127

Анонимен

преди 1 година

До 107.Тебе кога те изпуснаха,от лудницата, ве ач кьопек.

126

Хой

преди 1 година

До 133 .Правилно, на Английския премиер му треперят краката и скоро ще го сменят .Какво става с Пундьо 22 год. И никой не може да го смени,и изборите са честни ,както беше в България,Куба,Венецуела Китай ,Иран и други.

125

ДОБРО ПАТНЬОРСТВО

преди 1 година

ВЗЕМЕТЕ МАПС И ОТИДЕТЕ В МУМБАЙ- ПОТРЕСАВАЩА МИЗЕРИЯ

124

007

преди 1 година

Тъй щте ти го вкара запада на конската ти глава че всички врагове ще те харесат

123

Балалайки

преди 1 година

Светът върви напред в развитието си само вие назад в обратна посока С диктаторски режими войни и окупации се забивате още на долу

122

Мдаа

преди 1 година

В падението ви..!

121

Анонимен

преди 1 година

"А що не в близост до Украйна?" -- първо близо до тайван, после ще се преместят и до украйна, с цел по-голям и сериозен ефект върху западните партньори на путин.

120

Анонимен

преди 1 година

Всякакви доставки на ключови суровини за военната индустрия на сащ и съюзници трябва да бъдат изключени от рациона. Включване на усмирителната риза е на дневен ред.

119

Анонимен

преди 1 година

Русия и Китай ще спрат доставките на антимон за сащ, вкл. и от казахстан и таджикистан.Без този метал не е възможно производството на боеприпаси.

118

Руска немощ

преди 1 година

Видяхме на Русия военните технологии - тенекии - анимация и атрапи - за 6 месеца не могат да превземат няколко села около Донецк и в света спряха веднага да купуват руско оръжие ( непотребни тенекии) !

117

Анонимен

преди 1 година

На запад очаквали санкциите срещу Русия да променят политиката на Путин, нищо такова не се случва, очаквали магазините в Русия да се изпразнят, пак няма такова нещо. 1 щатски долар се равнява 61.75 руска рубла 29 август, 18:12 UTC.

116

Анонимен

преди 1 година

"бедната, технологично изостанала и изгладняла Русия !" -- ха-ха, хи-хи! българските otreppki как припяват, гнусотията на западните посолства.

115

Защо лъжете!

преди 1 година

Тъжният Кон Лавров не казва, че Западът може да НИ забави ( подразбира се Русия), а казва, че Западът може да забави Многополюсния свят, но няма да го спре ! По скоро визира Китай, отколкото бедната, технологично изостанала и изгладняла Русия !

114

Анонимен

преди 1 година

На лондонските орангутани не им издържат вече нервите. Ха-ха, хи-хи! Джонсън е много невротичен в киев, часовниковият механизъм му цъка последни дни във властта.

113

Tarzan

преди 1 година

Те вече ви спряха бе, орангутан!

112

Анонимен

преди 1 година

Големи богатства е натрупала английската кралица, данъци не плаща, поданиците й са като гости на острова. Купила е територии в централните сащ за в случай на потопяване на острова и изчезване на кралството й.

111

Анонимен

преди 1 година

Лондон бил финансов център на света. Значи ще могат да си платят за щетите през 19 и 20 век. Бил отказал на Русия да продава злато на лондонския пазар за ценни метали. Русия сега си прави свой пазар в москва за световна търговия с ценни метали и скъпоценни камъни.

110

Анонимен

преди 1 година

"индия винаги ще предпочете британия" -- да, ще я предпочете да заведе срещу нея иск като Кения, само че десетократен. Лавров сега ги обработва, обикаля африка, азия, латинска америка.

109

Анонимен

преди 1 година

"Разглеждат се варианти за нови сътрудничества." -- Кения е подала иск в европейския съд за правата на човека срещу великобритания за 20 милиарда долара за щети от колониалното управление. Очакват се и други подобни действия.

108

Анонимен

преди 1 година

"Партньорството между Русия и Индия има добри перспективи, обяви руският външен министър Сергей Лавров, съобщи ТАСС." Лавров, и ти не знаеш май какво искаш? А?По-рано днес чета, били разкрили уж някакъв украинец, Циганенко, замесен в атентата.Ся па Лавров разчита на по-тесни връзки с Индия...Ни мойш ги ръзбра рушняцит..