10

Анонимен

преди 1 година

Мда, хубаво есе бих написал по темата. Целият прованс се изнесе, че е по-лесно да се бачка в склада на Лидл за 2-3к, отколкото да се гледа градина на село. После рев до небесата как 3к не стигали в София. Е няма как да стигат. Това е мизерна заплата.

9

Анонимен

преди 1 година

Трябва да си садист или напълно безмозъчен, за да създаваш деца в тоя свят, обричайки ги на мъки и мизерия!

8

Зрелостник

преди 1 година

и аз така мислих мислих расъждавах, после пак мислих и накрая взех че си ударих една ч, та ми олекна.

7

българина

преди 1 година

ще дам сюжет на темата. Какъв е смисъла да раждаш деца в България, след като целта на всеки родител е те ДА ЕМИГРИРАТ СЛЕД 12 КЛАС????? с което всеки се гордее след това. Горното е абсолютната истина и стига лицемерие. Невероятно постижение наистина, да си налягаш парцалите 20 г за да отгледаш работна ръка за др държава... и да плащат чужди пенсии. България е обречена да изчезне и няма връщане назад. Колкото по рано всички го разберат, по малко ще си губят децата времето на тази територия .

6

българина

преди 1 година

що за глупост е това?? една *** мислила мислила па зела че умряла накрая. Това е бг случаят, от есета анализи и доклади физически ще изчезнем и от тази територия до 50 г, както от Волжка България. Просто сме един генетичен ..,.... да не го казвам аз. брутални действия трябва за стопиране емиграцията и връщане чрез пари на българите. инвестиране извън софия в инфраструктура и бизнес

5

Анонимен

преди 1 година

А знаят ли какво е демографска криза и, че за да има деца трябват едни два пола, а не участващите в София прайд.

4

Анонимен

преди 1 година

Под съпровод джипси Кинг Ноу стоп 24 часа в денонощието и пиячка и едини до припадане

3

Анонимен

преди 1 година

а върху украйнската и газовата кога?

2

Бай Илийчо

преди 1 година

Демографска криза има от никой не ще ,а са жени за некоя татуиранъ *** дека има саму голема уста,могу претенции и нимой да върши нищу! И тя му възпитава дяцата !

1

Отговор

преди 1 година

От 12-годишното ПРОВАЛЕНО управление на ГЕРБ, прокудило близо милион българи, до упадъчните напъни на ПП, което прогони още толкова".