30

Анонимен

преди 1 година

Да раздадат не йодни , а противозачатъчни таблетки , щото като дойде Kagupoв ,не само ще ги бие , ами и ще ги *** ...

29

Абсурди

преди 1 година

Укронацистите хем обстрелват АЕЦ, хем раздават йодни таблетки протива радиация. Зеленски заслужава златен скункс от Румен Бахов.

28

Зеления има бял прах

преди 1 година

Eстественно за Зелениятглист ще има парса за това че от 3-4 седмици плямпа за неотминалата-повишаващасе опасност отавария вЗАЦ,като подкрепя твърдениятаси сбомбени украинскиатаки потериторията наАЦ.Сега фармацефтическа компания щешмръкне отхилавия украинскибюджет едно7-8мильона долара занищо Освентова украинското населенеие щесезайодира,жлезата щеим сеиздуе защото щеим предписват не по 1а а по 101 таблетки и щебазедясат което сепознава поизфръкналите имочи и торбестагушата пълна спросо законете

27

Анонимен

преди 1 година

До 27 - Сичкото е медийни партенки. Да се жужи за нещо различно от непрекъснатото отстъпление на укр.армия, която е много добра, ама срещу нея не е грузинската армия, а руската! Да не се говори за неуспешния опит за контранастъпление поред Николаев, такива неща.... Иначе, нищо опасно! Най-много укрите да гръмнат хранилището за ядрени отпадъци и да се поразмирише малко, да се вдигне радиационния фон в радиус до 1 км (цитирам съорветните екесперти какво са оценили и казали)

26

Пак укроциркове

преди 1 година

Смятат отново да стрелят по централата ли? Или става дума за едни игри на заден план за едни уестингхаус далавери в тъмното, директно в чекмеджето на зельоньй нар*ком*ан... А фащ пак ни лук яли, ни мирисали!

25

Анонимен

преди 1 година

Мен едно не мие ясно!Навсякъде се подава информация че централата е под Руски контрол но се управлява от украински състав и руснаците са разположили там установки и техника.Защо тогава ще им е да си обстрелват сами себе си както твърдят от Украйна??Само това не ми става ясно в цялата суматоха. Постоянно се дава информация включително от украинска страна за дадени региони контролирани от руснаците и в същото време обстрелвани от същите??Има нещо криво в цялата работа!

24

Анонимен

преди 1 година

Е, не! Тези са неспасяеми. Дали ще ги облъчи радиацита не е сигурно, ама, че ще ги изтровят е сигурно! Пийте на екс! Наздраве! Това и русаците не могат да ви го причинят! Хаха!.

23

Анонимен

преди 1 година

А бе вие нас за ид..ио..ти ли ни мислите? Как окрайна раздава таблетки около централата, след като тя е в зоната на руските войски?

22

Анонимен

преди 1 година

До Бай Илийчо - Нема никакъв друг начин Зеления да разбие реакторите, освен с ядрен взрив, пък то и това НЕ Е сигурно, щото в съветски времена се строяха АЕЦ-ите както трябва. Това бе потвърдено вече от руски и френски експерти по АЕЦ-и. То нашата АЕЦ издържа на ядрена бомба, какво остаза за НАЙ_ГОЛЯМАТА АЕЦ в Европа?! Ерго: споко.... Дишайте, не дишайте... Спете спокойно )))

21

Анонимен

преди 1 година

Обстрелваме, а после раздаваме йогни таблетки! По-добре направо със снадядите пращайте таблетките.... Ако сте си изпили ваите, незадължително йодни таблетки

20

Анонимен

преди 1 година

Цивилните в близост до АЕЦ-а се намират в Енергодар, който е под контрола на руснаците. Интересно как Зеленски ще раздава каквото и да е в чуждата територия... За толкова ли п.ро.сти имате читателите си?!?!?

19

Йода

преди 1 година

Амфетите свършиха ли?

18

Космонавт

преди 1 година

Правете си син йод, не се разсейвайте. Четете в нета, лесно е. Умират неподготвените.

17

Анонимен

преди 1 година

какви таблетки раздават укранци в руска земя бива бива но толкос лъжи не бива ние читатеолите пасем трева

16

gogo

преди 1 година

Какви таблетки, това са мини Листопад

15

Тони

преди 1 година

а кой я обстрелва, че не разбрах?

14

жорето

преди 1 година

Старух, дай и на мен една таблетка, оти ако ти останеш жив - и аз ще съм жив да ти гледам сеира

13

Анонимен

преди 1 година

Че то йода СЕ използва превантивно почне ло да изтича радиация и чао

12

Анонимен

преди 1 година

Каква ирония на съдбата - руски военни стрелят срещу руски военни и се самоизбиват не е за вярване

11

Христо Христов

преди 1 година

Миналата седмица украински министър заяви' че се готви открита намеса на НАТО в Украйна. Европеидните про'с'таци, дано ви мобилизират децата да мрът за евроатлантизъма! Нали за това гласувате?!