14

баба мара

преди 1 година

първо била от сдс после от бзнс после взема пари и не връща тука става въпрос заедна обиграна крад-ла прекарала си минерална вода в двора на къщата и късабилетчета

13

Анонимен

преди 1 година

Общински съветник си продава общински имот на своя офшорка и после го препродава на петорна цена. Това им е далаверата 33 години. Престъпници и двамата.

12

Асан

преди 1 година

П омаци ли са щом са от Велинград :)))

11

Анонимен

преди 1 година

Извършителят на колко години е?

10

Анонимен

преди 1 година

Убиецът има ли деца и внуци? А убитата има ли наследници? Ако имат, логично е да се допусне, че всеки ще се стреми да облагодетелства своето потомство. Но ако нямат наследници, тогава значи имаме случай на патологична старческа алчност. Едва ли някой от тях двамата е финансово притеснен. Но всеки един от двамата иска да е с неколкостотин хиляди по-богат за сметка на другия. А уж се обичат! Иначе биха ли живели заедно на тази възраст, без да ги свързва брак?

9

Анонимен

преди 1 година

Това си е класически битов скандал. Вероятно са се карали кой да си спира колата под ореха. Нещо като спора на Митю дзъркела,но в беевградски вариант.

8

ЗаМъртвите или добро

преди 1 година

или нищо. Шегите пък са направо неуместни. Но не мога да не кажа евалла на бабето! Да ме извинят дамите над 70 год., не го казвам с лошо чувство. Но погледнете наоколо колко млади и хубави мадамки са готови на какво ли не, само и само гаджето да им купи някакъв подарък или да ги заведе до Гърция за няколко дена. А тази жена, която от десетилетия вече не е млада, не само че си има любовник, с когото живее на семейни начала, но е успяла да получи от него СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ЛЕВА !!! Е, те това е ЖЕНА !

7

Анонимен

преди 1 година

г Нито ковид смАхнотиите са с храм политически нюанс..

6

Анонимен

преди 1 година

Че той е в края на живота си, колко години живот му остава още - макс 10 и айде, чао.

5

НН

преди 1 година

Какво бъдеще го чака само този на 73 години, да прекара остатъка от живота си в затвора, но парите са тежко бреме и почти винаги развалят хората!

4

Асан

преди 1 година

Зодия дева са много стиснати и крадливи :)))

3

Да си прокурор

преди 1 година

е голямо нещо. Имаш цялата наказателна държавна власт в ръцете си. Боравиш с наказателните закони. Можеш да скалъпиш обвинение на когото си поискаш.

2

gogo

преди 1 година

Аууууу, прокурватурата се задействува

1

Асан

преди 1 година

Бабата празнувала рожден ден значи е зодия дева :)))