОГА да се издържам сам. И там е лесно - работата плаща добре. В България не плаща. Бърз кредит за iPhone? Моля? Дрехи втора ръка? Да, от специализиран магазин за кожение и специални дрехи от 80-те.

86

Анонимен

преди 1 година

Във всяко село имаше лекар, линейка със шофьор, зъболекар, аптека, детска градина, училище, читалище с библиотека с богат избор - и Стайнбек, Фолкем, Хемингуей, Фитцджералд всичко - днешните млади не са чували тези имена и не знаят какво означават, кино в което сменяха по два филма всяка седмица като единия винаги беше западна класика, добрите стари италиански, френски и американски филми, не холивудски бози като днес.