15

Анонимен

преди 1 година

Нищо им няма. Важното е че подкрепят Ocpaйна!

14

Натовеца

преди 1 година

то по принцип всяка зима във Северен Пакистан умират хиляди пенсионери предимно от замръзване в домовете им ,нямат пари да се отопляват ,сега не знам ,какво ще е ,ама пада им мръсни инглизи!

13

Анонимен

преди 1 година

Транснационалния империализъм и капитализъм засегна европейския пролетариат, работник. На крак, о, парии презрени. Източните империалисти и капиталисти потискат и експлоатират европейският пролетариат. Пролетарии от всички европейски страни - съединявайте се!. Да се борим срещу пазарните цени, борсите на капитализма. Долу руския империализъм и капитализъм! Да се борим в Украйна с имперския враг. Можем да загубим само оковите си.

12

Анонимен

преди 1 година

Че то във Великобритания около 40% седят и чакат на държавна хранилка да ги издържат горните нива на средната класа. Така и така нямат пари за нищо. нещо като нашите бачкатори там, които се тъпчат по 10 гoвeдa в стая, изкарват някакви жълти стотинки, дето студент в София на 20 би ги изкарвал в първата западна компания. Нищо ново. Във всяко общество има едни 20-30% тотални аутсайдери. Лошото е, че в България процентът е около 50-60.

11

Анонимен

преди 1 година

Те нямат зима.

10

селянин

преди 1 година

а малко по реално със спекулацийте

9

А останалите

преди 1 година

77% вълци ги яли...

8

баба мара

преди 1 година

нали си избрахте тур-ското *** за премиер сега една зла жена ястреб се езасилила към властта като не мислите по избори съдбата ще ви е като набългарите 3 избора за една година

7

Анонимен

преди 1 година

Европейската работническа класа ще се вдигне на протести срещу руските капиталисти и империалисти. По-ниски цени на газа, тока и бензина поиска европейският пролетариат от Путин и империалистите на Путин, които са хванали в желязна хватка европейския пролетариат и го експлоатират да плаща непосилни цени за храна и топлина.

6

Анонимен

преди 1 година

Някакви новини от лъжливи инфо агенций.А тези нашите репортери за 10 лева и свввирка ще ти направят и питат за инфо

5

А колко

преди 1 година

процента от българите ще могат да си позволят този лукс? Особено, след като стана ясно, че 3-4 пъти по-евтиния газ от САЩ е всъщност с 50% по-скъп то руския.

4

Кух евроджендър

преди 1 година

Чудесна новина! Санкциите действат, точно както трябва. Ние сме супер. Ще спретнем едно *** парадче преди да стане студено, да се повеселим малко, колко добре се справяме с икономиката и енергийните проблеми.

3

Асан

преди 1 година

Тия немат зима що реват :)))

2

ффф

преди 1 година

Да започваме да им продаваме опърдяни родопски одеал с 500% надценка.

1

хи-хи-хииии......

преди 1 година

Браво на британцитИ, с вълнения юрган на главЪтЪ!